beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ja się chętnie z Tobą zamienię. :cool3: Bardzo pasuje mi Twoja huśtawka :p I łazienka ... :loveu: Haniu, cieszę się, że chociaż Ty doceniłaś mój osobisty projekt łazienki :loveu: Chyba się jednak nie zamienię :diabloti: Ale moja huśtawka czeka na Ciebie. Zapraszam :bigok: Quote
Teklunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] o jakie duże te świecidełka! :cool3: witaj Hanno :) Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Hahahaha ! Nieprawdaż ? :evil_lol: mogę ci podesłać jedną zacną ogrodniczkę z wszech wiedzą :cool3: :siara: :diabloti: Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Vectra napisał(a):mogę ci podesłać jedną zacną ogrodniczkę z wszech wiedzą :cool3: :siara: :diabloti: Zapomnij, jutro zacna ogrodniczka podzieli się swoją wiedzą z TOBĄ :diabloti: Najpierw wykosi cztery ogoniaste chwasty :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 beria napisał(a):Zapomnij, jutro zacna ogrodniczka podzieli się swoją wiedzą z TOBĄ :diabloti: Najpierw wykosi cztery ogoniaste chwasty :evil_lol: ooooooooooooooooooooo nagada się za 10 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: umrze na zawał jak zobaczy stan jej ogrodu :roll: tam gdzie Ajda biega :evil_lol: powiedzmy że Ajda lubi nieład artystyczny :cool1: porządek inaczej :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Maniaaa nareszcie :loveu::loveu::loveu: kocham tą dziewczynkę wiesz Haniiu??? dziś wspominałam Bolusia - zryczałam się jak nie wiem co :oops: ale jak widzę Manię to od razu lepiej mi sięrobi na sercu :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 beria napisał(a):Haniu, cieszę się, że chociaż Ty doceniłaś mój osobisty projekt łazienki :loveu: Chyba się jednak nie zamienię :diabloti: Ale moja huśtawka czeka na Ciebie. Zapraszam :bigok: Łazienka jest odlotowa. Naprawdę :loveu: Teklunia napisał(a): witaj Hanno :) Ooooo ! Pani Czechowicz ! :multi: Vectra napisał(a):mogę ci podesłać jedną zacną ogrodniczkę z wszech wiedzą :cool3: :siara: :diabloti: Nie chcę jej. Jest PRZEWIDYWALNA :cool1: A ja takich nie lubię ... :shake: Vectra napisał(a): umrze na zawał jak zobaczy stan jej ogrodu :roll: :diabloti: Przyślij mi meska :diabloti: Natychmiast rozpocznę reanimację :cool3: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 malawaszka napisał(a):Maniaaa nareszcie :loveu::loveu::loveu: kocham tą dziewczynkę wiesz Haniiu??? dziś wspominałam Bolusia - zryczałam się jak nie wiem co :oops: ale jak widzę Manię to od razu lepiej mi sięrobi na sercu :loveu: Nie trzeba ryczeć ...:calus: Mania, niestety - nie ma się najlepiej :shake: Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie trzeba ryczeć ...:calus: Mania, niestety - nie ma się najlepiej :shake: ale JEST!!! i będzie tak długo jak długo jest jej pisane i mam nadzieję, że to będzie jak najdłużej :kciuki: Haniu ogromny buziak ode mnie dla Mani :buzi: Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Babcia napisał(a):Przyślij mi meska :diabloti: Natychmiast rozpocznę reanimację :cool3: gwoździ skołujesz ? :diabloti: a tak poważnie, co z Maniutkiem ? Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mania umiera z pragnienia nad pełną wody miską ... I nie jest to ani cukrzyca, ani moczówka prosta. Poziomy glikemii są dobre. A na okoliczność moczówki ( brak hormonu odpowiadającego za - w uproszczeniu - zatrzymywanie wody w organizmie ) kończymy właśnie wazopresynę za 200 zł ... Kompletnie bez efektu. :-( I Mania piiiiiiiiiije - i siusia . Cholera ... Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a to nie jest normalne że starsze pieski mają problem z neitrzymaniem moczu :hmmmm: Babciu , mój poprzedni pies miał problemy z kręgosłupem i coś tam naciskało na pęcherz i też jak Maniutek , pił dużo bo był stan zapalny i siusiał bo cisnęło. Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 cholera najgorzej chyb jest jak nie wiadomo co się dzieje:shake: trzymam :kciuki: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Jakoś to będzie ... Moi dzisiejsi chłopcy : Resztki mojego domowego kwiecia :cool1: Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ale Mania ma dobrą opiekę i co najważniesze, jest z Tobą. Dużo zdrowia Maniutku :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Haniu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kope lat mnie tu u Was nie było :oops: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam tylko zdjęcia, na czytanie wszytskiego nie ma czasu. Fotami jestem zachwycona, robisz je cudne :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gezuś jak zwykle kochaniutki i słodziutki :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A za Manię trzymam kciukasy, zeby się w końcu wyjaśniło co tak naprawdę jej dolega ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobrej nocy życzę,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiam bardzo serdecznie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daga :p[/FONT] Quote
jo-jo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ... :sleep2: Ale trafiłam :loveu: Dobranoc :calus: (I Dobry Wieczór po długiej przerwie :multi:) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ... :sleep2: [FONT=Comic Sans MS]Oglądając takie zdjęcia przed snem, na pewno będzie się lepiej spało :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dobranoc Jojki ! :loveu: Dobranoc Emigrantko ! :loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial];)widziałam fotaski poczytałam trzymam kciukasy za Maniutka co by jej leki pomogły [/FONT] Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Haniu! Jak pisze Weszka Mania jest i będzie tak długo jak jest jej pisane. Najwazniejsze, że ma przy Was naprawde szczęśliwe życie :loveu: Nic innego dla tych naszych pociech tak naprawdę się nie liczy. Och Haniu jakie Ty robisz piękne fotki :roll: Ja ciągle kombinuję, mięszam aparatem ale czym więcej wiem tym gorsze robię foty :evil_lol: Co prawda nie przejmuję się tym szczególnie ale czasem na sekunde nerw mnie bierze jak schrzanie super ujęcie :razz: Buziaki dla Wszystkich :buzi: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Alis i Pysiu , na Was ZAWSZE mogę liczyć :loveu: Mój ogród : I najładniejszy kwiatuszek : Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 śliczny ten największy kwiatuszek , oczka ma urocze :) czyżby kwiatuszek zaczynał ząbkować ? Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ależ Oczka :loveu: Mania zawsze z nami :multi: Quote
Recommended Posts