Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, wiesz ty co ? Jak ty z nim wytrzymujesz :o

to jest źle postawione pytanie :lol: :lol: powinno być: jak on ze mną wytrzymuje :lol: :lol:
i jeszcze musi mnie utrzymywac teraz :wink:

nie no, Alu, przesadziłaś :-? Do ideału mu daleko :-?

No dobra, dobra ! JAK WY ZE SOBĄ WYTRZYMUJECIE ?

Ale robie cepeliade z tymi kolorkami :lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No bo co to za pozycja ? Przed chwila spadł na podłoge - musiałam mu pomagać zebrac bety z parkietu :-? Czy tak wygląda pies teoretycznie mysliwski ? :roll:
to dlaczego on ma takie niebezpieczne posłanie ten teoretyczny pies :o :o :o :o :o

Posted

Haniu - dałaś Gezusiowi jakaś usypiajacą lekturkę czy jak?
a planty cudne - a to niebo jakie piękne... taki mocny niebiesciutki kolorek :loveu:

a galaretę bardzo lubię, natomiast flaczków (ze względu choćby na samą nazwę ) nie jadam... od kilkunastu lat :lol: nawet teściowej tej przyjemności nie robię - dla mnie gotuje w takich przypadkach rosołek :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:-? :-? :-?

[quote name='HankaRupczewska']No bo co to za pozycja ? Przed chwila spadł na podłoge...

No jak miał biedactwo nie spaść jak on się na tej kanapie ledwo mieści! :o :lol: U nas kanapa przeważnie rozłożona dla piesia, a jak nie jest, to wali łapą w oparcie i pokazuje jak mu ciasno! :lol:

Posted

[quote name='asher']No jak to? :o Oczywiście, że upolował, marchewkę na przykład upolował. Przecież nawet zdjęcia tego wiekopomnego wydarzenia były!!!

NO , Z MOJEGO PIERWSZEGO KOŃCA WYSTAJE DRUGI KONIEC ..... ŁUPU. 8)

Posted

mmbbaj napisał(a):

No jak miał biedactwo nie spaść jak on się na tej kanapie ledwo mieści! :o :lol: U nas kanapa przeważnie rozłożona dla piesia, a jak nie jest, to wali łapą w oparcie i pokazuje jak mu ciasno! :lol:

Małgosiu, to był wypadek przy pracy :lol:

Posted

asher napisał(a):
Nie wiem, jak wy, ale ja uwielbiaaaam śpiące psy! Mogę się w nie wpatrywac i wpatrywać :oops: :lol:

Ja też! I jeszcze śpiący pies cudnie pachnie :oops: :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
asher napisał(a):
Nie wiem, jak wy, ale ja uwielbiaaaam śpiące psy! Mogę się w nie wpatrywac i wpatrywać :oops: :lol:

Ja też! I jeszcze śpiący pies cudnie pachnie :oops: :lol:
8) :lol: śpiochami :wink:
Ja też uwielbiam śpiące psy ale jak nie zajmują mojego wyrka :wink: :lol: