Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst nie trzeba było sobie boxa kupować :lol: te czorty długo w miejscu nie usiedzą:)
a weimarek, pies stateczny... wie kiedy biegać a kiedy siły regenerować! a jak mu jeszcze na łózko wejść pozwalają to się nigdzie nie ruszy :lol:
Mojej nie wolno, ale i tak końbinuje :roll:

Fotki fajowe!

Posted

hahahahaha teraz mi to mowisz ;)

mam boxerkre do oddania z doplata ;)

to moja Szpila :evilbat: 0X :evil: :wink:

dzos robilam jej sesje mam ucho kawalek ucha kawalek glowy i ucho

mialo byc ziewanie ;)

Posted

Tak, to wisi na uchu dzbanka - prezentu w którym kazano mi magazynować dobre myśli. Dlatego stoi tuż obok głowy :wink:

A my zimy nadal nie lubimy, Chociaż śliczna....

Posted

jak ja wam zazdroszcze!- macie sniegu po pasy!
u nas nie za duzo, ale jest, jak bylo by tak duzo to sonka caly czas by szalal!!
jak chcesz to mozemy sie zamienic:P
a fotki bardzo fajne ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, zawstydziłam się :oops: W ramach rekompensaty pies udręczony został zaproszony na herbatę. Chyba go to jednak nie do końca usatysfakcjonowało :wink:

Mania, niestety, odmówiła .....

harbatka może i nie smakowała... ale jakie maniery :o toż to lew salonowy, a jak powiesz, że i tańczyć walca potrafi to.... może szepniesz mu do uszka, że chętnie na balu karnawałowym sie z nim pokaże :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nooooo . Zaniemówiłam z wrażenia. Jakiego ja mam fotogenicznego sąsiada :D :D :D . I zdolne sąsiadki (od zdjęć i od rysunków :P )

Myślałam , ze tylko Piracik urzęduje w kuchni na narożniku za stołem. Ale Geziu jest lepszy - jak on się zmieścił na tym krześle :o :o
Czy herbatka była ze soczkiem , bo jeśli nie , to pewnie dlatego nie chciał (wiem z doświadczenia jakie należy podawać :wink: )

A wogóle to jak to się robi by psiak tak super pozował do zdjęć i nie trzeba było robić polowania z aparatem :Dog_run:

Posted

[quote name='szaraduszka']anetta podejrzewam, że to ucho od dzbanka, coś jest na nim powieszone dla ozdoby.

dbsst na ziewanie zapraszam do galerii kotów:)

hahaha w kotach t ja juz po pachy siedze ;) :evilbat:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...