Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: rany Haniu cóż to się w Twoim topiku wypisuje :roll::diabloti:

no a ogólnie za kolejne 3000posty do potęgi n-tej :beerchug:

hmmm sama nie wiem co pisać o fotach bo ja na swieżo mam kilkanaście stronek a Wy jyż o nich nia pamietacie :hmmmm:
Podfoba mi się grillowanie na śnieżku, Geziutkowe skoki i wyskoki na śnieżku, Mania i jej zimne nóżki... hmmmmmmmm i inne foty też mi się podobają :siara:

Posted

Malawaszka - Woland mnie nie odwiedza ... :shake:
Gosiu - Witaj, ach witaj ! :multi:

Pysiu - w geziowej galerii - NIESTETY - pije się stosunkowo rzadko ... Nie wiem - dlaczego .... :lol: :lol: :lol:

IM DZISIAJ WCALE NIE BYŁO ZIMNO ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu - w geziowej galerii - NIESTETY - pije się stosunkowo rzadko ... Nie wiem - dlaczego .... :lol: :lol: :lol: Bo tu za kurtularnie jest :lol:

[quote=HankaRupczewska]IM DZISIAJ WCALE NIE BYŁO ZIMNO ....

Spożywają, czy aportują? :lol:

Posted

[quote name='PIKA']A co one tak ten pieniek obgryzają? :diabloti:

Bo zimą, kiedy nie ma trwawy - i one tak sobie chodzą, i chodzą, i chodzą i chodzą - to one SIĘ NUDZĄ ... I dlatego dostają pieniek DO APORTOWANIA . :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']... I dlatego dostają pieniek DO APORTOWANIA . :cool1:

I przyniosły ci ten pieniek? :multi: A nie mogłaś zrobić zdjęcia, jak niosą? :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Bo zimą, kiedy nie ma trwawy - i one tak sobie chodzą, i chodzą, i chodzą i chodzą - to one SIĘ NUDZĄ ... I dlatego dostają pieniek DO APORTOWANIA . :cool1: :crazyeye:wow ale móńdrale te konisie :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']I przyniosły ci ten pieniek? :multi: A nie mogłaś zrobić zdjęcia, jak niosą? :diabloti:
nie mogla bo jej ręce opadły :evil_lol: