malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] :iloveyou: aaaaa jaka cudna stopa psia :angel: uwielbiam takie foty :D Quote
souris Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 JA nie lubię takich, od razu chcę dotknąć taką cudna psią łapkę i nie mogę ! :wink: :lol: Quote
daga10011 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Nie no,niesamowite sa te fotki :D ...Weimary to chyba najbardziej fotogeniczne psy na swiecie-robia tak wyraziste miny i pozy,nic tylko sie wpatrywac :P ...Piekny jest Quote
Hanna R. Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 W zimowy wieczór pozdrawia wyżeł wersalski :D Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 qrde czemu moj pies nie kce tak pieknie pozowac :evilbat: rewelacja Quote
szaraduszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 dbsst nie trzeba było sobie boxa kupować :lol: te czorty długo w miejscu nie usiedzą:) a weimarek, pies stateczny... wie kiedy biegać a kiedy siły regenerować! a jak mu jeszcze na łózko wejść pozwalają to się nigdzie nie ruszy :lol: Mojej nie wolno, ale i tak końbinuje :roll: Fotki fajowe! Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 hahahahaha teraz mi to mowisz ;) mam boxerkre do oddania z doplata ;) to moja Szpila :evilbat: 0X :evil: :wink: dzos robilam jej sesje mam ucho kawalek ucha kawalek glowy i ucho mialo byc ziewanie ;) Quote
anetta Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Przepraszam bardzo ale wpatruje sie i wpatruje ale za chiny nie moge sie dopatrzec co to jest http://img187.exs.cx/img187/2237/dzbanek8ua.jpg :niewiem: A fotki jak zwyke sa super, ale o tym nie musze pisac :wink: wiadomo nie 8) Quote
szaraduszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 anetta podejrzewam, że to ucho od dzbanka, coś jest na nim powieszone dla ozdoby. dbsst na ziewanie zapraszam do galerii kotów:) Quote
Hanna R. Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Tak, to wisi na uchu dzbanka - prezentu w którym kazano mi magazynować dobre myśli. Dlatego stoi tuż obok głowy :wink: A my zimy nadal nie lubimy, Chociaż śliczna.... Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 nie no rewelacja u nas z zabawy w sniegu jest najwiecej............sniegu :evilbat: Quote
gośku. Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 jak ja wam zazdroszcze!- macie sniegu po pasy! u nas nie za duzo, ale jest, jak bylo by tak duzo to sonka caly czas by szalal!! jak chcesz to mozemy sie zamienic:P a fotki bardzo fajne ;) Quote
Camara Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, zawstydziłam się :oops: W ramach rekompensaty pies udręczony został zaproszony na herbatę. Chyba go to jednak nie do końca usatysfakcjonowało :wink: Mania, niestety, odmówiła ..... harbatka może i nie smakowała... ale jakie maniery :o toż to lew salonowy, a jak powiesz, że i tańczyć walca potrafi to.... może szepniesz mu do uszka, że chętnie na balu karnawałowym sie z nim pokaże :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Dziekuej za wyjasnienie :lol: Ach, ile sniegu :loveu: Quote
Faro Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Nooooo . Zaniemówiłam z wrażenia. Jakiego ja mam fotogenicznego sąsiada :D :D :D . I zdolne sąsiadki (od zdjęć i od rysunków :P ) Myślałam , ze tylko Piracik urzęduje w kuchni na narożniku za stołem. Ale Geziu jest lepszy - jak on się zmieścił na tym krześle :o :o Czy herbatka była ze soczkiem , bo jeśli nie , to pewnie dlatego nie chciał (wiem z doświadczenia jakie należy podawać :wink: ) A wogóle to jak to się robi by psiak tak super pozował do zdjęć i nie trzeba było robić polowania z aparatem :Dog_run: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='szaraduszka']anetta podejrzewam, że to ucho od dzbanka, coś jest na nim powieszone dla ozdoby. dbsst na ziewanie zapraszam do galerii kotów:) hahaha w kotach t ja juz po pachy siedze ;) :evilbat: Quote
Hanna R. Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 Wita po przerwie wyżeł WERSALSKI. I jak na wersalskiego przystało - kilka fofek naturalnie kanapowych.... Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 ostatni supermen mnie normalnie zwalil z krzesla hahaha Quote
Hanna R. Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Dawno nas tu nie było... Tradycyjne łapki : A to łapki w rozstawie : Quote
anetta Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 :angel: Hihih jaka poza :lol: Jak on sie blyszczy :o "Pasta Kiwi w mig psa ozywi" :lol: :roflt: Quote
malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 hahah Hanka BOMBOWE ma te łapy :angel: :D a pierwsza fota - mmmiodzio identycznie pozują :multi: Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Dawno nas tu nie było :roll: :roll: :-? Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 oj baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno Was tu nie bylo Quote
Recommended Posts