Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
Maga - korzystaj i nie marudź :wink: :lol:
a takie sprawdzone przepisy są na wagę złota 8)

Gosiek, ja już gdzieś tu tłumaczyłam... 8) jestem tym typem gospodyni domowej, na widok której wszystkie potrawy się buntują, nie wychodza, przypalają, nie mają smaku, mają czegoś za dużo, a czegoś za mało... :roll: :evil:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Tia - czytałam o tym ale..... wiesz co? Zrób to drożdżowe ala Chałka co?
i potem mi powiedz ze Ci nic nie wychodzi 8)

dobra, mogę się podjąć wyzwania, ale jak nie wyjdzie, to wyśle ci poczta i je zjesz :evilbat: :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Gosiek napisał(a):

dobra, mogę się podjąć wyzwania, ale jak nie wyjdzie, to wyśle ci poczta i je zjesz :evilbat: :lol: :lol:
po co pocztą Gosia sama sie zgłosi po zakalca :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Maga, ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol:

Posted

[quote name='asher']Maga, ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol:i słusznie 8) trochę egzotyki w dzisiejszym szarym , kaczym świecie nie zaszkodzi :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Maga, ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol:i słusznie 8) trochę egzotyki w dzisiejszym szarym , kaczym świecie nie zaszkodzi :wink: :lol:

mnie zawsze chce się śmiać, jak mi teściowa podsyła jakieś przepisy (notabene dobra kucharka :-? ), a TZ tylko wzdycha, bo i tak wie, że nic z tego nie będzie :lol: :lol: :lol:

Posted

A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:

Posted

[quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:
lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol:

ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D

Haniu :oops: gościa Ci przyprowadziłam :oops:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:
lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol:

ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D

czy to Wektorek czy Cezarek :o

Posted

asher napisał(a):
A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:

Oj psiaki pewno uwielbiają jak zabierasz sie za "gotowanie" :lol:

A goście galerii cudni!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:

Cezarek :P - wciąż szuka domku :cry: - jego siostra już jest "na swoim"
a ja wcale się z tego nie cieszę :oops:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:

Cezarek :P - wciąż szuka domku :cry: - jego siostra już jest "na swoim"
a ja wcale się z tego nie cieszę :oops:on jest cudowny :P tak bardzo żal że nie mogli iść razem :( Wierzyć mi się nie chce że nikt go nie zauważa :(

Posted

Maga100 napisał(a):
Gosiek napisał(a):

a jak wyjdzie to ja wpadnę i je zjem :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

najpierw to musi do mnie wpaść natchnienie na pichcenie :-?

to jak wpadnie to daj mi znać :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

najpierw to musi do mnie wpaść natchnienie na pichcenie :-?

to jak wpadnie to daj mi znać :lol:

i co - wpadło??? tysz bym skosztowała :oops:

Posted

Maga100 napisał(a):
hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-?

... natchnienie... jak mu pomóc? :D

Posted

Maga100 napisał(a):
hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-?
hmmmm przyjdzie Nam się obejść smaczkiem :-? :roll:

Posted

aga1215 napisał(a):
Maga100 napisał(a):

... natchnienie... jak mu pomóc? :D

zrobić zakupy :lol:

Posted

Ufff, właśnie wykonałam ten paprykarz... Jak zwykle potrawa mi sie rozrosła :roll: Wyszło jak dla pułku wojska :roll: Ja naprawdę nie wiem, jak to robię - zawsze wychodzi mi więcej, niż powinno :roll: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ufff, właśnie wykonałam ten paprykarz... Jak zwykle potrawa mi sie rozrosła :roll: Wyszło jak dla pułku wojska :roll: Ja naprawdę nie wiem, jak to robię - zawsze wychodzi mi więcej, niż powinno :roll: :lol:
:roll: był cud w Kanie Galilejskiej a teraz jest na Kabatach :wink: :lol: