Maga100 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Ale nie przeszkadzałoby Ci ewentualnie, że ja u Was sprzątam ??? chodzi ci, że mezalians byłby? :o Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):Trza było na 88 lub nawet 87 :evilbat:oj nie nie w grafiku było od 89 wzwyż Hanka :wink: no co ty wszystko w rodzinie :wink: Quote
Hanna R. Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Hanka :wink: no co ty wszystko w rodzinie :wink: No nie wiem, nie wiem.. A potem byłoby " prosze Hanki, kurz na kominku źle starty, srebra nie doczyszczone... Panu kapcie trzeba podać... Nie wiem, nie wiem... Ryzyko jest ! Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Hanka :wink: no co ty wszystko w rodzinie :wink: No nie wiem, nie wiem.. A potem byłoby " prosze Hanki, kurz na kominku źle starty, srebra nie doczyszczone... Panu kapcie trzeba podać... Nie wiem, nie wiem... Ryzyko jest ! :o to dziecko wnosi w posagu srebra rodowe i kominekwow , a same se nie poczyszcza musisz ty im ....bo prosze Hanki na dogo już kiedyś był pomysł żeby używać naczyń jednorazowego użytku , bo to i myć i pucować nie trza :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Hanka :wink: no co ty wszystko w rodzinie :wink: No nie wiem, nie wiem.. A potem byłoby " prosze Hanki, kurz na kominku źle starty, srebra nie doczyszczone... Panu kapcie trzeba podać... Nie wiem, nie wiem... Ryzyko jest ! :o to dziecko wnosi w posagu srebra rodowe i kominekwow , a same se nie poczyszcza musisz ty im ....bo prosze Hanki na dogo już kiedyś był pomysł żeby używać naczyń jednorazowego użytku , bo to i myć i pucować nie trza :lol: :lol: No nieeee, ja przecież .... O Jezu, znowu zaczynam głupio gadać :roll: :roll: :roll: Ala, Ty mnie lepiej zwolnij... Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Hanka :wink: no co ty wszystko w rodzinie :wink: No nie wiem, nie wiem.. A potem byłoby " prosze Hanki, kurz na kominku źle starty, srebra nie doczyszczone... Panu kapcie trzeba podać... Nie wiem, nie wiem... Ryzyko jest ! :o to dziecko wnosi w posagu srebra rodowe i kominekwow , a same se nie poczyszcza musisz ty im ....bo prosze Hanki na dogo już kiedyś był pomysł żeby używać naczyń jednorazowego użytku , bo to i myć i pucować nie trza :lol: :lol: No nieeee, ja przecież .... O Jezu, znowu zaczynam głupio gadać :roll: :roll: :roll: Ala, Ty mnie lepiej zwolnij...a idze kobieto na urlop :wink: , to wszystko z przemęczenia :wink: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 przecudne zadki :oops: superanckie fotki :angel: :angel: :angel: a ten rysunek jest prawie tak ukochany jak MÓJ kon na biegunach :D Quote
Hanna R. Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Mam zoperowanego Kaczora – Niezbędnika !!! Manńce wyjątkowo POŻYCZYŁEM ! Tego gorszego, oczywiście ... Ranek, słodki ranek... Pozwalają jeszcze SPAĆ ! Chociaż w dzień różnie bywa, rano przyjemnie jest się trochę poprzytulać ... Łapy skrupulatnie umyli ! Brrrr.... No a potem - wygrzewamy stareńkie kosteczki . Pleneru nie obfocili - bo nie zabrali aparatu. :-? Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Haniu, widzę, że zmieniasz specjalizację? :lol: Operacja kaczora przeprowadzona pierwszorzędnie :klacz: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 asher napisał(a):Haniu, widzę, że zmieniasz specjalizację? :lol: Operacja kaczora przeprowadzona pierwszorzędnie :klacz: :lol: No tak do końca to chyba nie pierwszorzędnie, bo Kaczor nie posiada obecnie jednego skrzydła :-? Czyli jest niepełnosprawny :wink: Taka niedoróba nazywa się albo "bezsilność medycyny" - albo " BŁAD w SZTUCE " :roll: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 malawaszka napisał(a):piękne piękne fotki!!!!! Waszka, ja Twojego cudnego Boluta-Kąpieluta i Lunetę, która się ZLAŁA - widziałam - tylko teraz już boje się u Ciebie komentować :wink: :oops: Quote
malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sie nie bojaj!!!! komątarze baaardzo cieszą :D zara będą dzisiejsze fotki i plosiem komentować i się nie bać :lol: Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Taka niedoróba nazywa się albo "bezsilność medycyny" - albo " BŁAD w SZTUCE " :roll: Uuuu, to uważaj, bo jeszcze Gezes Sandauera na ciebie naśle :roll: Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Waszka, ja Twojego cudnego Boluta-Kąpieluta i Lunetę, która się ZLAŁA - widziałam - tylko teraz już boje się u Ciebie komentować :wink: :oops:Komentuj, komentu, ja już więcej zatykających fotek nie znalazłam :lol: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Taka niedoróba nazywa się albo "bezsilność medycyny" - albo " BŁAD w SZTUCE " :roll: Uuuu, to uważaj, bo jeszcze Gezes Sandauera na ciebie naśle :roll: Ale Sandauer coś ostatnio cienko gadał ... Wiec się go tak bardzo nie boimy .... :lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Waszka, ja Twojego cudnego Boluta-Kąpieluta i Lunetę, która się ZLAŁA - widziałam - tylko teraz już boje się u Ciebie komentować :wink: :oops:Komentuj, komentu, ja już więcej zatykających fotek nie znalazłam :lol: ja mam mały zapasiq zatykających dziś więc można gadać :lol: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 A ja nieskromnie jeszcze pokażę DOWÓD mojej nieudolnosci : Chirurgicznej - lub krawieckiej :lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no masz ci los!!! dopiero po operacji i już rozczłonkowany :roll: Quote
Koma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Ale pozy! hihi :cunao: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Koma'][quote name='HankaRupczewska'] Ale pozy! hihi :cunao:a co takie małe łóżeczka dla psiaków :o Quote
olekg89 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 kupie więkrzą kanape bo sie pieski nie mieszczą :evilbat: Quote
Recommended Posts