Hanna R. Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Vectra']babciu nareszcie wróciłaś Wróciłam, wróciłam . Stęskniłam się za Wami. I za Kamcią też. :razz: Co u niej ? Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Wróciłam, wróciłam . Stęskniłam się za Wami. I za Kamcią też. :razz: Co u niej ? na foto blogach nadal ma urlop :placz: :placz: jedynie w dziale na litere A się udziela :diabloti: wazelina leje się strumieniami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 o, come back nastąpił :p zdjęcia..... przepiękne Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Haniu, miałam dziś sen... Byłaś w nim Ty, Twój mąż (którym, tak się dziwnie złożyło, był Jan Frycz ;)) i Twoja córa... I zapraszałam Was na swój ślub, a Ty powiedziałaś, że już nawet masz suknię odpowiednią :lol: Aha i jeszcze jedliśmy pączki na ciepło... Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Piękne zdjęcia :thumbs: Widziałam kiedyś w Wawie grupę ortodoksyjnych Żydów - chyba Chasydów - przepięknie wyglądali! Kiedyś zaczytywałam się w Singerze i miałam fiskację na punkcie kultury żydowskiej ;) Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :psuper foteczki Widziałam tam Młodą Rupczewska:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj Haniu :multi: Widzę że Ciebie trzeba zwyzywać i postraszyć abyś raczyła pojawić się :diabloti: Na fotkach widać że Asia była zachwycona intergacją :loveu: Te wypieki, uśmiechy :loveu: Tak wygląda szczęście :p Prawda Haniu? ;) Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej, hej! Jedna porządna galeria...mogłam androbić całe 3 strony! Nie to co u innych ze 30!:angryy: Witaj Haniu!! Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Teklunia']Haniu, miałam dziś sen... Kasiu , a czy będą u Was na weselu pączki na ciepło ??? Jeżeli tak - to zabieram Frycza i przyjeżdżam ! :multi: [quote name='Behemot']Piękne zdjęcia :thumbs: Widziałam kiedyś w Wawie grupę ortodoksyjnych Żydów - chyba Chasydów - przepięknie wyglądali! Kiedyś zaczytywałam się w Singerze i miałam fiskację na punkcie kultury żydowskiej ;) MNIE TO DO DZIŚ ZOSTAŁO !!! :multi: I Cieszę się, że Młoda też tak będzie miała :p [quote name='Alicjarydzewska']:psuper foteczki Widziałam tam Młodą Rupczewska:multi::multi::multi: Tak, tak ! Onaż to była , ona ! [quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi: Widzę że Ciebie trzeba zwyzywać i postraszyć abyś raczyła pojawić się :diabloti: Na fotkach widać że Asia była zachwycona intergacją :loveu: Te wypieki, uśmiechy :loveu: Tak wygląda szczęście :p Prawda Haniu? ;) Pysiu, jak zwykle masz rację ! :diabloti: [quote name='AlKil']Dzień dobry Haniu! :lol::lol::lol: Cześć Ewcia . Jak się miewa Twój Laptop - KOnfident ? :evil_lol: [quote name='LAZY']Hej, hej! Jedna porządna galeria...mogłam androbić całe 3 strony! Nie to co u innych ze 30!:angryy: Witaj Haniu!! Ooooo ! wiesz, że tylko Ty to doceniłaś ???? :loveu: Quote
AlKil Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Cześć Ewcia . Jak się miewa Twój Laptop - KOnfident ? :evil_lol: Zbieram na nowego!!!! Tego będę tylko karmić czekoladkami, pić już mu nie dam...:diabloti: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu , a czy będą u Was na weselu pączki na ciepło ??? Jeżeli tak - to zabieram Frycza i przyjeżdżam ! :multi: MNIE TO DO DZIŚ ZOSTAŁO !!! :multi: I Cieszę się, że Młoda też tak będzie miała :p Tak, tak ! Onaż to była , ona ! Pysiu, jak zwykle masz rację ! :diabloti: Cześć Ewcia . Jak się miewa Twój Laptop - KOnfident ? :evil_lol: Ooooo ! wiesz, że tylko Ty to doceniłaś ???? :loveu: Nareszcie ktoś mnie docenił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 HankaRupczewska;4175566 Było tak : [URL="http://www.fotosik.pl" napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images20.fotosik.pl/138/d7d526af10787835.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu , a czy będą u Was na weselu pączki na ciepło ??? Jeżeli tak - to zabieram Frycza i przyjeżdżam ! :multi: jeżeli tylko powiesz, ze przyjedziewsz, to zamówię pączki na gorąco nawet!!! :lol: Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 fajne to integrowanie :multi: ....... a zdjęcia jak zwykle nastrojowe:loveu: tylko mogło by ich być więcej .... Quote
olcha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Piękne zdjęcia (bez słodzenia) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dziewczynki, wszystkie Was kochamy niezmiennie. Do przyszłego tygodnia :hand: Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziewczynki, wszystkie Was kochamy niezmiennie. Do przyszłego tygodnia :hand: Maska przeciwgazowa? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Behemot'] Maska przeciwgazowa? :evil_lol: Otóż - PUDŁO ! SMALEC DOMOWY :diabloti: Conajmniej roczny. Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Vectra napisał(a):buuuu :( już tęsknie :( za czyn tesknisz? Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Behemot napisał(a):za czyn tesknisz? za babunią moją :placz: :loveu: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Vectra napisał(a):buuuu :( już tęsknie :( Behemot napisał(a):za czyn tesknisz? Buahahahahahahaha To dopiero długie czekanie :evil_lol: Haniu potrzebna mi łopatologia w nauce focenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 WOW!!! :mdleje: piękne foty z integracji piękne!!! aż nie wiem co powiedzieć i nie wiem czemu mi się oczy zeszkliły jak je oglądałam :oops: i smalcowy Gezio też piękny :loveu: Quote
Recommended Posts