Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:oops:

ma się rozumieć ,że teraz kanapa rozłożona :wink: :D

cudownie łapeczki ułożył :angel:

...chciałam dodać ,że drugi koniec Gezia bardzo zgrabny :oops:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska']:oops:

ma się rozumieć ,że teraz kanapa rozłożona :wink: :D

cudownie łapeczki ułożył :angel:

...chciałam dodać ,że drugi koniec Gezia bardzo zgrabny :oops: :lol: :lol: szkoda że Gezio nie mieszka w Rybniku 8) /Alka miałaby co focić :wink: :lol: /

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']...
Ja też uwielbiam śpiące psy ale jak nie zajmują mojego wyrka :wink: :lol:

Alicja! to z iloma Ty psami śpisz??? :ono z jednym :oops: ale on zajmuje duużo miejsca bo kładzie się w poprzek posłania 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']...

Alicja! to z iloma Ty psami śpisz??? :ono z jednym :oops: ale on zajmuje duużo miejsca bo kładzie się w poprzek posłania 8)

No to ty Ozulca nie lubisz ??? :o Bo jeżeli on śpi wpoprzek posłania - to przecież zajmuje twoje miejsce :roll: Znaczy sie - NIE LUBISZ OZULCA :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']...

No to ty Ozulca nie lubisz ??? :o Bo jeżeli on śpi wpoprzek posłania - to przecież zajmuje twoje miejsce :roll: Znaczy sie - NIE LUBISZ OZULCA :cry: :cry: :cry:no wiesz Haniu jak mogłaś chociaż tak pomyśleć
ja się kładę na krajuszku i tak kimam :roll:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):

No i prawidłowo! :lol:

Czyżby Bajanek też się rozwalał w poprzek wyrka ? Bo Gezio - jak widziałyscie, wcale tego nie robi :megagrin:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No nieeee, ja tak nie pomyślałam :oops: To tylko wynikało z twojego poprzedniego postu :megagrin:
ale ja napisałam że nie lubię patrzeć jak zajmują moje miejsce a nie że nie mam gdzie spać :roll: :lol: :lol: :lol: i że nie koffam Ozzulca Mordulca 8)

Posted

asher napisał(a):
A czy wasze psy też udają niekumatych głuchych kretynów, jak sie je ładnie prosi, żeby zabierały doopę z wyrka? :roll: :lol:
mój głuchnie i oczy mu się kleją :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']

Czyżby Bajanek też się rozwalał w poprzek wyrka ? Bo Gezio - jak widziałyscie, wcale tego nie robi :megagrin:

Haniu! Bajanek najpierw kładzie się na moim miejscu, z głową na podusi i udaje, że baaaaaaaaardzo mocno śpi! :fadein: A potem w nocy rozkłada się różnie, a jak mu za dużo miejsca zajmuję to mnie kopie! :lol: A właśnie bardzo lubi położyć się w poprzek i przywala mi nogi tak, że się ruszyć nie mogę! :cunao:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']

Haniu! Bajanek najpierw kładzie się na moim miejscu, z głową na podusi i udaje, że baaaaaaaaardzo mocno śpi! :fadein: A potem w nocy rozkłada się różnie, a jak mu za dużo miejsca zajmuję to mnie kopie! :lol: A właśnie bardzo lubi położyć się w poprzek i przywala mi nogi tak, że się ruszyć nie mogę! :cunao: :-? ja też w nocy budzę sie pełna obaw że mi nogi ujęło :roll: 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A PROPOS " NOGI "

One oczywiscie na brzuchu są.jakie zgrabne , a jakie zadbane :roll: 8)

Giezuś jest brązowy czy stalowy???? Na każdej fotce inny???? Jaki on jest??? :)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Staramy się :oops: A takie mamy uszy. Tez zadbane :oops:

Haniu - dalej nie wiem - on na niektórych fotkach wygląda na brązowego a na niektórych na stalowego - JAKI ON JEST (bo śliczny to on i tak jest :) )???

Posted

Aguś, na tych z lampą jest srebrny, na tych, które bardziej lubie - bez lampy - jest brązowawy.

W normalnym, dziennym świetle wygląda tak :

W papierach stoi : maść - srebrzysto-szara.

Posted

jestem absolutnie oczarowana śpiącym Geziem 8)
Leon raczej nie śpi w łóżku, bo mu za gorąco, ale często zasypia ze mną i wtedy oczywiście jedyna słuszna poza to jest w poprzek łóżka :-?

Posted

DZISIAJ PODOBNO MI SIĘ NASILIŁO. TO NIBY ADHD ! ONA NIE BYŁA ZADOWOLONA :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[SIZE=2]TO UDAŁO MI SIĘ PODSIKAĆ ZARAZ PO SIKANIU ASTA
:multi:

ŻE TEŻ POKARAŁO MNIE TAKĄ CIEPŁĄ KLUCHĄ ... :evil: