Maga100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='HankaRupczewska'].. http://images30.fotosik.pl/133/7ebdb9e8c80609e1.jpg książki w tle i tak są najpiękniejsze :p [quote name='Vectra']Babciu oczywiście , że kiedyś tam wpadnę :loveu: wymyślę jakąś wystawę w Krakowie ... na wiosnę wsiądziesz na tylne siodełko mojego motocykla i pomkniemy :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://images33.fotosik.pl/92/d7ebcb01b77cd357.jpg phi, żadna sztuka robić piękne zdjęcia, jak sie ma TAKIEGO MODELA :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 HANNNNNNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......... Quote
Pysia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Haniu. Czy Twój duch wrócił juz do Ciebie i odetchnął? Mam nadzieję, ze Twoje zdrowie i Twoje samopoczucie maja sie już dobrze bo....Świat jest piękny :loveu: :diabloti: Quote
LAZY Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ojeje...miałam nadzieję, że Hania powróciła... Quote
Hanna R. Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 oswajam SIę z nowym na DG - Aże JEST TO NOWE NIE ZAWSZE DO AKCEPTACJI -więc się przyglądam i ludziom i formom i treści iiiii iiii i wolałam to co było kiedyś. Wyły wtedy prawdziwe rozmowy ! Czekam - przecież powrócą. nikt w powitkacj , halusiah. witankach długo nie przeżyje. :diabloti: Zawitacie się na śmierć :lol::lol::lol::lol: Paaaa - przybędę ... wkrótce ....:angel::angel::angel::angel::angel::angel: Quote
aga1215 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Wyły wtedy prawdziwe rozmowy ! Ależ Haniu - :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ;) :loveu: Quote
asher Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Haniu :lol: Rozwodzić!!!!!! :multi: A tymczasem ślę walentynkowe papatki, ciumkaski i tulkowanka :loveu::iloveyou: :loveu: Przekażesz? :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czesc Haniu... moje dziecko co rusz podpytuje mnie co u babci Hani slychac? i nie bardzo wiem co odpowiedziec Twojemy przyszywanemu wnuczkowi....:placz: tak informacyjnie zebyc chociaz wiedziala.....gdzyby ktos pytal Makxio ma 150 cm wzrostu , jest obecnie w 3 klasie, ma suczke...i jest super synem...to tylko tak...obiektywna mamuska pisze:loveu: i ucaluj swoje dzieciaki...starszego wnusia i tegpo o pieknych duzych oczach mniejszego ....:loveu:. pozdrowionka, Cała 3ójka Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Dzień dobry. Aga, zawsze wiedziałam, że WSZYSTKIE moje wnuki są wyjątkowe :p Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 http://images30.fotosik.pl/161/fb6bd7396d0f68eb.jpg o dżisys :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:janioleczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']http://images30.fotosik.pl/161/fb6bd7396d0f68eb.jpg o dżisys :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:janioleczek :loveu::loveu::loveu: Tak. Po babci ! :diabloti: Quote
Pysia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Haniu! Twój wnuczek bardzo się zestarzał :shake: Dlaczego my jesteśmy wciąż takie młode, a dzieci tak szybko się starzeją? :crazyeye::evil_lol: Jest śliczny :loveu: Quote
Maga100 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Makxio ma 150 cm wzrostu , Boszsze, to tyle co ja :shake: [quote name='HankaRupczewska']Tak. Po babci ! :diabloti: zalałam się herbatą własnie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Maga100']Boszsze, to tyle co ja :shake: :roflt:.................. zalałam się herbatą własnie :diabloti: a co pilaś przed herbatą .;).....albo z czym ta harbatka jest :razz::razz: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Pysia']Haniu! Twój wnuczek bardzo się zestarzał :shake: Dlaczego my jesteśmy wciąż takie młode, a dzieci tak szybko się starzeją? :crazyeye::evil_lol: Edyto - a co słychać u Karolka ? :diabloti: Nie pracuje przypadkiem nad progeniturą ? :evil_lol: [quote name='Maga100'] zalałam się herbatą własnie :diabloti: Wątpisz w moją wyjątkowość ? Wobec tego muszę zrobić coś ze swoim życiem... Tylko co ???? Tak czy siak, nikt za mnie prania nie szarpnie ...:cool1::cool1: [quote name='Alicja']a co pilaś przed herbatą .;).....albo z czym ta harbatka jest :razz::razz: Alu ! Ty we mnie wierzysz ? :loveu: Quote
Pysia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Edyto - a co słychać u Karolka ? :diabloti: Nie pracuje przypadkiem nad progeniturą ? :evil_lol: Cichaj kobieto :mad: Na razie skaka z kwiatka na kwiatek i kupuje tony prezerwatyw :diabloti: Jak zacznie mi tu sprowadzać kilka razy pod rząd jedną i tą samą to osiwieję :cool1::evil_lol: Quote
LAZY Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Pysia']Cichaj kobieto :mad: Na razie skaka z kwiatka na kwiatek i kupuje tony prezerwatyw :diabloti: Jak zacznie mi tu sprowadzać kilka razy pod rząd jedną i tą samą to osiwieję :cool1::evil_lol: Prawidłowo uświadomiony chłopak:) Quote
Vectra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja pamiętam BABCIU zawsze i wszędzie pamiętam :buzi: Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 aaaahhhh :mdleje: ale piękne :loveu::loveu::loveu: masz nowe szkiełko????? :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts