Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Czyli mamy ciszę przedwyborczą :-? OK

Wiesz co Alutka ? Ja czniam ciszę przedwyborczą ....
Co byście powiedziały na TEGO ŚLICZNIUCHA ??? Może dać mu jeszcze jedną szansę ?

Co prawda on tak trochę jak to jabłuszko ...

Ale jest taki pięęęęęęęęękny ! I do tego chce zmienić kraj nasz kochany ...

jak chce zmienić to niech wsiada w samolot i PA PA :wink:
ale Gezio ma piękną pościel / znowu Ozzy będzie się dopraszał o zmianę :-? /

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bo wiesz, Gezio wyznaje zasadę " CZĘSTE MYCIE - KRÓTKIE ŻYCIE " Moje rodzina w stosunku do tej geziowej maksymy jest jakoś tak bardzo tolerancyjna :-? . Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zmieniać-prać-zmieniać-prać-zmieniać..... :-? :-? :-?

Posted

Bo wiesz, Gezio wyznaje zasadę " CZĘSTE MYCIE - KRÓTKIE ŻYCIE " Moje rodzina w stosunku do tej geziowej maksymy jest jakoś tak bardzo tolerancyjna :-? . Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zmieniać-prać-zmieniać-prać-zmieniać..... :-? :-? :-?

i Ty dajesz się tak wykorzystywać :o :o :o a może by tak Giezuś zmieniał-prał-zmieniał-prał :o :wink: a nie tylko

Posted

dbsst napisał(a):

:klacz:

Ehem - Debe - zobacz sobie na pierwszych stronach makro, kto robił TAAAAKIE śliczniaste foty ??? Dzięki tobie dowiedziałam sie co to jest MAKRO :oops: :modla:

hahaha i teraz jestes mistrzem makro :D :angel:

zarabiste foty tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;(

Posted

dbsst napisał(a):

tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;(

Enoooo, laczego ? :o ? :o

jak patrze na tych darmozjadow pasibrzuchiw ktorzy klamia z usmiechem ze cos zmienia a tak naprawde sa zwyklymi bandziorami to............to mam chec sama isc do polityki ;
)

Haniu mam dol przedwyborczy jestem sumienna i chodze na wybory ale stawianie krzyzya wiaze sie z niesmakiem :(

ale co tam bedzie lepiej

zaluzmy partie DGM wejdzoemy do Sejmu i zaprowadzimy porzadek ;)

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

tylko ta przyszlosc jakos dolujaca ;(

Enoooo, laczego ? :o ? :o

jak patrze na tych darmozjadow pasibrzuchiw ktorzy klamia z usmiechem ze cos zmienia a tak naprawde sa zwyklymi bandziorami to............to mam chec sama isc do polityki ;
)

Haniu mam dol przedwyborczy jestem sumienna i chodze na wybory ale stawianie krzyzya wiaze sie z niesmakiem :(

ale co tam bedzie lepiej

zaluzmy partie DGM wejdzoemy do Sejmu i zaprowadzimy porzadek ;)

Oglądałaś wczorajszą debatę na jedynce !!! Napewno ! To było zwieńczenie ostatnich tygodni :-? :-? :-?

Posted

dbsst napisał(a):
nie ma telewizora i nie widzialam a tak na nia czekalam :(

a co byo

A co mogło być :-? :-? :-? To co zwykle :roll: Może tylko troche folkloru wrzucił Korwin-Mikke swoimi świniami i korytem... A tak poza tym - to wszystko, o czym napisałaś wyżej .....

Posted

asher napisał(a):
Ja też nie oglądałam, bo nawet nie wiedziałam, że będzie :oops: :lol: Kto w końcu brał udział?

Premier z Krakowa, Mały Kaczor, Długi Nawiedzony Romek, Śliczniuch Wojtuś z lewicy, Nieskalany Marek z Nowopowstałych, Endrju z Klewek, Niebieskooki Frasyniuk, Kamienna Twarz PSL-u, no i Korwin-Mikke miłosnik kobiet i brydżyka.... Chyba wymieniłam wszystkich z tego teatru :-?

Posted

asher napisał(a):
Ja też nie oglądałam, bo nawet nie wiedziałam, że będzie :oops: :lol: Kto w końcu brał udział?

Premier z Krakowa, Mały Kaczor, Długi Nawiedzony Romek, Śliczniuch Wojtuś z lewicy, Nieskalany Marek z Nowopowstałych, Endrju z Klewek, Niebieskooki Frasyniuk, Kamienna Twarz PSL-u, no i Korwin-Mikke miłosnik kobiet i brydżyka.... Chyba wymieniłam wszystkich z tego teatru :-?

hahahahhaha ale jak trafnie hahahhaha czyli sama smiwtanka sceny politycznej

Posted

asher napisał(a):
Hania :cunao: Musiało być bosssko :lol:

Oj było, było :-? :-? :-?

że ja też zawsze przegapie kabareton :evilbat: :evilbat: :evilbat:
i mój ulubieniec był Endrju i Romek :( chyba sie pochlastam :evil:

Posted

Oj Ala nie chlastaj się. Trzeba zbierac siły na uczestnictwo w rozszerzonym kabaretonie. Już po niedzieli.
Mnie pzred telewizor ściągnał mąż - a właściwie ciekawość, co też on tak intensywnie przeżywa przed ekranem :-? Potem juz przeżywaliśmy wspólnie :smhair2:

Własnie wrócilismy ze spaceru - i mówię Ci !!!!! Jesień jest piękna tego roku ... ( pamiętasz, z czego to ? Tylko w oryginale był czas przeszły ...) Zaraz podzielimy sie wrażeniami ...

Posted

Jak przystało na senną i leniwą galerię będziemy się byczyć... Śnimy sny jesienne ...

Zmieniliśmy wyro - ale sny śnimy te same. Jesienne ....

Boki bolą ... Ciężkie jest życie psa ....

Artystyczny nieład ...

[SIZE=2]JUŻ WRÓCILIŚMY ....

Posted

aga1215 napisał(a):
super relacja - i zdjęcia fajne, szczególnie to z firanką i to z winoroślą :klacz:

:o jadalna róża - robisz do pączków???

Niestety nie :oops: :oops: :oops: Uwielbiam pączki z różą. I inne słodycze. Coś tam piekę i przyrządzam - ale posługuję się " kupnymi " ingrediencjami :-?
Robienie konfitur z róży to chyba wyższa szkoła jazdy ?

Posted

aga1215 napisał(a):
super relacja - i zdjęcia fajne, szczególnie to z firanką i to z winoroślą :klacz:

:o jadalna róża - robisz do pączków???

Niestety nie :oops: :oops: :oops: Uwielbiam pączki z różą. I inne słodycze. Coś tam piekę i przyrządzam - ale posługuję się " kupnymi " ingrediencjami :-?
Robienie konfitur z róży to chyba wyższa szkoła jazdy ?

i tu się mylisz :P - wystarczą 2 rączki i trochę czasu - ja robię w czasie filmu jak użebram od sąsiadów trochu kwiatków - wystarczy obciąć białe końcówki płatków (gorzkie :-? ) ubić b.ciasno w szklance, dodać szklankę cukru i dokładnie, paluszkami rozetrzeć tak - etapami- trochę płatków trochę cukru, dostpać trochę kwasku cytrynowego(ważne!!!) i na drugi dzień jeszcze trochę potrzeć (można pałką do masy :wink: ) i JUŻ

Posted

aga1215 napisał(a):

i JUŻ

O żeszszsz.. Białe końcówki płatków - znaczy z której strony ? Tej od środka ?
Tylko skad ja wezmę ekologiczną różę ????

a ta nie ekologiczna??? :D