Hanna R. Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol: Po drugie Tusk też ma swoje za uszami, choć przyznaję, że światopoglądowo mi do niego bliżej. A po trzecie i najwazniejsze - nie miałam jak głosowac :( Ja jestem zameldowana w Radomiu, a mieszkam w Warszawie. Do Radomia nie miałam jak jechać ze względu na Sabinę, a zaświadczenia z radomskiego urzedu nie miałam jak wziąc ze względu na brak czasu... A po czwarte - z Kaczorem będzie wesoło :wink: Ja naprawde dawno temu przestałam się pasjonowac polityką. Guzik mnie obchodzi kto będzie kradł i aferzył :-? Bo że nikt nie będzie, to nie uwierzę :roll: Quote
PIKA Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Hania proszę również od Ciotki Piki Manię wycalować w ten siwiutki pyszczek :D [quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher']A mnie też możecie za Kaczora - elekta podziękowac, bo ja nie głosowałam wcale :lol: no i widzisz, widzisz, widzisz :( trza było jechac do tego Radomia :xTaaa, a Sabina niech sobie sama ranę po operacji przemywa, niech sama pilnuje, zeby się za dużo nie ruszać... :evilbat: Taaa to trzeba było wziąć zaświadczenie z tego Radomia :evil: a nie wymigiwać się brakiem czasu :o [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o :o a co ona ma inną orientacje, żeby az tak się bać ? :o [quote name='asher']Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol: :o a jak Ci się to udalo? :o Quote
aga1215 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='PIKA']Hania proszę również od Ciotki Piki Manię wycalować w ten siwiutki pyszczek :D [quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher']A mnie też możecie za Kaczora - elekta podziękowac, bo ja nie głosowałam wcale :lol: no i widzisz, widzisz, widzisz :( trza było jechac do tego Radomia :xTaaa, a Sabina niech sobie sama ranę po operacji przemywa, niech sama pilnuje, zeby się za dużo nie ruszać... :evilbat: Taaa to trzeba było wziąć zaświadczenie z tego Radomia :evil: a nie wymigiwać się brakiem czasu :o [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o :o a co ona ma inną orientacje, żeby az tak się bać ? :o [quote name='asher']Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol: :o a jak Ci się to udalo? :o właśnie :o :o :o :o :o Quote
Alka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Mania z geziowym psem pożyczonym ... wielki buziak dla Mani :buzi: Haniu, masz wielkie serducho! Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a): Haniu, od cioci ps. a ja własnie słucham, jak Kaczor dziękuje słuchaczom Radia Maryja i ojcu dyrektorowi :evilbat: aaaaaaaa!!!!! :evil: :evil: :evil: :placz: :placz: :placz: dlaczego, dlaczego, dlaczego, dlaczegodlaczegodlaczegooooooo?? :(o kurcze to dopiero numer :evil: :evilbat: 0X I jak tu przeżyć te 4 lata żeby dożyć następnych wyborów :cry: Haniu :calus: za Manię Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 MANIA WSZYSTKICH OBSZCZEKUJE RADOŚNIE ! Tak wyglądała w schronisku : :cry: Teraz 8) Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 niewiem jak reszta zareaguje ale u mnie pojawiła sie malutka łezka w oku... zobaczcie na jej oczy w schronisku ... a fotka z kaczuszką jest taka cieplutka.... Haniu!!! Haniu jesteś wielka.... :angel: :angel: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Ania-k napisał(a):Haniu jesteś wielka.... :angel: :angel: No, Ania, mała to ja rzeczywiście nie jestem :lol: A zawsze chciałam .... :roll: Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ania-k napisał(a):Haniu jesteś wielka.... :angel: :angel: No, Ania, mała to ja rzeczywiście nie jestem :lol: i do tego skromna... :angel: :angel: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Ania-k napisał(a): i do tego skromna... :angel: :angel: :lol: Oooo, tak, tak ! Jestem NIEWIARYGODNIE SKROMNA :lol: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Ona czasami mówi na mnie PIES POSPIESZNY. Wtedy, kiedy ma dobry humor. Bo jak ma zły, mówi porostu - ŚWIR... Prawda, że POSPIESZNY ładniej ? I melodyjniej ... Eh, rozmarzyłem się ... A dzisiaj po spacerze bardzo chciałem zjeść wytworniej niż zwykle... Tylko się trochę pospieszyłem. Na skróty, pod stołem... I tam już większa część mnie została. No i znowu powiedziała o mnie „ŚWIR „ Mówi tak coraz częściej. Chyba ma problem . :-? Posprzątam ... Żeby znowu nie powiedziała, żem FLEJTUCH :roll: :roll: :roll: Potem ... Potem DAŁA MI D E S E R :evilbat: :evilbat: :evilbat: Muszę przemyśleć moje życie .... Po takiej zniewadze ... :hmmmm: Chyba jednak mam depresję . :shake: :shake: :shake: Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 jak tak ma wyglądać deprecha to ja też kce :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 buuuahahaha DESER :roflt: a wracając do szczekania to Boluś na początku też nie szczekał :evil: chyba się nauczył od Luny a mówią, że stary pies to się już niczego nie nauczy :evilbat: a dziś musiałam za nim biegać po działce bo dostał takiej korby, że ganiał tam i z powrotem jak wariat i miał świetną zabawę uciekając przede mną, tylko musiałam przerwać te harce bo bałam się, że w końcu na coś się nadzieje :-? Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Agga'] To ma być ten deser? A co to jest? :o no DESER :evilbat: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Hanka natychmiast prosze dac deserek od cioci Olci, bo przez az plakac sie chce na widok pustej miski :evil: Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 to wygląda jak pierniczki lukrowane :sabber: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ania-k napisał(a):to wygląda jak pierniczki lukrowane :sabber: lukrowe to one nie sa napewno :lol: , ale za to mietowe jak najbardziej :lol: Quote
Justi0022 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Potem ... Potem DAŁA MI D E S E R :evilbat: :evilbat: :evilbat: Biedna psina z takim deserem :cry: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Potem ... Potem DAŁA MI D E S E R :evilbat: :evilbat: :evilbat: hahaha, dobre! :roflt: ta zniewaga krwi wymaga 0X Biedny Genio... :( Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 HANIAdlaczego głodzisz Gezia :evilbat: :-? Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Olcia - dziękujemy ! 8) Gezio sobie popatrzył 8) Agga - to jest Hochland - on jest pyszny !!!!! Malawaszka , Justi, Maga , Ala - patrzcie jak NIE NALEŻY żywić psa. :lol: :evilbat: Ania - tak NAPRAWDĘ NIE NALEŻY traktować psów. Bo one wtedy mają depresję ... :wink: Quote
asher Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Haniu, depresja, depresją, ale ty Gezia w anoreksję wpędzisz :o 4 ziarenka ryżu na obiad, naparstek serka na deser :o :shake: A Mania w schronisku... Nie będę nic pisac, bo i cóż można napisać... :cry: Quote
Camara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 asher napisał(a):Haniu, depresja, depresją, ale ty Gezia w anoreksję wpędzisz :o 4 ziarenka ryżu na obiad, naparstek serka na deser :o :shake: no, nie przesadzajcie takie karmienie to zalecenie jakby nie było doktor Hani... Jak sądzę, dr Hania uważa, że lekarstwem na sr*** jest doprowadzenie do takiej sytuacji, aby wewnątrz psa nie było nic co w postaci owej sr*** mogłoby wylecieć z rzeczonego psa!!! Dla mnie to logiczne... ależ jakie okrutne :evil: biedny Gezio :cry: :wink: Quote
Recommended Posts