LAZY Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Piękna jesien..nasza polska jest wspaniała...szkoda tylko, ze często siąpi deszcz...tego paskudztwa nie znosze! Quote
Hanna R. Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Gezes - amator kwaśnych jabłek , zielonych gruszek i przede wszystkim winogron. Jabłka i gruszki chwilowo wyszły. Zostały winogrona i śliwki ... No to hajda na winogrona ! A tego nie dali... Jedno było.... :-? Quote
aga1215 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Gezes - amator kwaśnych jabłek , zielonych gruszek i przede wszystkim winogron. Jabłka i gruszki chwilowo wyszły. Zostały winogrona i śliwki ... No to hajda na winogrona ! A tego nie dali... Jedno było.... :-? a Mania??? Nie lubi owocków? Quote
Hanna R. Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Mania ? Ona konkrety lubi, konkrety ! Kiełbacha, pasztetówa - ogólnie mięsko kocha... Quote
asher Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Haha, Gezio wcina winogronka (BTW, nie dawaj mu za dużo, są dla psów szkodliwe w większej ilości!), a moja Sabina dałaby się pokroić za... marchewkę :lol: Wczoraj dostała biegunki, bo się obżrała marchwią jak bąk. Prosto z pola sobie zrywa spryciara. A ja stoję na czatach, żeby w porę zwiewać, jakby nas chłop widłami chciał pogonić :oops: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 aga1215 napisał(a):Haniu - gdzie Twój avatarek????? Nie mam ... Nie umiem zrobić :oops: :oops: :oops: Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 asher napisał(a):Haha, Gezio wcina winogronka (BTW, nie dawaj mu za dużo, są dla psów szkodliwe w większej ilości!), a moja Sabina dałaby się pokroić za... marchewkę :lol: Wczoraj dostała biegunki, bo się obżrała marchwią jak bąk. Prosto z pola sobie zrywa spryciara. A ja stoję na czatach, żeby w porę zwiewać, jakby nas chłop widłami chciał pogonić :oops: :lol: No to masz spryciule rzeczywiscie - gezio sam sobie nie weźmie - uskutecznia "modlitwę' tzn siedzi przed czyms, na co ma ochotę i rozmodlonym wzrokiem wpatruje się w obiekt chcenia ... I moze tak siedzieć godzinami... Dobrze, że w tym jednym nie ma ADHD :wink: Samoobsługowy nie jest .... Dlaczego winogrona sa szkodliwe ? Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Goscinnie - sunia mojego syna : A to sunia mojego syna z synem mojego syna :D A to syn mojego syna : A to jeż syna mojego syna : Czy teraz - skoro juz wiecie, że mam Mikołaja - syna mojego syna bedziecie chciały jeszcze ze mna gadac ? :roll: :roll: :roll: Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jessu, ile tych synów :-? Czy teraz - skoro juz wiecie, że mam Mikołaja - syna mojego syna bedziecie chciały jeszcze ze mna gadac ? :roll: :roll: :roll: chodzi ci o to, że jesteś babcią? :lol: Liczy się duch, a nie ilość synów posiadanych przez twoich synów :lol: Quote
aga1215 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Goscinnie - sunia mojego syna : A to sunia mojego syna z synem mojego syna :D A to syn mojego syna : A to jeż syna mojego syna : Czy teraz - skoro juz wiecie, że mam Mikołaja - syna mojego syna bedziecie chciały jeszcze ze mna gadac ? :roll: :roll: :roll: jak zrobisz dobrą kawusię :wink: :buzi: kofam czarne jamniory - maszerował 4 września? Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 aga1215 napisał(a): jak zrobisz dobrą kawusię :wink: :buzi: kofam czarne jamniory - maszerował 4 września? Oszywiście !!! Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):jessu, ile tych synów :-? Czy teraz - skoro juz wiecie, że mam Mikołaja - syna mojego syna bedziecie chciały jeszcze ze mna gadac ? :roll: :roll: :roll: chodzi ci o to, że jesteś babcią? :lol: Liczy się duch, a nie ilość synów posiadanych przez twoich synów :lol: Noooo - żeby sobie poprawic samopoczucie, to powiem, że młodo zaczynałam :wink: Quote
szaraduszka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :lol: Jakoś przeżyjemy syna Twojego syna i nawet z jego jeżem sobie jakoś damy radę :wink: Bo wnuk to przecież całkiem fajna sprawa, a że taki już podrośnięty to też dobrze, bo już po nocach nie płacze 8) :thumbs: Jamniczek też słodki :P A jeśli już o jeżach mowa... Oto co nam nasz azjata (Baltaj) przyniósł pewnego wieczora: Iglastą kulkę uznał chyba za piłeczkę :lol: na szczęście ani pies ani jeż nie ucierpiał. Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 szaraduszka napisał(a)::lol: Jakoś przeżyjemy syna Twojego syna i nawet z jego jeżem sobie jakoś damy radę :wink: Bo wnuk to przecież całkiem fajna sprawa, a że taki już podrośnięty to też dobrze, bo już po nocach nie płacze 8) :thumbs: Jamniczek też słodki :P A jeśli już o jeżach mowa... Oto co nam nasz azjata (Baltaj) przyniósł pewnego wieczora: Iglastą kulkę uznał chyba za piłeczkę :lol: na szczęście ani pies ani jeż nie ucierpiał. Ooooo, Twój jezyk chyba ładniejszy od jeża Mikołaja :lol: :lol: Quote
asher Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ech, ja uwielbiam wszelkie jeże :lol: Ale o tym swoim dziwnym upodobaniu to już wam pisałam :oops: :lol: Haniu, TUTAJ jes fachowe wyjasnienie czemu winogrona są dla psa szkodliwe i w jakiej ilości. Quote
Alicja Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Haniu nie martw się moje rówieśnice też już sa babciami :wink: Quote
aga1215 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Haniu nie martw się moje rówieśnice też już sa babciami :wink: :hmmmm: dużo nas tu :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Haniu nie martw się moje rówieśnice też już sa babciami :wink: :hmmmm: dużo nas tu :hmmmm: O mamusiu, TY TEŻ ? :o :D :o Quote
aga1215 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Haniu nie martw się moje rówieśnice też już sa babciami :wink: :hmmmm: dużo nas tu :hmmmm: O mamusiu, TY TEŻ ? :o :D :o Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Aga - już nie jestem samotna .. Tutaj :D Kontynuujac temat rodziny : Asia Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Śliczna :D A jakie kudły ma :o Ja też kiedyś miałam na łbie lwią grzywę, ale gdzieś tak w wieku 16 lat mni przeszło i od tego czasu mam trzy włoski na krzyż :cry: :cry: :cry: Quote
aga1215 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 asher napisał(a):Śliczna :D A jakie kudły ma :o Ja też kiedyś miałam na łbie lwią grzywę, ale gdzieś tak w wieku 16 lat mni przeszło i od tego czasu mam trzy włoski na krzyż :cry: :cry: :cry: Asia - śliczna modelka :P - a tło to jak robiłyście? Asher - a stosowałaś metodę, którą polecała Chmielewska? Wiem po sobie, że daje skutki :oops: :lol: Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Aga, próbowałam, ale neimam na tyle cierpliwości, żeby kilka godzin z rycyną na łbie łazić :oops: Quote
Recommended Posts