Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']JUTRO ???? :smhair2: :smhair2: :smhair2: O Jezu ! JUŻ JUTRO ona przyjeżdża ? :no-no-no:

No właśnie :placz:
Jest 24.00 i nie jestem w stanie zmusić się do działania :placz:
TZ powiedział, że on jak wróci jutro z pracy, to ogarnie. Wierzyć? :roll:

Posted

Miny Gezia rozbrajające :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

I klimacik poza psiątkowy też super :Cool!:

Muszę wreszcie trochę zaleglości nadrobić, bo jak wpadam tu co... to mi na pewno pomiędzy mnóstwo fotek umyka :roll:

Posted

Aga , I CO SIE TAK CIESZYSZ ? :angryy:

Patka, juz pytałam OD KIEDY ZACZYNACIE SIĘ ODCHUDZAĆ ??? :lol:

Maga, OCZYWISCIE, ŻE WIERZYĆ ! Przecież materiał SPRAWDZONY JEST ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Wszyscy pamiętamy PAWLACZ ! I KARTONY !!!!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga , I CO SIE TAK CIESZYSZ ? :angryy:
bo jedna TAKA z Krakowa twierdzi, że nas zasypie >>> nie wyjdę rano z domu>>> nie pójdę do pracy>>>

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Maga, OCZYWISCIE, ŻE WIERZYĆ ! Przecież materiał SPRAWDZONY JEST ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Wszyscy pamiętamy PAWLACZ ! I KARTONY !!!!

Dobra. Podejmę to ryzyko.
:shock:

Posted

[quote name='Patka']Na razie nie musimy :sabber: Ty chyba tez nie :cool3: Jutro idę na łyżwy ale rekraacyjnie :lol:

No tak między Bogiem a prawdą TO NIE MUSICIE ! A powiedz mi, powiedz , czy Ojca Dyrektora to masz szczęście widzieć czasami ??? A może uda Ci się przejść koło niego czasami ??? POWIEDZ ! [SIZE=4] [SIZE=5]PROSZĘ !!! :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='aga1215']
bo jedna TAKA z Krakowa twierdzi, że nas zasypie >>> nie wyjdę rano z domu>>> nie pójdę do pracy>>>

Aaaaa, OT LENIUSZEK ! :turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobrze robisz ! NIE ROZCZARUJESZ SIĘ ! NAPEWNO ! Ja to wiem. Poprostu. :p .

No dobrze, skoro wiesz :evil_lol: Pójdę spokojnie do pracy, a nastepnie spokojnie wprowadzę koleżankę na salony :evil_lol:

Posted

Witaj Haniu
[SIZE=2]No proszę - widze że tym razem miałaś niezłą wenę na focenie Gezesława:cool3:
Ależ on miny robi niesamowite :-o
A zdegustowany Gezio to hit sezonu chyba :multi:
Natomiast na różowym kocyku.... sama nie wiem ;) Tak jakoś niemęsko :evil_lol:
Ale patrząc na to z drugiej strony to ładnemu we wszystkim ładnie i po przyjrzeniu sie po raz kolejny śpiącym fotom doszłam do wniosku ze słodko wygląda w tym różowym otoczeniu :loveu:

miłego dzioneczka

Posted

Haniu, rewelacyjne foty! Nie wiem jak ci się udaje zapolować na takie miny Gezia :roll:, u Bajana ciężko, nadal nie lubi aparatu i jest czujny!:razz: A jak tam Kraków mój kochany? Poproszę ciutkę foteczek! No i miłego dnia, oczywiście! :kiss_2: