Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haniu, ja też się boję i do tej pory właściwie głównie chodzi na smyczy na długie spacery. Tylko, że wtedy nie ma możliwości pobawić się z pieskami :( Wczoraj pięknie się bawił, aż miło było patrzeć, a dziś taki numer! A teraz znów będę się bała :( I tak zle i tak niedobrze... :roll:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja, możesz skorzystać z mojej .... :wink: :D

mmbbaj ,wyobrazam sobie co przeżyłaś. :( Miałam podobną historie z Tuffim w czerwcu na zlocie yorkofiołków. Mój zakochany amant wrócił się z lasu (gdzie robilismy sesyjki ) na ośrodek (spory kawałek do przejścia) w poszukiwaniu ukochanej ,która wcześniej pojechała do domku. Wszystko dobrze się skończyło, ale wtedy nie było mi do śmiechu :evilbat:

oczywiście buziaczki dla Gezia i Mani :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Dzisiaj na spacerze było jasno, słonecznie - i zimno ....
dobrze, że przynajmniej patyczek był :P

Haniu - foty jak zwykle pięknie nastrojowe :P

Posted

asher napisał(a):
Haniu, jak zwykle można liczyć na Ciebie :D Powinnas zrobić specjalizację z psychoterapii i swoje fotki na receptę przepisywać :D

O matko, Asher ty też ??? Ty też masz doła ? :roll:

Posted

I to jakiego... :(
Wzięłam się na poważnie za pisanie pracy magisterskiej... Przeglądam sobie własnie księgarnię internetową w poszukiwaniu przydatnych lektur. A przy okazji wynotowuję książki, które chciałabym mieć.
Mam już na liście... ponad 300 pozycji :placz: A przejrzałam ledwie połowę jednego działu - historycznego :placz:
Jak pomyślę o tym, ile kasy na te książki potrzeba, ile czasu na przeczytanie i ilu rzeczy ja nie wiem i ilu się nigdy nie dowiem, to wpadam w depresję :cry: :cry: :cry:

Posted

Haniu! Ale się rozmarzyłam..., że kiedyś, może...ja też będę robiła takie cudne foty jak Ty :oops: A piesy to Ty zaczarowujesz jak im zdjęcie robisz? :lol: Bo tak pięknie pozują!

Posted

[quote name='asher']
Jak pomyślę o tym, ile kasy na te książki potrzeba, ile czasu na przeczytanie i ilu rzeczy ja nie wiem i ilu się nigdy nie dowiem, to wpadam w depresję :cry: :cry: :cry:

Asia, kasa ważna jest jak nie wiem co... No poprostu ważna. Ale czas na książki ważniejszy... Teraz jest go chyba mniej niż kasy :roll: To, czego się nie dowiesz, nie powinno wpędzać cię w depresję - czasami jest wygodniej NIE WIEDZIEĆ :-?

[SIZE=2]Dla zdepresjonowanych jeszcze trochę jesieni w Krakowie 8)

Posted

[quote name='mmbbaj']Haniu! Ale się rozmarzyłam..., że kiedyś, może...ja też będę robiła takie cudne foty jak Ty :oops: A piesy to Ty zaczarowujesz jak im zdjęcie robisz? :lol: Bo tak pięknie pozują!

Małgosiu, te moje psy to pozują ładnie tylko wtedy, kiedy śpią :-? Natomiast - zdjęcia jak zdjęcia . To Kraków i pogoda tegorocznej jesieni są piekne ... Dziękuję za życzliwe spojrzenie :calus:

Posted

Haniu no te Twoje fotki są takie,......... no nie wiem, po prostu i z tego należałoby się cieszyc :iloveyou:

No oprocz fotek tego Kazimierza :roll: :wink:

Posted

Nooo, wiecie dziewczynki , Kazimierz - niestety, teraz już czy chcemy, czy nie - zagościł w naszej rzeczywistości na dłużej. Dobrze, że przynajmniej jest ATRAKCYJNY :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/10_05/marcinkiewicz1_d.jpg

ATRAKCYJNY KAZIMIERZ - patron edukacji seksualnej :roll: :roll:Co to za Kazimierz ? :oops:
Dajcie jakis namiar, bo ja nieuwiadomiona jestem :roll:

Hania, piekne fotki :D