Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a): [quote name='jo-jo'] Mania zawsze z nami :multi: Mania dzisiaj nie chciała robić za obiekt fotografowania ... :shake: Vectra napisał(a):śliczny ten największy kwiatuszek , oczka ma urocze :) czyżby kwiatuszek zaczynał ząbkować ? Tak. Podgryza wszystkich jak Twój Franio :lol: Quote
beria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Posiadacz :loveu: Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Tak. Podgryza wszystkich jak Twój Franio :lol: tylko kwiatuszek nie ma szpileczków :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja poproszę o obszerną foto relacje jak kwiatuszkowi wyrosną dwie jedyneczki :loveu: uwielbiam takie uśmiechy dzidziusiowe :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Alis i Pysiu , na Was ZAWSZE mogę liczyć :loveu: Mój ogród : To fioletowe to u mnie rosnie jako chwast :crazyeye: I najładniejszy kwiatuszek : A tu...Bowskie oczka :loveu: Quote
aga1215 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Hanno! Przyszłam zwizytować. Póki jest co. Saby i Intiego nie ma......... Tu nie ma......... Ślicznt yen Twój Kwiatuszek:loveu: [quote name='"HankaRupczewska"'] ale uśmiech:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Pysia'] To fioletowe to u mnie rosnie jako chwast Tłuczku ! :angryy: To jest Dąbrówka rozłogowa - Ajuga reptans :angryy: [quote name='aga1215']Witaj Hanno! Przyszłam zwizytować. Póki jest co. Saby i Intiego nie ma......... Tu nie ma......... Witaj, kochaneńka ! Oni się WYPROWADZILI :-( Nie tylko ono zresztą ... :shake: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]CUDOWNE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ooojejjuuuuuuu Hanka Ty chcesz obudzić z powrotem mój instynkt macierzyński, który zaspokoiła Oliwia??? :loveu::loveu::loveu: Boski dzidek - rewelacyjny :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]CUDOWNE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Tak Alu - ON jest cudowny... [quote name='malawaszka']ooojejjuuuuuuu Hanka Ty chcesz obudzić z powrotem mój instynkt macierzyński, który zaspokoiła Oliwia??? :loveu::loveu::loveu: Boski dzidek - rewelacyjny :loveu: Przecież on już obudzony ... Te wszystkie rajfury zwołały bociany z całej polski Południowo - Wschodniej przecież :evil_lol: Ale w tajemnicy Ci powiem ... JAK ON PACHNIE ... :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Ale w tajemnicy Ci powiem ... JAK ON PACHNIE ... :loveu::loveu::loveu: aaa wiem wiem jak pachnie :loveu::loveu::loveu: Oliwia już nie pachnie tak :shake::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Haniu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No po prostu boskie jest to zdjęcie i te spojrzenie tego dzieciaczka, już nie wspomne o pięknie błękitnych oczkach :loveu: :loveu: :loveu: Rozmarzyłam się o takim :lol: :loveu:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dobranoc . Właściwie to głupota kłaść się teraz... Muszę wstać o 5.30. :multi: Ale mimo wszystko - paaaaa :p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc . Właściwie to głupota kłaść się teraz... Muszę wstać o 5.30. :multi: Ale mimo wszystko - paaaaa :p [FONT=Comic Sans MS]Dobranoc Haniu, spokojnej nocy :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja jutro mam wolne :multi:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']ooojejjuuuuuuu Hanka Ty chcesz obudzić z powrotem mój instynkt macierzyński, który zaspokoiła Oliwia??? :loveu::loveu::loveu: Boski dzidek - rewelacyjny :loveu: jak to zaspokoiła Oliwka...a te bociany?? to nic??? tak na darmoche sie koło Ciebie krzątały???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ale w tajemnicy Ci powiem ... JAK ON PACHNIE ... :loveu::loveu::loveu: dokładnie babcia Hania ma RACJE.....:loveu: dzieciaszki takie małe tak cudownie pachna......takim niemowlakiem.....po prostu jest to slodkie....jeszcze pamietam mimo ze to moje juz taaakie duuze......achhhhhh:loveu: Waszka do roboty..... Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Tłuczku ! :angryy: To jest Dąbrówka rozłogowa - Ajuga reptans :angryy: Buahahahahaha:evil_lol: Aż mi oczy wylazły na tego tłuczka :crazyeye::evil_lol: Nic nie poradzę na to ze rozrasta się to cholerstwo nawet w trawie i puszcza jak truskawki swoje odnogi wszędzie :eviltong: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black]oj ale fajna fot aksiąże ciemnosci aż mnie korci żeby skrzywdzić to zdjęcie w psie ;) [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]czesc Hanno co ma idealny porządek w domu :p [/FONT] Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Babciuniu , dobry wieczór :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:loveu:teścióweczko mła koffana ...jestem ....;)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Haniu :multi: I co? Czytamy dzisiaj dalej galerie panny dramatopisarki dla ubogich? :diabloti::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 czesc Haniu.... przepiekny ten Twpj posiadacz i jego oczeta......:loveu: pozdrawiam cieplunio.... Twoj trzeci wnuczek szaleje wlasnie na podwórku z kolega....tak gdybys chciałą wiedziec:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi: I co? Czytamy dzisiaj dalej galerie panny dramatopisarki dla ubogich? :diabloti::evil_lol: czyli czyja??? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst'] [FONT=Arial Black]czesc Hanno co ma idealny porządek w domu :p [/FONT] Jeżeli jeszcze chcesz się ze mną przywitać :oops: - to CZEŚĆ ! :p [quote name='*luthien*']przyszłam sie przywitać:loveu: :loveu: Oooo, Ola ! Witaj, Młoda :p [quote name='Vectra']Babciuniu , dobry wieczór :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ewuniu - jeżeli powitanie aktualne - to Cię witam serdecznie :loveu: Jeżeli nie - to zgiń, przepadnij ! :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:teścióweczko mła koffana ...jestem ....;)[/FONT] Aluś, dziecko drogie, dlaczego Ty nie chcesz pracować na moja emeryturę, tylko planujesz jakieś urlopy zdrowotne czy coś ... :roll: [quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi: I co? Czytamy dzisiaj dalej galerie panny dramatopisarki dla ubogich? :diabloti::evil_lol: Jużeśmy przeczytały . Ja sie nawet wzruszyłam do łez ... :-( [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Twoj trzeci wnuczek szaleje wlasnie na podwórku z kolega....tak gdybys chciałą wiedziec:loveu: Całuj wnuczę moje trzecie. :loveu: Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 o rany babciu jak Ty mi dobrze życzysz :loveu: :loveu: witaj , witaj mimo wszystko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts