Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Eeeeeeeeee tam ! Z tymi wystepami TAKIE DOSŁOWNE JESTESCIE !!!!! Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No nie mogę, Rupczewscy pojechali na grillowanie w środku zimy :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='asher']No nie mogę, Rupczewscy pojechali na grillowanie w środku zimy :lol: :lol: :lol: Noooo :diabloti: Po pierwsze : TO BYŁO BABSKIE SPOTKANIE. Po drugie : mój mąż byłby ZACHWYCONY :angryy: :angryy: :angryy: - a propos RUPCZEWSCY :evil_lol: ( ja mam DWA nazwiska - hahahaha ) Po trzecie : moja młoda przyjaciólka MA FANTAZJĘ !!!! To były przygotowania. Spożycie - przy kominku ! Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Po pierwsze : TO BYŁO BABSKIE SPOTKANIE.Znaturalizowałaś Giezia??? :smhair2: A po drugie niech pan Rupczewski :evil_lol: nie będzie taki drobiazgowy :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Eeeeeeeeee tam ! Z tymi wystepami TAKIE DOSŁOWNE JESTESCIE !!!!! :mad: a tyle obiecywała :-( Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Eeee tam - Gezio facetem przestał byc troche temu już ... Chyba mu to nie przeszkadza . Tak przynajmniej myślę .... :cool1: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Eeee tam - Gezio facetem przestał byc troche temu już ... Chyba mu to nie przeszkadza . Tak przynajmniej myślę .... :cool1: No wiesz! :shake: Przecież nie jajka zdobią faceta!!! :shake: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='asher']No wiesz! :shake: Przecież nie jajka zdobią faceta!!! :shake: A co NAJBARDZIEJ zdobi faceta ??? Poprosze o odpowiedź na CITO - zaraz ide spać. :cool1: A JUTRO ZNOWU POWRÓCĘ - I BĘDE WAS ZADRĘCZĆ DALEJ ZDJECIAMI :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Aha - i jeszcze odwiedze wszystkie zaprzyjaźnione galerie - bo dzisiaj NIE ZDĄŻYŁAM :oops: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A co NAJBARDZIEJ zdobi faceta ??? Poprosze o odpowiedź na CITO - zaraz ide spać. :cool1: Charrrakter!!! :diabloti: Ja niestety trafiam na takich z wybrakowanym charakterem. Wybrakowane jajka bym im wybaczyła, zniewieściałego charakteru nie jestem w stanie :shake: Quote
aga1215 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo :diabloti: Po pierwsze : TO BYŁO BABSKIE SPOTKANIE. Po drugie : mój mąż byłby ZACHWYCONY :angryy: :angryy: :angryy: - a propos RUPCZEWSCY :evil_lol: ( ja mam DWA nazwiska - hahahaha ) hahahaha :crazyeye: przeca wiemy :evil_lol: już kiedyś się obydwoma podpisałaś - taka byłaś rozrzutna ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :evil_lol: JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ ... :evil_lol: w takie miejsca często się wraca :evil_lol: :evil_lol: Quote
Camara Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] To Środa. Tę butelkę oddała mi z własnej woli. Nie musiałem jej specjalnie namawiać.... ... Haniu... czy to jest Środa Elżbiety??? Pozdruffka :cool3: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='asher']Charrrakter!!! :diabloti: Ja niestety trafiam na takich z wybrakowanym charakterem. Wybrakowane jajka bym im wybaczyła, zniewieściałego charakteru nie jestem w stanie :shake: O Bosze asher to ty starą panną zostaniesz :placz: Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):O Bosze asher to ty starą panną zostaniesz :placz:No nie gadaj, że prawdziwi faceci wyginęli całkiem i bezpowrotnie??? :placz: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ło matko!!!!!!!!!! jakie grooobe tematy :cool3: :crazyeye: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 asher napisał(a):No nie gadaj, że prawdziwi faceci wyginęli całkiem i bezpowrotnie??? :placz: wcale ze nie bo jeden sie u mnie uchowal :cool1: Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):wcale ze nie bo jeden sie u mnie uchowal :cool1:Domyślam się, że sie nie podzielisz? :shake: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :evil_lol: :cool1: asher napisał(a):Domyślam się, że sie nie podzielisz? :shake: nie narazie nie teraz jestem na etapie wysysania wszystkich sokow jak juz to zrobie to sie moge podzielic :cool1: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 asher napisał(a):A taki wyssany to mi na co? :shake: bedzie potrzebowal opieki po tym wyssaniu ;) i pocieszenia :cool1: Quote
CarmenCortes Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 świetne foty ;) Najbardiej podobają mi siem te z bliska :lol: Quote
Hanna R. Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [SIZE=2]Debe MODLISZKA ??? :crazyeye: Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):bedzie potrzebowal opieki po tym wyssaniu ;) i pocieszenia :cool1:No ale ja właśnie takiego nie chcę!!! Ja chcę takiego, który otoczy opieką i bedzie pocieszał słabą, wiotką asher :placz: Quote
Recommended Posts