Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']nie wklejasz gifków , obrazeczków, napisików :cool1: nie piszesz na gie nie dajesz znać na skype :cool1: i nie wstawiasz zdjec do gory nogami......oooo!:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to Hania juz wszystko wie.....i teraz jest juz zupełnie przeszkolona......:cool1: Dzien dobry...:loveu: Fotki cudne... Filipek rosnie....sliczny.......:loveu: Gezesław....jak zawsze dostojnie z ta butelka biega....:cool3: Quote
Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boshe - nikt nas nie odwiedza ... :cool1: Chyba nikt nas nie lubi ... :shake: Ja Cię odwiedzę :loveu: Chociaż Cię nie lubię :diabloti: [quote name='HankaRupczewkska'] Nóżeczka :loveu: Urocza :loveu: Behemoty lubią malutkie dziecięce nóżeczki :loveu: Quote
dogaja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boshe - nikt nas nie odwiedza ... :cool1: Chyba nikt nas nie lubi ... :shake: Dzień dobry, czy jest Kazio? [quote name='anetta'] Co na ma zamiast jezyka? :cool1: Język psa. Tego, z którym się całowała. :eviltong: Quote
LAZY Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wpadła Hanka i odrazu takie piękne foty!!! Wspaniałe:multi: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='aga1215']Filipek :loveu: :loveu: :loveu: On już Filip. Jest wieeeelki ! :loveu: [quote name='Maga100'] bo się w ogóle, ale to w ogóle nie lansujesz :cool1: esków nie wysyłasz :cool1: nie przychodzisz do innych zachwycać się ichnimi czułałami :cool1: i nie pozostawiasz subtelnych wiadomości, że zapraszasz do blogaska :cool1: Bo ja taka nieśmiała jestem ... :oops: I niewygadana ... Nie wiem, co to znaczy lans ... :oops: [quote name='Vectra']nie wklejasz gifków , obrazeczków, napisików :cool1: nie piszesz na gie nie dajesz znać na skype :cool1: Z tego wszystkiego co napisałaś to rozumien tylko słowo napisików ... A reszta - to jakaś grypserka ??? Bo nie wiem ... :oops: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i nie wstawiasz zdjec do gory nogami......oooo!:diabloti: A dlaczego mam wstawiać DO GÓRY NOGAMI ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Napisz mi... Bo nie wiem ... :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:i masz wytrymowane psy:eviltong: O jej ! Niewytrybowane ? Ale moje psy nie maja trybów ! :cool1: [quote name='AlKil']i nie jesteś leniwa....:siara: Ja leniwa ??? Dlaczego ? Dlaczego mnie obrażasz ? Co ja Ci zrobiłam ? :shake: [quote name='Behemot']Ja Cię odwiedzę :loveu: Chociaż Cię nie lubię :diabloti: Ty mnie też nie lubisz :placz: :placz: :placz: Idę popełnić seppuku :flaming: Quote
Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ty mnie też nie lubisz :placz: :placz: :placz: Idę popełnić seppuku :flaming: Pistoletem?????? Oj, przychlaście, przychlaście... masz... zrób to jak należy... Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='anetta']Co na ma zamiast jezyka? :cool1: Tego ... tego też nie wiem ... :oops: [quote name='dogaja']Dzień dobry, czy jest Kazio? Kazio ? Kazio zakochał się ... :cool3: [quote name='LAZY']Wpadła Hanka i odrazu takie piękne foty!!! Wspaniałe:multi: Paulinko nie wiem CZEGO ONE CHCĄ ode mnie :roll: :roll: :roll: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Behemot']Pistoletem?????? Oj, przychlaście, przychlaście... masz... zrób to jak należy... WIEDZIAŁAM !!!! Wiedziałam , że to Ty mi zakwestionujesz narzedzie uatodestrukcji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Teklunia napisał(a):no proszę, wróciłaś :p O ! A moje pączki ? :diabloti: Quote
Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gezio aportował czyjąś śledzionę :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Tyły : Przody : Reszty nie bedzie - bo Fotosik i Imageshack zastrajkowały :angryy: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 o widzisz fotosiki i imagi też cię nie lubieją :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Vectra napisał(a):o widzisz fotosiki i imagi też cię nie lubieją :diabloti: Nie dostaniesz spadku :diabloti: Jutro idę do notariusza :diabloti: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie dostaniesz spadku :diabloti: Jutro idę do notariusza :diabloti: a co już się z nami żegnasz ? :diabloti: stara maupo :eviltong: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Wpadłam a tu takie fotki :loveu: Cześć Haniu :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Behemot'] Gezio aportował czyjąś śledzionę :crazyeye: Aportował płuco palacza :loveu: [quote name='Vectra'] :diabloti: stara maupo :eviltong: :evil_lol: Skąd u Ciebie tyle empatii ?????? :lol: [quote name='jo-jo']Wpadłam a tu takie fotki :loveu: Cześć Haniu :multi: :multi: :multi: Aaaa ! Cześć Pani Pana Psa :loveu: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rodzinne mamy , moja droga :loveu: muszę ci posłodzić bo masz widzę niedobory cukru :diabloti: kocham cię babisiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Vectra napisał(a):Rodzinne mamy , moja droga :loveu: muszę ci posłodzić bo masz widzę niedobory cukru :diabloti: kocham cię babisiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Keczup po frytkch :cool1: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a ja byłam zobaczyć fotki te z fotosika i z imageshaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts