malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 aaaaaaaaaa Hanka bez białej bluzeczki ale za to w tipsach :multi: :multi: :multi: ŻYĆ NIE UMIERAĆ!!! :loveu: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Haniu, jakie masz sympatyczne majtasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: całuski na swieta :buzi: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :razz:haniu................pokaż tipsa:eviltong: Quote
PIKA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Behemot']Hania przesyła pozdrowienia z urlopu :loveu: Matko, chyba ortodonta jej potrzebny :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Haniu, wesołych świąt :loveu: Ps. czy teraz Behemot pilnuje twojego blogaska? :cool3: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 mmbbaj napisał(a): Ps. czy teraz Behemot pilnuje twojego blogaska? :cool3: Jestem samozwańczą strażniczką blogaska Hani - czy Hania tego chce, czy nie :diabloti: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):Jestem samozwańczą strażniczką blogaska Hani - czy Hania tego chce, czy nie :diabloti: :razz: :mad: Nie gnęb Hani :mad: :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a)::razz: :mad: Nie gnęb Hani :mad: :evil_lol: Taż ja jej wyświadczam przysługę :cool3: Blogasek Hani nie może się zapuścić :cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):Taż ja jej wyświadczam przysługę :cool3: Blogasek Hani nie może się zapuścić :cool3: Toż Ona dba o niego wzięcie również ma:evil_lol: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Toż Ona dba o niego wzięcie również ma:evil_lol: Ale dodatkowym lansem chyba nie wzgardzi? :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):Ale dodatkowym lansem chyba nie wzgardzi? :evil_lol: Jednym słowem jestes Jej Menagerem :razz: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Jednym słowem jestes Jej Menagerem :razz: Agentem, PR-owcem i rzecznikiem prasowym w jednym :p Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):Agentem, PR-owcem i rzecznikiem prasowym w jednym :p Tak za darmochę :razz: Masz wielkie serducho :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Tak za darmochę :razz: Masz wielkie serducho :evil_lol: A gdzie tam za darmo! Mam 30% zysków z oglądalności blogaska Hani :lol: Bo wiecie oczywiście, że właściciele blogasków, które mają ponad 50 tysięcy odwiedzin, dostają wynagrodzenie od Admina? :p Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):A gdzie tam za darmo! Mam 30% zysków z oglądalności blogaska Hani :lol: Bo wiecie oczywiście, że właściciele blogasków, które mają ponad 50 tysięcy odwiedzin, dostają wynagrodzenie od Admina? :p to nam też się należy :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Behemot']Hania przesyła pozdrowienia z urlopu :loveu: mistrz :loveu: hahahhahahhahaha czesc Hanno jak się masz w Świeta znakomicie czy tez wśmienicie :cool3: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Ogłaszam powrót z urlopu :p Tymczasowa gospodyni mojego blogaska wkrótce otrzyma należne gratyfikacje. W końcu to przez nią nasz blogas nie utonął w odmętech niepamięci :loveu: Stęskniłam się za Wami :loveu: :loveu: :loveu: Święta tak jakby na półmetku. Jestem wcale niezmęczona :p Jestem wypoczęta :multi: Jestem jak skowronek :lilangel: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Babciu jak fajnie że wróciłaś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Vectra napisał(a):Babciu jak fajnie że wróciłaś :loveu: :loveu: :loveu: Boshhhhh ! Ile ja mam tych wnucząt ... :loveu: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jestem urzeknięta :mdleje: Moja teściowa nie zrobiła tak pieknie na stole. Bądź moja teściową! :loveu: I I will love you till I die :loveu: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boshhhhh ! Ile ja mam tych wnucząt ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Maga100'] jestem urzeknięta :mdleje: Moja teściowa nie zrobiła tak pieknie na stole. Bądź moja teściową! :loveu: moja też się nie postarała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ogłaszam powrót z urlopu :p Tymczasowa gospodyni mojego blogaska wkrótce otrzyma należne gratyfikacje. W końcu to przez nią nasz blogas nie utonął w odmętech niepamięci :loveu: Stęskniłam się za Wami :loveu: :loveu: :loveu: Święta tak jakby na półmetku. Jestem wcale niezmęczona :p Jestem wypoczęta :multi: Jestem jak skowronek :lilangel: Ślicznie zastawiony stół a maluszek....jak urósł :multi::multi::multi: Tez chcę byc babcią :oops: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'] jestem urzeknięta :mdleje: Moja teściowa nie zrobiła tak pieknie na stole. Bądź moja teściową! :loveu: I I will love you till I die :loveu: :shake: :shake: :shake: - natychmiast byś mnie znielubiła . W temacie TEŚCIOWA jesteś stereotypowa do bólu :lol: [quote name='Vectra']moja też się nie postarała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boś sobie jej nie wychowała :-( Moja synowa wiedziała jak to zrobić :cool3: Quote
Recommended Posts