bazylowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witaj Hanno/Anno!! Muszę Ci powiedzieć coś bardzo ważnego!! KOCHAM COHENA!!!!!! (od dziecka) Quote
aga1215 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Pysia']http://oniet.o0o.pl/Nowa+Huta/12-40/Anna+-Rupczewska.html Haniu :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Gratulacje :loveu: Teraz wiem dlaczego nas zaniedbujesz :evil_lol: OOOOOOOOOOOO................ Quote
Pysia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hania teraz pewnie dla nas czasu nie ma :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pysia']Hania teraz pewnie dla nas czasu nie ma :diabloti: Pysiu ... extra stronka ......juz zrobilam pare kawałów:diabloti: Haniu....moje gratulacje:cool3: i napisz czasami co u Ciebie......:loveu: Quote
anetta Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pysia']http://oniet.o0o.pl/Nowa+Huta/12-40/Anna+-Rupczewska.html Haniu :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Gratulacje :loveu: Teraz wiem dlaczego nas zaniedbujesz :evil_lol: :o Babciu Haniu, gdzies Ty?:cool3: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :cool3:a ja nadal nic nie wiem ...bo mnie sie ta stronka nie otwiera ....a Cohena znam .....:p koffam Cię Haniu :loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Haniu co to za lenistwo do roboty wklejać foty a nie małomównym stawać się. Quote
asher Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Haniu :crazyeye: :evil_lol: przeprowadzasz się do Warszawy! :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='asher']Haniu :crazyeye: :evil_lol: przeprowadzasz się do Warszawy! :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa widziałam Hannę w Koluszkach jak ciągnęła szafę na kółkach...;) Cześć Haniu:loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A tak w ogóle to strasznie przepraszam, byłam w takim szoku :crazyeye: :mdleje: że nawet się nie przywitałam :mad: Dzień dobry Haniu :loveu: :loveu: :loveu: Stęskniłam się, z wzajemnością mam nadzieję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Pysia']http://oniet.o0o.pl/Nowa+Huta/12-40/Anna+-Rupczewska.html Haniu :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Gratulacje :loveu: Teraz wiem dlaczego nas zaniedbujesz :evil_lol: Tak ! Ministerialna teka była dla mnie zawsze celem. dzięki moim ukochanym Braciom K. wreszcie cel osiągnęłam. [quote name='mamabazyla']Witaj Hanno/Anno!! Muszę Ci powiedzieć coś bardzo ważnego!! KOCHAM COHENA!!!!!! (od dziecka) Aniu ! Osoby w TWOIM WIEKU kochają dziadka Cohena ? :crazyeye: [quote name='aga1215']OOOOOOOOOOOO................ [quote name='Pysia']Hania teraz pewnie dla nas czasu nie ma :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Haniu....moje gratulacje:cool3: No cóż - niestety - muszę Was zmartwić ... Nie macie już znajomej minister :roll: Podałam sie do dymisji . Mój ukochany Romek odszedł :-( :-( :-( - a bez niego już nic nie będzie takie samo ... :placz: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='anetta']:o Babciu Haniu, gdzies Ty?:cool3: Będąc ministrem nie miałam zbyt wiele czasu ... [quote name='Alicjarydzewska'] koffam Cię Haniu :loveu::loveu::loveu: O ! Ja Ciebie też . Nie dziwne to ? :cool3: [quote name='agabass']Haniu co to za lenistwo do roboty wklejać foty a nie małomównym stawać się. Aga, Leń to mój brat- bliźniak :p [quote name='asher']Haniu :crazyeye: :evil_lol: przeprowadzasz się do Warszawy! :multi: :multi: :multi: Już nie ... Podałam się do dymisji :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa widziałam Hannę w Koluszkach jak ciągnęła szafę na kółkach...;) Cześć Haniu:loveu::loveu::loveu: Teraz już wracam - dobijam do Kielc :p Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 asher napisał(a):A tak w ogóle to strasznie przepraszam, byłam w takim szoku :crazyeye: :mdleje: że nawet się nie przywitałam :mad: Dzień dobry Haniu :loveu: :loveu: :loveu: Stęskniłam się, z wzajemnością mam nadzieję :loveu: :loveu: :loveu: Asherku !!!! JESTEŚ WRESZCIE !!!!! :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Pies łańcuchowy pozdrawia :loveu: Paaaaaa :hand: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 anetta napisał(a):Noooo :multi: jestes :loveu::loveu: Vectra napisał(a):Babciu jak dobrze że wróciłaś :) Powroty bywają różne... Ten skromny jakiś taki nijaki ...:roll: Bez czewonych dywanów. I przemowy obowiązkowej ... eeee tamm Quote
aga1215 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Pies łańcuchowy pozdrawia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6546966 Paaaaaa :hand: Pozdrawiam psa łańcuchowego .. i jego Panią tysz mimo, że już nie jest ministrem ........ Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Aguś ! Mojego łańcuchowego upodobał sobie ten kowboj : Tu powyżej w jaskini hazardu :roll: Poniżej - kłopot ... bo przegrał ! Ale pozbierał się.:p:p:p Quote
Hanna R. Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ewcia !!!! Ja ZAWSZE wiedziałam, że u Ciebie i Dobre Serdce jest - i Dobrze Zasobny Portfel :multi: I Ze Ty właśnie zafundujesz mi ten dywan !!!!! Co chcesz za to ????:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ewcia !!!! Ja ZAWSZE wiedziałam, że u Ciebie i Dobre Serdce jest - i Dobrze Zasobny Portfel :multi: I Ze Ty właśnie zafundujesz mi ten dywan !!!!! Co chcesz za to ????:loveu::loveu::loveu: Pralka mi się popsuła :diabloti: Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Haniu, jesteś nierozsądna :shake: Po coś rezygnowała? Przecież jako MF, choćby i wice, wiele dobrego dla Romka mogłabyś zdziałać, choćby jakieś dotacyjki dodatkowe, posadki... A tak to co? :shake: Ale widze, że całkiem nie tracisz ducha i gry się u Ciebie uprawia takie, jak na tygrysy finansjery przystało :cool1: Quote
aga1215 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aguś ! Mojego łańcuchowego upodobał sobie ten kowboj : http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6549860 Tu powyżej w jaskini hazardu :roll: Poniżej - kłopot ... bo przegrał ! http://images26.fotosik.pl/62/21d61e41794e6ea1.jpg Ale pozbierał się.:p:p:p I co - przegrał go??? Bo nigdzie nie widzę łańcuchów Haniu - dziecię na fotce tak cudne, że wbrew regulamionowi NIE :shake: MOGŁAM:shake: zamienić na linka:oops: :loveu: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='aga1215']I co - przegrał go??? Bo nigdzie nie widzę łańcuchów Haniu - dziecię na fotce tak cudne, że wbrew regulamionowi NIE :shake: MOGŁAM:shake: zamienić na linka:oops: :loveu: Ewa zmieniła za Ciebie :evil_lol: Witaj wredna Haniu :mad: Quote
Recommended Posts