Hanna R. Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='mmbbaj']no, takie zabiegi to trwają!:eviltong: No wiem, wiem , że mi ZAZDROŚCISZ ! :hand: :hand: :hand: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 asher napisał(a):Tylko czy aby pan Rydzewski zrezygnuje z ciebie? taka ponętna czarownica... Fiu fiu... :siara: nio - i Hania dysponuje bezpaliwowym odrzutowcem - przy dzisiejszych cenach benzyny ;) no :niewiem: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='asher']Tylko czy aby pan Rydzewski zrezygnuje z ciebie? taka ponętna czarownica... Fiu fiu... :siara: Tylko strasznie zjadliwa! Prawie jędza!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=5]Phiiii ! REZYGNUJĘ Z PANA RYDZEWSKIEGO ! Hanna Haniu czy zostaniesz MOJA CZAROWNCA :lying: :Rose: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Haniu, już przestaję się dziwić, czemu wszyscy cię tak wielbią :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Haniu, już przestaję się dziwić, czemu wszyscy cię tak wielbią :diabloti: No widzisz Magdalenko ! Teraz już wiesz. Nie dobrze jest NIE WIEDZIEĆ :roll: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='dbsst']Haniu czy zostaniesz MOJA CZAROWNCA :lying: :Rose: O Boże, ale ja w rzeczywistości wyglądam tak : CZY NADAL REFLEKTUJESZ ???? :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No widzisz Magdalenko ! Teraz już wiesz. Nie dobrze jest NIE WIEDZIEĆ :roll: Ale ty ich omamiłaś, Czarownico! :shake: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Boże, ale ja w rzeczywistości wyglądam tak : CZY NADAL REFLEKTUJESZ ???? :diabloti: Ależ to jeszcze lepiej! Przynajmniej nie ma obawy, że się jakiś pan debeściarki, czy inny skusi :cool1: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Boże, ale ja w rzeczywistości wyglądam tak : CZY NADAL REFLEKTUJESZ ???? :diabloti: yyyyyyyyyyyyyyyy chyba wode na gazie zostawilam :scared: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='dbsst']yyyyyyyyyyyyyyyy chyba wode na gazie zostawilam :scared: No tak. Wiedziałam ... :shake: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No tak. Wiedziałam ... :shake: alez HAniu moja Czrownica ja naprawde wode na gazie zostawilam toz Ty dla mnie naj z naj Czarownica :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 TAK MI ŹLE, TAK MI ŹLE - TAK MI SZARO .... :shake: :shake: :shake: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']TAK MI ŹLE, TAK MI ŹLE - TAK MI SZARO .... :shake: :shake: :shake: Geziu - a co Ci to???????????? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Hania się zjawiła :multi: :bigcool: :Cool!: Gdzie sie taki kawał czasu podziewałas?? A foteczki takie nastrojowe, ale cos zmutne oczka ma Gezunio :roll: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 życie me ciągnie się jak makaroon :roll: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :eating: mniaaaaaaaaaaam taki szary makaron :D Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dlaczego Asia śpi w Geziowym łóżku :mad: przecież jemu ciasno :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NO DOBRZE , JUŻ DOBRZE ... BLISKOŚĆ FIZYCZNA DZIAŁA CUDA . JUŻ MI LEPIEJ ! :p Geziu Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czemu post Dagi z cytatem postu Hanki jest NAD cytowanym postem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja wypiłam tylko ociupinkę martini :crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 a teraz i Hanki zniknął :crazyeye: :shake: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 NO DOBRZE , JUŻ DOBRZE ... BLISKOŚĆ FIZYCZNA DZIAŁA CUDA . JUŻ MI LEPIEJ ! Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 malawaszka napisał(a):a teraz i Hanki zniknął :crazyeye: :shake::mad: no tak toż Hanka robi CZARY :angryy: Quote
Recommended Posts