Alka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):WRÓCIŁAM ! ŻYJĘ ! :multi: Mam duuużo fot - muszę je obrobić... Odkąd wychodzą mi zdjęcia w ruchu będę Was zamęczać... :-? PRZYSTOJNY JESTEM... :oops: NIEZALEŻNIE OD OKOLICZNOŚCI ... A I SPRAWNY NIESAMOWICIE - UDAŁO MI SIĘ JEJ DZISIAJ NIE WYWRÓCIĆ ... 8) DUMNY JESTEM !!! :grins: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ojej , a co go tak poskręcało na 1 focie :roll: a na ostatniej to istne wcielenie diabła ... :Help_2: Hania nas straszy Geziem ... :wink: Quote
Maga100 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PIKA napisał(a): Maga a jak Ty wlazisz na ten ostatni szczebel w tej drabinie ? :lol: jak mam więcej czasu, to podstawiam sobie stołeczek. jak się bardzo spieszę, to się wdrapuję jakoś..... :-? HankaRupczewska napisał(a): PRZYSTOJNY JESTEM... :oops: NIEZALEŻNIE OD OKOLICZNOŚCI ... :grins: że jaki on jest?? :o przystojny? :o hm.................... Quote
PIKA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :o O matko potfór :shock: :nerwy: :scared: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 A tam, nie znacie się ! :-? :-? :-? Dla tych przestraszonych wyglądem Gezia - fotki POPRAWNE 8) A i tak później pokażę dalsze zdjęcia psa-gumy . :grab: Quote
asher Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Maga a jak Ty wlazisz na ten ostatni szczebel w tej drabinie ? :lol: jak mam więcej czasu, to podstawiam sobie stołeczek. jak się bardzo spieszę, to się wdrapuję jakoś..... :-? Maga, myślałam, ze robisz sobie piramidę z krzesełek :lol: Haniu, no cóz ja moge rzec, foty REWELACYJNE!!! Obsmiałam się za wszystkie czasy :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PIKA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Dla tych przestraszonych wyglądem Gezia - fotki POPRAWNE 8) :o Poprawne? :o Przeciez ten pies ma chorobe Gravesa-Basedowa :o Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Dla tych przestraszonych wyglądem Gezia - fotki POPRAWNE 8) :o Poprawne? :o Przeciez ten pies ma chorobe Gravesa-Basedowa :o Że co ??? Że niby wytrzeszcz ? Wole ??? Czy może T3 , T4 i TSH ??? :roll: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Aaaa, lecę oglądać mózgotrzepa " Taniec z gwiazdami" Aaaa - bo nie zdążę !!! 8) 8) 8) Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Moja Manieczka ... :angel: Chyba pobiłam rekord - sama sobie piszę TRZY posty POD RZĄD ... Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 EEEEEEEE tam Gezio nie ma wola :-? , to i tarczyca w porządku :wink: A swoją drogą to fajnie go powyginało :wink: ....Wyginam śmiało ciało ..... :wink: Quote
malawaszka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :o o matko Gezes Prezes z Ulicy Wiązów :o Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Agga napisał(a): o mamciu....toz sie wystraszyć można :o to też się przestraszyłam jak go zobaczyłam :o :o :lol: :lol: :lol: Quote
Camara Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 HankaRupczewska napisał(a):WRÓCIŁAM ! ŻYJĘ ! :multi: Mam duuużo fot - muszę je obrobić... Odkąd wychodzą mi zdjęcia w ruchu będę Was zamęczać... :-? PRZYSTOJNY JESTEM... a wiesz Haniu, że twoje nowe umiejętności (robienie zdjęć w ruchu) jakoś nieszczególnie przysłużyły sie urodzie Gezia??? Może jednak... powstrzymasz sie od zdobywania kolejnych punktów wtajemniczenia... bo aż stach się bać, jakiego Gezia nam pokażesz :smhair2: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Dla tych przestraszonych wyglądem Gezia - fotki POPRAWNE 8) :o Poprawne? :o Przeciez ten pies ma chorobe Gravesa-Basedowa :o Że co ??? Że niby wytrzeszcz ? Wole ??? Czy może T3 , T4 i TSH ??? :roll: No wytrzeszcz ma jak się patrzy :lol: Wole jakby się dobrze przyjrzeć :roll: a na hormony to mu badania zrobić :roll: :wink: Quote
aga1215 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Hania -gdzieś Ty???? jeżeli nie możesz się zalogować a czytasz ten topik - to Alarydzewska poradziła mi skutecznie: Narzędzia (w najwyższym pasku okna) - opcje internetowe - usuń pliki cookie ... Quote
mmbbaj Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Do Gezia i Mani idzie Mikołaj z prezentami :D Quote
aga1215 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 mmbbaj napisał(a):Do Gezia i Mani idzie Mikołaj z prezentami :D czyżby Mikołaj w tym przepastnym worze wyniósł Hanię??? Haniu????? Quote
Hanna R. Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 No coś Ty Aga :-? Ja duża kobieta jestem. Nie zmieszczam się do wora . Nawet dużego :wink: Dobranoc.... Quote
aga1215 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No coś Ty Aga :-? Ja duża kobieta jestem. Nie zmieszczam się do wora . Nawet dużego :wink: Dobranoc.... oj, to dobrze - tak na niego nakrzyczałaś a potem zniknęłaś to się bojałam :wink: :lol: dobranoc Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 nie widze fot :( tylko krzyzyki cholrecia jasna Quote
Recommended Posts