Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jaki on cudny ! to najstraszniejszy dzień w tej kampanii
Po jednej stronie argumenty - po drugiej BIEGUNKA słowna PRZY OBSTRUKCJI PROCESÓW myślenia

Ocenzurowano wcześnie rano - jeszcze przed ? godziną zwyczajowych w tym państwie wizyt porannych ...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha widzę, że też Ci się dzisiejszy dzionek w polityce podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda tylko, że na tym MY mozemy ucierpieć :angryy:

qrrrrwa on mi się tak podobał, że jak sąsiedzi doniosą - to jutro rano przed szóstą będę mieć towarzystwo .

Jak by co - to Was kochałam :sad::sad::sad::sad:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
qrrrrwa on mi się tak podobał, że jak sąsiedzi doniosą - to jutro rano przed szóstą będę mieć towarzystwo .

Jak by co - to Was kochałam :sad::sad::sad::sad:

będe ci słać cebule :loveu::loveu::loveu:
kocham Cie Babciuniu moja :loveu::loveu::loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:beerchug::beerchug::beerchug:

malawaszka napisał(a):
:laola::Cool!::laola:

:cunao::drink1::drinking::drink1::cunao:

j.w. :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:beerchug::beerchug::beerchug:

Haniu, żyjesz! I pijesz :p:p

Chciałam zacytować zdjęcia, ale nie mogę :shake: Są takie piękne :placz::placz::placz:
I masz taki nieskazitelny ład w mieszkaniu :placz: Jak ty to robisz przy dwóch psach :placz: Chyba, że one w ogóle nie wychodzą na dwór :cool1: I jeżeli wychodzą, to przed wejściem do środka biorą kąpiel w balii na klatce schodowej :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']I masz taki nieskazitelny ład w mieszkaniu :placz: Jak ty to robisz przy dwóch psach :placz: Chyba, że one w ogóle nie wychodzą na dwór :cool1: I jeżeli wychodzą, to przed wejściem do środka biorą kąpiel w balii na klatce schodowej :cool1:
Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej.
No bo inaczej to po prostu jest niemożliwe! :shake:

Posted

asher napisał(a):
Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej.

zgadzam się :diabloti: nie da się mieć porządku mając psy w domu , ja wam to mówie :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Na odwrót, mówię ci, na odwrót! One wchodzą do mieszkania tylko po to, żeby zapozowac do zdjęć! A pozostały czas spędzają w balii na klatce schodowej.

a jak one w tej balii, to Hania sprząta i pucuje, prawda? cały czas, prawda? nie tylko przed Świętami Wielkiejnocy, jak ty, prawda? :shake:

[quote name='Vectra']zgadzam się :diabloti: nie da się mieć porządku mając psy w domu , ja wam to mówie :evil_lol:

HOWGH :evil_lol:

• 2 weeks later...