Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Ala, ja się za chwilę ROZPŁACZĘ .... Aga WSZYSTKO wie - a ja ... Ja TUMANICA jestem....:thinkerg: :thinkerg: :thinkerg: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ala, ja się za chwilę ROZPŁACZĘ .... Aga WSZYSTKO wie - a ja ... Ja TUMANICA jestem....:thinkerg: :thinkerg: :thinkerg: Nie placz, :-D Masz 5 gwiazdek 8) jak chcialaś 8) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 PIKA napisał(a):Nie placz, :-D Masz 5 gwiazdek 8) jak chcialaś 8)a z gwiazdek zrobimy sobie aureolkę ;-) Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 NO JA JUŻ NIE BĘDĘ PŁAKAĆ !!!! KTOŚ MI DODAŁ GWIAZDKI - JUPIIIII :multi: Już nie muszę zazdraszczać :sg168: A teraz wstawi swoja emotkę MIKOŁAJ . CZEMU ??? BO TAK !!!:olympic: :olympic: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='PIKA']Nie placz, :-D Masz 5 gwiazdek 8) jak chcialaś 8) O MOJA PIKO - DZIĘKI, DZIĘKI ! :grins: :grins: :grins: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']NO JA JUŻ NIE BĘDĘ PŁAKAĆ !!!! KTOŚ MI DODAŁ GWIAZDKI - JUPIIIII :multi: Już nie muszę zazdraszczać :sg168: A teraz wstawi swoja emotkę MIKOŁAJ . CZEMU ??? BO TAK !!!:olympic: :olympic: oho Mikołaj się do sportu przymierza;-) Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Gosiek napisał(a):hihi cześć Haniu - kłódka oznacza teraz że "udzielałaś sie w tym topiku" :) Buziaczki Nie do końca, mam kilka topików w ktorych sie udzielałam ale mam tam lapki 8) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Łapka to chyba wychodzi jak topik jest barrrdzo aktywny;-) Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Matko, ludzie, wogóle nie rozumiem, co tu się dzieję :vamp: :vamp: :vamp: Zżera mi wszystkie posty. Powpisywałam sie do róznych zaprzyjaźnionych - i co ? I gówno ... O co tu chodzi ? Aga , wysłałam Ci PW - to mi pisza, że masz zapchana skrzynke. A wiadomości w Twoim watku się nie ukazują :vamp: :vamp: :vamp: Zaraz sprawdzę - czy istnieje cenzura : ***** ! Haniu - nie dostałam dzisiaj żadnej pw :puppydog: skrzynki już poczyściłam Ala już umie wstawiać foty :-D Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Haniu - spróbuj tak: 1. umieszczamy fotkę na serwerze (np. images) 2.kopiujemy linka 3.nad oknem, w które chcemy wstawić fotkę szukamy ikonki 4.po jej kliknięciu nad oknem w którym piszemy otwiera się okno "Monit użytkownika eksploratora" monit skryptu: Please enter the URL of your image: i jest takmiejsce na wklejenie adresu strony - należy skasować opojawiający się tam napis http:// i wkleić adres swojego zdjęcia 5.kliknąć OK W oknie z tekstem najpierw pojawią sie takie puste kwardaciki a po chwileczce cała fotka. Aby wpisać tekst albo wstawić następną fotkę należy uaktywnić kursor i przejść z nim do nowego wiersza. czekam na Gezia i Maniusię :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='aga1215']Haniu - spróbuj tak: 1. umieszczamy fotkę na serwerze (np. images) 2.kopiujemy linka 3.nad oknem, w które chcemy wstawić fotkę szukamy ikonki 4.po jej kliknięciu nad oknem w którym piszemy otwiera się okno "Monit użytkownika eksploratora" monit skryptu: Please enter the URL of your image: i jest takmiejsce na wklejenie adresu strony - należy skasować opojawiający się tam napis http:// i wkleić adres swojego zdjęcia 5.kliknąć OK W oknie z tekstem najpierw pojawią sie takie puste kwardaciki a po chwileczce cała fotka. Aby wpisać tekst albo wstawić następną fotkę należy uaktywnić kursor i przejść z nim do nowego wiersza. czekam na Gezia i Maniusię :B-fly: :B-fly: :B-fly: ale nie napisałaś ze aby zdjecie było widoczne należy wkleić adres owego zdjęcia bez [img} i innych oznaczników lecz sam "czysty" adres http :sg168: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Łapka to chyba wychodzi jak topik jest barrrdzo aktywny;-) To dziwne, bo ja większości mam łapki :lol: [quote name='aga1215']Haniu - spróbuj tak: 1. umieszczamy fotkę na serwerze (np. images) 2.kopiujemy linka 3.nad oknem, w które chcemy wstawić fotkę szukamy ikonki 4.po jej kliknięciu nad oknem w którym piszemy otwiera się okno "Monit użytkownika eksploratora" monit skryptu: Please enter the URL of your image: i jest takmiejsce na wklejenie adresu strony - należy skasować opojawiający się tam napis http:// i wkleić adres swojego zdjęcia 5.kliknąć OK W oknie z tekstem najpierw pojawią sie takie puste kwardaciki a po chwileczce cała fotka. Aby wpisać tekst albo wstawić następną fotkę należy uaktywnić kursor i przejść z nim do nowego wiersza. czekam na Gezia i Maniusię :B-fly: :B-fly: :B-fly: Jakies porąbane :shake: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='PIKA'] Jakies porąbane :shake: nie, nie, można też tradycyjną drogą, tj sam link z [img] :flasings: Quote
anetta Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 aga1215 napisał(a):W oknie z tekstem najpierw pojawią sie takie puste kwardaciki a po chwileczce cała fotka. Czyli mam rozumiec ze fota pojawia sie juz w tabelce w ktorej piszemy?? A co to sa za puste kwadraciki? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Haniu instrukcje dziewczyny Ci podały, a zdjęć nie ma :(:( Ja chcieć Gezia :-D Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Nie widzę dwóch poprzednich postów - w tym jednego geziowego zdjecia :shake: Nie rozumiem nadal jak to działa :icon_roc: To Gezio ze swoim nowym Pingwinkiem .... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] :lilangel: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Co oznacza niebieski ptaszek po prawej stronie w spisie topicu ? Co oznacza zielone kółeczko w lewym dolnym rogu ? Albo szare i trójkąt ? PODEJRZEWAM ... Ale wolę sie upewnić ... :icon_roc: I powtarzam się - ale nie jestem we wszystkich topicach - dlaczego widzę swojego wysłanego posta - a potem, kiedy wejdę powtórnie w ten temat - NIE WIDZĘ tej wypowiedzi... Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Co oznacza niebieski ptaszek po prawej stronie w spisie topicu ? Co oznacza zielone kółeczko w lewym dolnym rogu ? Albo szare i trójkąt ? PODEJRZEWAM ... Ale wolę sie upewnić ... :icon_roc: I powtarzam się - ale nie jestem we wszystkich topicach - dlaczego widzę swojego wysłanego posta - a potem, kiedy wejdę powtórnie w ten temat - NIE WIDZĘ tej wypowiedzi...oj Haniu o tej porze tyle pytań :puppydog: Quote
mmbbaj Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Haniu, pociesz się, że ja jestem gorzej NIEUMIATA niż Ty! Ja nie wiem NIC więc idę spać!:( Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Co oznacza niebieski ptaszek po prawej stronie w spisie topicu ? Co oznacza zielone kółeczko w lewym dolnym rogu ? Albo szare i trójkąt ? PODEJRZEWAM ... Ale wolę sie upewnić ... :icon_roc: Wystarczy najechac myszką, wyświetli się informacja co to ;) Ten niebieski ptaszek to opcja szybkiej odpowiedzi, żeby z niej skorzystać (masz ją na dole pod topikiem), musisz najpierw w tego ptaszka kliknąć. Cholera wie czemu takie utrudnienie, jakby nie można było po prostu od razu pisać w tym okienku na dole... :roll: Te kropeczki natomiast zastąpiły żarówki z poprzeniego forum: zielona=użytkownik jest online, obecny, szara=użytkownik jest offline, nieobecny, czerwona=użytkownik jest invisible, ukryty ;) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):Wystarczy najechac myszką, wyświetli się informacja co to ;) Ten niebieski ptaszek to opcja szybkiej odpowiedzi, żeby z niej skorzystać (masz ją na dole pod topikiem), musisz najpierw w tego ptaszka kliknąć. Cholera wie czemu takie utrudnienie, jakby nie można było po prostu od razu pisać w tym okienku na dole... :roll: Te kropeczki natomiast zastąpiły żarówki z poprzeniego forum: zielona=użytkownik jest online, obecny, szara=użytkownik jest offline, nieobecny, czerwona=użytkownik jest invisible, ukryty ;)fajnie ukryty a i tak widać :nonono2: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Ja się czuję tu dzisiaj jak podczas szybkiej jazdy po wielopasmowej autostradzie wieczorem ... PRZEDWIECZORNY SPACER... Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Haniu, czy ty też się czujesz jak w wariatkowie?? Ja już zaczynam nerwowo chichotać :drinka: Quote
Recommended Posts