Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
I imię ma niczego sobie :wink:

Nooo, ale wszystkie Aśki to indywidualistki... Nie takie panienki od sztancy... Czasami dla Starych to problem Mamuśka, Tatuś, Brat :hand: Atu pa :nono: :hand: ide malować, Albo grzywz konskie siąć. Albo skakać, kiedy matka mówi NIE !!!!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Albo grzywz konskie siąć.
Ja bardzo przepraszam, ale co z tymi grzywami? :oops: To ajkies fachowe określenie?

J atam jestem nietypowa Aśka - spokojna, aż za spokojna, uległa, taka ciapa :lol: Za to nadrabiam roztargnieniem... :evilbat:

Posted

[quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']Albo grzywz konskie siąć.
Ja bardzo przepraszam, ale co z tymi grzywami? :oops: To ajkies fachowe określenie?

J atam jestem nietypowa Aśka - spokojna, aż za spokojna, uległa, taka ciapa :lol: Za to nadrabiam roztargnieniem... :evilbat:

Po pierwsze : Aśka jest nieposłuszna w kwestiach końskich. Ja nie lubię skoków - bo się poprostu o nią boję. A grzywy ? Ona często robi za fryzjera końskiego od grzyw i ogonów. Ja tego też nie lubię - bo dysproporcja pomiędzy nią ( jest drobniutka - nie po mamusi :wink: ) a wielkim koniem jest duża - a konie tego fryzowania nie lubią :-? Widziałam raz - i więcej nie chcę :-?

Tylko że ona wcale nie słucha dobrych rad rodzinki ...

Po drugie Asher - Ty ciapa ? :o :o :o No weź i nie rozśmieszaj mnie !
W necie na ciapę napewno nie wyglądasz !

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'][quote name='Camara'][quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, specjalnie dla Ciebie brzydal :

brzydal :huh: to czemu znowu taki śliczny, co :question:
śliczny, tylko uszy to un ma :o :o :o :wink: :lol: :lol: :lol:
I nie zauważyły, że łokcie od tego leżenia mu wyliniały :lol:

ja tylko pomyślałam, że wypastowałaś łokcie bardziej niż resztę :oops: :lol:

i jeszcze... Haniu nie narzekaj na Asie :nono: toż to ideał nastolatki :angel:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']Albo grzywz konskie siąć.

Po pierwsze : Aśka jest nieposłuszna w kwestiach końskich. Ja nie lubię skoków - bo się poprostu o nią boję. A grzywy ? Ona często robi za fryzjera końskiego od grzyw i ogonów. Ja tego też nie lubię - bo dysproporcja pomiędzy nią ( jest drobniutka - nie po mamusi :wink: ) a wielkim koniem jest duża - a konie tego fryzowania nie lubią :-? Widziałam raz - i więcej nie chcę :-?

Tylko że ona wcale nie słucha dobrych rad rodzinki ...

Po drugie Asher - Ty ciapa ? :o :o :o No weź i nie rozśmieszaj mnie !

Hanuś - sie na Asie nie gniewaj :modla:
oto archiwalne zdjęcie mojej Mamy (która do dużych kobiet też nie należała :wink: )

dopiero miałabyś nerwy :wink: :lol:
przepraszam za jakość zdjęcia :oops: - nie dość, że stare to jeszcze kiepsko zeskanowane :oops:

Posted

Aga, noniezły numer z tej Twojej Mamy :o :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Po drugie Asher - Ty ciapa ? :o :o :o No weź i nie rozśmieszaj mnie !

:evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Aga, noniezły numer z tej Twojej Mamy :o :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Po drugie Asher - Ty ciapa ? :o :o :o No weź i nie rozśmieszaj mnie !

:evil_lol:
Asher - jakiej jestes rasy? :lol: :lol: :lol:

Posted

:o :o :o Rzeczywiście, może być jeszcze gorzej ! Ale Mamcia - no fest fota ! A Ty tak potrafisz ? Pewnie tak, ale ten wstrętny trawnikowy ci nie pozwala :lol: A tak a propos to trawnikowy doma ? Czy Wektorek przejął pałeczkę i ryje ?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

:o :o :o Rzeczywiście, może być jeszcze gorzej ! Ale Mamcia - no fest fota ! A Ty tak potrafisz ? Pewnie tak, ale ten wstrętny trawnikowy ci nie pozwala :lol: A tak a propos to trawnikowy doma ? Czy Wektorek przejął pałeczkę i r**** ?

Dziadkowie mieli własne konie, więc Mamcia, że tak powiem z końmi się chowała :lol: a ja dziecko miejskie :-? - konie to ja tylko głaskałam :oops:
Trawnikowy doma .... aaaaaaaaaaaa.......... kontakty osobiste Wektorka z ogródkiem nie ustały :lol:
Zrób kiedyś fotkę fryzurki, jaką Asia grzywiastym zrobiła :D