Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol:
Po drugie Tusk też ma swoje za uszami, choć przyznaję, że światopoglądowo mi do niego bliżej.
A po trzecie i najwazniejsze - nie miałam jak głosowac :( Ja jestem zameldowana w Radomiu, a mieszkam w Warszawie. Do Radomia nie miałam jak jechać ze względu na Sabinę, a zaświadczenia z radomskiego urzedu nie miałam jak wziąc ze względu na brak czasu...
A po czwarte - z Kaczorem będzie wesoło :wink: Ja naprawde dawno temu przestałam się pasjonowac polityką. Guzik mnie obchodzi kto będzie kradł i aferzył :-? Bo że nikt nie będzie, to nie uwierzę :roll:

Posted

Hania proszę również od Ciotki Piki Manię wycalować w ten siwiutki pyszczek :D

[quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher']A mnie też możecie za Kaczora - elekta podziękowac, bo ja nie głosowałam wcale :lol:

no i widzisz, widzisz, widzisz :(
trza było jechac do tego Radomia :xTaaa, a Sabina niech sobie sama ranę po operacji przemywa, niech sama pilnuje, zeby się za dużo nie ruszać... :evilbat:

Taaa to trzeba było wziąć zaświadczenie z tego Radomia :evil: a nie wymigiwać się brakiem czasu :o

[quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o
:o a co ona ma inną orientacje, żeby az tak się bać ? :o

[quote name='asher']Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol:
:o a jak Ci się to udalo? :o

Posted

[quote name='PIKA']Hania proszę również od Ciotki Piki Manię wycalować w ten siwiutki pyszczek :D

[quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher']A mnie też możecie za Kaczora - elekta podziękowac, bo ja nie głosowałam wcale :lol:

no i widzisz, widzisz, widzisz :(
trza było jechac do tego Radomia :xTaaa, a Sabina niech sobie sama ranę po operacji przemywa, niech sama pilnuje, zeby się za dużo nie ruszać... :evilbat:

Taaa to trzeba było wziąć zaświadczenie z tego Radomia :evil: a nie wymigiwać się brakiem czasu :o

[quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie głosowałaś ? Przecierz przez cała kampanie latały w powietrzu przywrócona kara śmierci, cztery miliony mieszkań komunalnych, antyniemieckość i perspektywa rewizji granic wschodnich - a także dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich ludzi - co ja mówię - zboków - o innej orientacji seksualnej . I nawet to - taka radosna przyszłość nie popędziły cię do urny ? :o :o :o
:o a co ona ma inną orientacje, żeby az tak się bać ? :o

[quote name='asher']Pio pierwsze nie oglądałam ani minuty kampanii :oops: :lol:
:o a jak Ci się to udalo? :o

właśnie :o :o :o :o :o

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):

Haniu, od cioci ps. a ja własnie słucham, jak Kaczor dziękuje słuchaczom Radia Maryja i ojcu dyrektorowi :evilbat:

aaaaaaaa!!!!! :evil: :evil: :evil: :placz: :placz: :placz:
dlaczego, dlaczego, dlaczego, dlaczegodlaczegodlaczegooooooo?? :(
o kurcze to dopiero numer :evil: :evilbat: 0X
I jak tu przeżyć te 4 lata żeby dożyć następnych wyborów :cry:

Haniu :calus: za Manię

Posted

niewiem jak reszta zareaguje ale u mnie pojawiła sie malutka łezka w oku... zobaczcie na jej oczy w schronisku ... a fotka z kaczuszką jest taka cieplutka.... Haniu!!! Haniu jesteś wielka.... :angel: :angel:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ania-k napisał(a):
Haniu jesteś wielka.... :angel: :angel:

No, Ania, mała to ja rzeczywiście nie jestem :lol:

i do tego skromna... :angel: :angel: :lol:

Posted

Ona czasami mówi na mnie PIES POSPIESZNY. Wtedy, kiedy ma dobry humor. Bo jak ma zły, mówi porostu - ŚWIR... Prawda, że POSPIESZNY ładniej ? I melodyjniej ... Eh, rozmarzyłem się ... A dzisiaj po spacerze bardzo chciałem zjeść wytworniej niż zwykle... Tylko się trochę pospieszyłem. Na skróty, pod stołem... I tam już większa część mnie została. No i znowu powiedziała o mnie „ŚWIR „ Mówi tak coraz częściej. Chyba ma problem . :-?

Posprzątam ... Żeby znowu nie powiedziała, żem FLEJTUCH :roll: :roll: :roll:

Potem ... Potem DAŁA MI D E S E R :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Muszę przemyśleć moje życie .... Po takiej zniewadze ... :hmmmm:

Chyba jednak mam depresję . :shake: :shake: :shake:

Posted

buuuahahaha DESER :roflt:

a wracając do szczekania to Boluś na początku też nie szczekał :evil: chyba się nauczył od Luny a mówią, że stary pies to się już niczego nie nauczy :evilbat: a dziś musiałam za nim biegać po działce bo dostał takiej korby, że ganiał tam i z powrotem jak wariat i miał świetną zabawę uciekając przede mną, tylko musiałam przerwać te harce bo bałam się, że w końcu na coś się nadzieje :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Potem ... Potem DAŁA MI D E S E R :evilbat: :evilbat: :evilbat:

hahaha, dobre! :roflt: ta zniewaga krwi wymaga 0X
Biedny Genio... :(

Posted

Olcia - dziękujemy ! 8) Gezio sobie popatrzył 8)

Agga - to jest Hochland - on jest pyszny !!!!!

Malawaszka , Justi, Maga , Ala - patrzcie jak NIE NALEŻY żywić psa. :lol: :evilbat:

Ania
- tak NAPRAWDĘ NIE NALEŻY traktować psów. Bo one wtedy mają depresję ... :wink:

Posted

Haniu, depresja, depresją, ale ty Gezia w anoreksję wpędzisz :o 4 ziarenka ryżu na obiad, naparstek serka na deser :o
:shake:

A Mania w schronisku... Nie będę nic pisac, bo i cóż można napisać...
:cry:

Posted

asher napisał(a):
Haniu, depresja, depresją, ale ty Gezia w anoreksję wpędzisz :o 4 ziarenka ryżu na obiad, naparstek serka na deser :o
:shake:

no, nie przesadzajcie takie karmienie to zalecenie jakby nie było doktor Hani... Jak sądzę, dr Hania uważa, że lekarstwem na sr*** jest doprowadzenie do takiej sytuacji, aby wewnątrz psa nie było nic co w postaci owej sr*** mogłoby wylecieć z rzeczonego psa!!! Dla mnie to logiczne... ależ jakie okrutne :evil: biedny Gezio :cry:
:wink: