LAZY Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej Haniu!!! Wieści całkiem optymistyczne...zeby tylko sunieczka czuła się nadal dobrze :kciuki: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Haniu :multi: Cudny dzień :loveu: Zmykaj na spacerek zamiast siedzieć w pracy ;) Quote
Hanna R. Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 jaki on cudny ! to najstraszniejszy dzień w tej kampanii Po jednej stronie argumenty - po drugiej BIEGUNKA słowna PRZY OBSTRUKCJI PROCESÓW myślenia Ocenzurowano wcześnie rano - jeszcze przed ? godziną zwyczajowych w tym państwie wizyt porannych ... Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hahaha widzę, że też Ci się dzisiejszy dzionek w polityce podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda tylko, że na tym MY mozemy ucierpieć :angryy: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha widzę, że też Ci się dzisiejszy dzionek w polityce podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda tylko, że na tym MY mozemy ucierpieć :angryy: qrrrrwa on mi się tak podobał, że jak sąsiedzi doniosą - to jutro rano przed szóstą będę mieć towarzystwo . Jak by co - to Was kochałam :sad::sad::sad::sad: Quote
Vectra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 HankaRupczewska napisał(a):qrrrrwa on mi się tak podobał, że jak sąsiedzi doniosą - to jutro rano przed szóstą będę mieć towarzystwo . Jak by co - to Was kochałam :sad::sad::sad::sad: będe ci słać cebule :loveu::loveu::loveu: kocham Cie Babciuniu moja :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jAMENT Hanno .;).....:diabloti::diabloti::diabloti: widze ze Gezio ...ma to w ....:oops::oops::oops: http://images31.fotosik.pl/2/9484583430778766.jpg KCH:loveu::loveu::loveu: Quote
LAZY Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Haniu, Haniu...jesteś tam, czy po Ciebie przyszli???:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 chociaż jeden potrafi zachować dystans do tego świata :loveu::loveu: BUZIOLE dla Maniutki :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mania i Gezio :loveu: Na narzucie nie ma ani jednego włoska :crazyeye: Powiedz, odkurzałaś przed sesją? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Oddałam Haniu krew :grins: Tfu - głos znaczy :evil_lol: Oczywiście tak jak należy :cool1: Quote
Hanna R. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :beerchug::beerchug::beerchug: [/CENTER] Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [CENTER]:laola::Cool!::laola: :cunao::drink1::drinking::drink1::cunao: [/CENTER] Quote
Pysia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :beerchug::beerchug::beerchug: malawaszka napisał(a)::laola::Cool!::laola: :cunao::drink1::drinking::drink1::cunao: j.w. :evil_lol: Quote
LAZY Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Normalnie impreza jak się patrzy! A myslałam,ze tylko u mnie w biurze były dzikie okrzyki:) Quote
Maga100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :beerchug::beerchug::beerchug: Haniu, żyjesz! I pijesz :p:p Chciałam zacytować zdjęcia, ale nie mogę :shake: Są takie piękne :placz::placz::placz: I masz taki nieskazitelny ład w mieszkaniu :placz: Jak ty to robisz przy dwóch psach :placz: Chyba, że one w ogóle nie wychodzą na dwór :cool1: I jeżeli wychodzą, to przed wejściem do środka biorą kąpiel w balii na klatce schodowej :cool1: Quote
asher Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Maga100']I masz taki nieskazitelny ład w mieszkaniu :placz: Jak ty to robisz przy dwóch psach :placz: Chyba, że one w ogóle nie wychodzą na dwór :cool1: I jeżeli wychodzą, to przed wejściem do środka biorą kąpiel w balii na klatce schodowej :cool1: Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej. No bo inaczej to po prostu jest niemożliwe! :shake: Quote
Vectra Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 asher napisał(a):Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej. No bo inaczej to po prostu jest niemożliwe! :shake: zgadzam się :diabloti: nie da się mieć porządku mając psy w domu , ja wam to mówie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='asher']Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej. No bo inaczej to po prostu jest niemożliwe! :shake: a jak one w tej balii, to Hania sprząta i pucuje, prawda? cały czas, prawda? nie tylko przed Świętami Wielkiejnocy, jak ty, prawda? :shake: [quote name='Vectra']zgadzam się :diabloti: nie da się mieć porządku mając psy w domu , ja wam to mówie :evil_lol: HOWGH :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :hand:...................................... Quote
bigos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wyżelki się polityka nie interesują:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Czy te oczy mogą kłamać ???? Ależ skad !!! Witamy wszystkich, którzy tu byli :loveu: Quote
Recommended Posts