aga1215 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ależ proszę - dla przypomnienia : biedasie, tak bez poduszeczki :o :wink: :lol: piękna parka :D Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 agabass napisał(a):słodko śpią psiulki kochane ale fotek mało Prawda! :evil: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 LAZY napisał(a):agabass napisał(a):słodko śpią psiulki kochane ale fotek mało Prawda! :evil: najprawdziwsza prawda Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 .:::Gosia:::. napisał(a):Dokładnie :evil:oj zgadzam sie , mało cosik tych foteczek :-? Quote
Hanna R. Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Mój sprzęt zastrajkował :cry: Ale jesteśmy z jakimiś resztkami ... Mania Gezianty w pozycji przymusowej :wink: [/ Mania chyba zreperowana :D Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa i dobre myśli Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] :iloveyou: no CUDNIE!!!!! Quote
szaraduszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 To jest fajniusie :D :angel: Każde ma swoją zabawkę 8) Quote
asher Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 No niormalnie gęba sie śmieje i serce się raduje na widok tego zdjęcia :D Śliczne :klacz: Żeby moje burki były ze sobą tak zżyte :roll: Ale powiem wam, że choć ja i normalnie dostrzegałam, że Sabina i Boogie, mimo, że niewylewne w uczuciach, to jednak są sobie bliskie, to teraz, kiedy jest Bezyk widać to jeszcze wyraźniej... :D Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Justi0022 napisał(a):A jak się Mania czuje? Mania jest jak nowa :D :D :D Quote
LAZY Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Widac, ze groźby działaja :evilbat: Odrazu nowe foty sa! :wink: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 [quote name='LAZY']Widac, ze groźby działaja :evilbat: Odrazu nowe foty sa! :wink: Hi hi hi - terefere kuku Bo ja się nikogo nie boję - zdarza się, że radzę sobie siłowo ........ Ale to ocxzywiście nie jest prawdą - bo ja Was już dawno przyjęłam do Rodziny... Tylko moi jeszcze o Was WSZYSTKIEGO nie wiedzą :ghost_2: :krach: :krach: :silly: A TAK NAPRAWDĘ TO Wkrótce nabędę aparacik - to będziemy pojawiać się częściej :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='LAZY']Widac, ze groźby działaja :evilbat: Odrazu nowe foty sa! :wink: Hi hi hi - terefere kuku Bo ja się nikogo nie boję - zdarza się, że radzę sobie siłowo ........ Ale to ocxzywiście nie jest prawdą - bo ja Was już dawno przyjęłam do Rodziny... Tylko moi jeszcze o Was WSZYSTKIEGO nie wiedzą :ghost_2: :krach: :krach: :silly: A TAK NAPRAWDĘ TO Wkrótce nabędę aparacik - to będziemy pojawiać się częściej :evilbat: :evilbat: :evilbat: oj tak, Hanuś, oj tak :multi: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 no to tak się składa , że pokazujemy zię na okoliczność nowego aparatu.. Będą te same kilmaty, ponierważ rodzina złożona grypą - a z psami to prawie sasiedzi wychodzą .... TEMACIK CONSTANS - bo w domu szpital... A gdzież, jak nie w miejscu cierpienia trzeba się uwiecznic.... Inne będą jutro... Quote
anetta Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 hahha te ostatnie :lol: :lol: :lol: :lol: Supe ze z Mania juz lepiej :D Quote
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 coś mało tych fot jak na okolicznoścnowego aparatu :roll: :lol: zdrówka życzę całej rodzince :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :drinking: Zdrówkodla zagrypionej rodzinki :wink: Piesy tysz siakieś smutne :-? Quote
Recommended Posts