Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::roll: a ja dzis mało bystra jestem i już nie wiem co fakt a co fotomontaż 8) Alu, nic nie jest fotomontażem - na wszystkich zdjęciach jest Aśka i jej włosy :lol: Przy czym pierwsze zagadkowe zdjecie zostało zrobione na imprezie urodzinowej ( 18-nastka) przyjaciółki mojego dziecka. Impreza odbyła sie w krakowskiej "Uwadze"... Wszystko jest rzeczywiste 8)ufff to mi ulżyło , bo ja dziś cały dzień pisałam i już oczy nie takie jak za młodych lat :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ahhh ogarnęła mnie nostalgia..... kiedy to było jak z koncertów się wracało z zakwasami w karku :roll: 8) Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh ogarnęła mnie nostalgia..... kiedy to było jak z koncertów się wracało z zakwasami w karku :roll: 8) dawno, Waszko, dawno :evilbat: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a):ahhh ogarnęła mnie nostalgia..... kiedy to było jak z koncertów się wracało z zakwasami w karku :roll: 8) dawno, Waszko, dawno :evilbat: :lol: :lol: chiba bardzo dawno :wink: :lol: / to o mnie :wink: / Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh ogarnęła mnie nostalgia..... kiedy to było jak z koncertów się wracało z zakwasami w karku :roll: 8)I z uszami do ozdoby raczej, niz do słuchania :lol: Ojjj, dawno.... :roll: :( Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):ahhh ogarnęła mnie nostalgia..... kiedy to było jak z koncertów się wracało z zakwasami w karku :roll: 8)I z uszami do ozdoby raczej, niz do słuchania :lol: Ojjj, dawno.... :roll: :( a w czym problem iśc teraz ? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 PIKA napisał(a): a w czym problem iśc teraz ? :lol: No niby żaden - ale zarzuć tak kudłami :roll: :lol: GEZEK MÓWI DOBRANOC .... :hand: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Branoc Gezek :wink: Co do kudłów na koncercie to mogę se porzucać jak pozbieram te co mi wypadają :wink: 8) Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Branoc Gezek :wink: Co do kudłów na koncercie to mogę se porzucać jak pozbieram te co mi wypadają :wink: 8) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Branoc Gezek :wink: Co do kudłów na koncercie to mogę se porzucać jak pozbieram te co mi wypadają :wink: 8) hahahahahahahahha, Alicja :o Quote
Gosiek Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Co do kudłów na koncercie to mogę se porzucać jak pozbieram te co mi wypadają :wink: 8)Alicja :o :cunao: :cunao: :cunao: Ty to masz te pmysły :cunao: :cunao: :cunao: Haniu a jak córa się czuje po takich skutkach imperzki? Już lepiej? Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Branoc Gezek :wink: Co do kudłów na koncercie to mogę se porzucać jak pozbieram te co mi wypadają :wink: 8) hahahahahahahahha, Alicja :ono to wcale nie jest śmieszne , no bo jak można potrząchać kudłami o dł.ok 7 cm :-? ,a że czasami mam większy zsyp czupryny /nad czym wcale nie ubolewam :lol: / to dlatego napisałam że mogę pozbierać do rzucania :oops: :wink: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 "HankaRupczewska" napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam.HURRRRRA będą krakowskie fotki :wink: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. Haniu, miałam taką właśnie cichą nadzieję... :lol: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicja, coś Ci cytat nie wyszedł! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a):Alicja, coś Ci cytat nie wyszedł! :roflt: :roflt: :roflt:no właśnie nie wiem dlaczego :-? Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. ............ a Hania obrabia ten spacerek, obrabia... Haniu - daj juz troszku, plizzzz... Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. ............ a Hania obrabia ten spacerek, obrabia... Haniu - daj juz troszku, plizzzz... :wink: nie od razu Kraków zbudowano :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. ............ a Hania obrabia ten spacerek, obrabia... Haniu - daj juz troszku, plizzzz... :wink: nie od razu Kraków zbudowano :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: nie od razu spacerek obrobiono :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Hania biega po galerii a do swojej nawet nie zajrzała :( Mam spacerek po Krakowie - właśnie go obrabiam. ............ a Hania obrabia ten spacerek, obrabia... Haniu - daj juz troszku, plizzzz... :wink: nie od razu Kraków zbudowano :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: nie od razu spacerek obrobiono :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: otóż to 8) A Hania pewno wkroczy całą parą jak my pójdziemy spać :-? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Jesienna Kanonicza... Legendarny Cricot [SIZE=2]Jeszcze o tej porze śpiąca ... Kamieniczka – landrynka ... Niebo ??? Pięknie jest lecieć na Kanoniczą ... Z widokiem na Wawel ... Pięknie ... Jeszcze ... Quote
Recommended Posts