Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Czyli mamy ciszę przedwyborczą :-? OK Wiesz co Alutka ? Ja czniam ciszę przedwyborczą .... Co byście powiedziały na TEGO ŚLICZNIUCHA ??? Może dać mu jeszcze jedną szansę ? Co prawda on tak trochę jak to jabłuszko ... Ale jest taki pięęęęęęęęękny ! I do tego chce zmienić kraj nasz kochany ... jak chce zmienić to niech wsiada w samolot i PA PA :wink: ale Gezio ma piękną pościel / znowu Ozzy będzie się dopraszał o zmianę :-? / Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ale Gezio ma piękną pościel / znowu Ozzy będzie się dopraszał o zmianę :-? / Bo wiesz, Gezio wyznaje zasadę " CZĘSTE MYCIE - KRÓTKIE ŻYCIE " Moje rodzina w stosunku do tej geziowej maksymy jest jakoś tak bardzo tolerancyjna :-? . Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zmieniać-prać-zmieniać-prać-zmieniać..... :-? :-? :-? Quote
aga1215 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): ale Gezio ma piękną pościel / znowu Ozzy będzie się dopraszał o zmianę :-? / Bo wiesz, Gezio wyznaje zasadę " CZĘSTE MYCIE - KRÓTKIE ŻYCIE " Moje rodzina w stosunku do tej geziowej maksymy jest jakoś tak bardzo tolerancyjna :-? . Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zmieniać-prać-zmieniać-prać-zmieniać..... :-? :-? :-? i Ty dajesz się tak wykorzystywać :o :o :o a może by tak Giezuś zmieniał-prał-zmieniał-prał :o :wink: a nie tylko Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Hahaha, Aga od prozy życia to tylko ja jestem :roll: :roll: :roll: Se nie zrobie - se nie mam :lol: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):dbsst napisał(a): :klacz: Ehem - Debe - zobacz sobie na pierwszych stronach makro, kto robił TAAAAKIE śliczniaste foty ??? Dzięki tobie dowiedziałam sie co to jest MAKRO :oops: :modla: hahaha i teraz jestes mistrzem makro :D :angel: zarabiste foty tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;( Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a): tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;( Enoooo, laczego ? :o ? :o Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):dbsst napisał(a): tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;( Enoooo, laczego ? :o ? :o jak patrze na tych darmozjadow pasibrzuchiw ktorzy klamia z usmiechem ze cos zmienia a tak naprawde sa zwyklymi bandziorami to............to mam chec sama isc do polityki ; ) Haniu mam dol przedwyborczy jestem sumienna i chodze na wybory ale stawianie krzyzya wiaze sie z niesmakiem :( ale co tam bedzie lepiej zaluzmy partie DGM wejdzoemy do Sejmu i zaprowadzimy porzadek ;) Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):dbsst napisał(a): tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;( Enoooo, laczego ? :o ? :o jak patrze na tych darmozjadow pasibrzuchiw ktorzy klamia z usmiechem ze cos zmienia a tak naprawde sa zwyklymi bandziorami to............to mam chec sama isc do polityki ; ) Haniu mam dol przedwyborczy jestem sumienna i chodze na wybory ale stawianie krzyzya wiaze sie z niesmakiem :( ale co tam bedzie lepiej zaluzmy partie DGM wejdzoemy do Sejmu i zaprowadzimy porzadek ;) Oglądałaś wczorajszą debatę na jedynce !!! Napewno ! To było zwieńczenie ostatnich tygodni :-? :-? :-? Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 nie ma telewizora i nie widzialam a tak na nia czekalam :( a co byo Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ja też nie oglądałam, bo nawet nie wiedziałam, że będzie :oops: :lol: Kto w końcu brał udział? Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a):nie ma telewizora i nie widzialam a tak na nia czekalam :( a co byo A co mogło być :-? :-? :-? To co zwykle :roll: Może tylko troche folkloru wrzucił Korwin-Mikke swoimi świniami i korytem... A tak poza tym - to wszystko, o czym napisałaś wyżej ..... Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 :cry: Korwin i jego swinie jest niezly nie ma co :( ale trudno co robic trzeba zyc dalej ;) musze spadac :buzi: tesknie za Wami Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a)::cry: Korwin i jego swinie jest niezly nie ma co :( ale trudno co robic trzeba zyc dalej ;) musze spadac :buzi: tesknie za Wamimy też :( Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 asher napisał(a):Ja też nie oglądałam, bo nawet nie wiedziałam, że będzie :oops: :lol: Kto w końcu brał udział? Premier z Krakowa, Mały Kaczor, Długi Nawiedzony Romek, Śliczniuch Wojtuś z lewicy, Nieskalany Marek z Nowopowstałych, Endrju z Klewek, Niebieskooki Frasyniuk, Kamienna Twarz PSL-u, no i Korwin-Mikke miłosnik kobiet i brydżyka.... Chyba wymieniłam wszystkich z tego teatru :-? Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):Ja też nie oglądałam, bo nawet nie wiedziałam, że będzie :oops: :lol: Kto w końcu brał udział? Premier z Krakowa, Mały Kaczor, Długi Nawiedzony Romek, Śliczniuch Wojtuś z lewicy, Nieskalany Marek z Nowopowstałych, Endrju z Klewek, Niebieskooki Frasyniuk, Kamienna Twarz PSL-u, no i Korwin-Mikke miłosnik kobiet i brydżyka.... Chyba wymieniłam wszystkich z tego teatru :-? hahahahhaha ale jak trafnie hahahhaha czyli sama smiwtanka sceny politycznej Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Hania :cunao: Musiało być bosssko :lol: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 asher napisał(a):Hania :cunao: Musiało być bosssko :lol: Oj było, było :-? :-? :-? Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):Hania :cunao: Musiało być bosssko :lol: Oj było, było :-? :-? :-? że ja też zawsze przegapie kabareton :evilbat: :evilbat: :evilbat: i mój ulubieniec był Endrju i Romek :( chyba sie pochlastam :evil: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Oj Ala nie chlastaj się. Trzeba zbierac siły na uczestnictwo w rozszerzonym kabaretonie. Już po niedzieli. Mnie pzred telewizor ściągnał mąż - a właściwie ciekawość, co też on tak intensywnie przeżywa przed ekranem :-? Potem juz przeżywaliśmy wspólnie :smhair2: Własnie wrócilismy ze spaceru - i mówię Ci !!!!! Jesień jest piękna tego roku ... ( pamiętasz, z czego to ? Tylko w oryginale był czas przeszły ...) Zaraz podzielimy sie wrażeniami ... Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Jak przystało na senną i leniwą galerię będziemy się byczyć... Śnimy sny jesienne ... Zmieniliśmy wyro - ale sny śnimy te same. Jesienne .... Boki bolą ... Ciężkie jest życie psa .... Artystyczny nieład ... [SIZE=2]JUŻ WRÓCILIŚMY .... Quote
aga1215 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 super relacja - i zdjęcia fajne, szczególnie to z firanką i to z winoroślą :klacz:HankaRupczewska napisał(a): :o jadalna róża - robisz do pączków??? Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 aga1215 napisał(a):super relacja - i zdjęcia fajne, szczególnie to z firanką i to z winoroślą :klacz:HankaRupczewska napisał(a): :o jadalna róża - robisz do pączków??? Niestety nie :oops: :oops: :oops: Uwielbiam pączki z różą. I inne słodycze. Coś tam piekę i przyrządzam - ale posługuję się " kupnymi " ingrediencjami :-? Robienie konfitur z róży to chyba wyższa szkoła jazdy ? Quote
aga1215 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):super relacja - i zdjęcia fajne, szczególnie to z firanką i to z winoroślą :klacz:HankaRupczewska napisał(a): :o jadalna róża - robisz do pączków??? Niestety nie :oops: :oops: :oops: Uwielbiam pączki z różą. I inne słodycze. Coś tam piekę i przyrządzam - ale posługuję się " kupnymi " ingrediencjami :-? Robienie konfitur z róży to chyba wyższa szkoła jazdy ? i tu się mylisz :P - wystarczą 2 rączki i trochę czasu - ja robię w czasie filmu jak użebram od sąsiadów trochu kwiatków - wystarczy obciąć białe końcówki płatków (gorzkie :-? ) ubić b.ciasno w szklance, dodać szklankę cukru i dokładnie, paluszkami rozetrzeć tak - etapami- trochę płatków trochę cukru, dostpać trochę kwasku cytrynowego(ważne!!!) i na drugi dzień jeszcze trochę potrzeć (można pałką do masy :wink: ) i JUŻ Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 aga1215 napisał(a): i JUŻ O żeszszsz.. Białe końcówki płatków - znaczy z której strony ? Tej od środka ? Tylko skad ja wezmę ekologiczną różę ???? Quote
aga1215 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): i JUŻ O żeszszsz.. Białe końcówki płatków - znaczy z której strony ? Tej od środka ? Tylko skad ja wezmę ekologiczną różę ???? HankaRupczewska napisał(a): a ta nie ekologiczna??? :D Quote
Recommended Posts