Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Pysia']Jak dobrze ze nikt tu o mnie nie wspomniał :multi::multi::multi: Bo na drutach umię robić :eviltong: Kochać wszystkiech też potrafię :loveu: Naprawdę :loveu: Kiedyś jeden mędrzec powiedział : " Kochając siebie kochasz mimochodem wszystkich " ;) Pysiu, ta Twoja skromnosc jak widze jest wszechobecna:evil_lol: .....i porazajaca...skromnoscia:diabloti: Quote
aga1215 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No coTy !!! Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich. Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol: jakoś nie mogę sobie wyobrazić :oops: :hmmmm: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No coTy !!! Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich. Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol: Haniu... a łyżka na to niemozliwe:evil_lol: :evil_lol: (mowie o tych skarpetkach):diabloti: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu, ta Twoja skromnosc jak widze jest wszechobecna:evil_lol: .....i porazajaca...skromnoscia:diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
anetta Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Haniu, ogromne gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='aga1215']jakoś nie mogę sobie wyobrazić :oops: :hmmmm: Ale Aga , ja NIGDY nie kłamię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu... a łyżka na to niemozliwe:evil_lol: :evil_lol: (mowie o tych skarpetkach):diabloti: Patrz wyżej :evil_lol: [quote name='Pysia']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Ooooo, Pysia - Skromnisia :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce. I wreszcie poszliśmy na spacer :multi: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 anetta napisał(a):Haniu, ogromne gratulacje :klacz::klacz::klacz: Dziękuję - Anetko, dziękuję :p Quote
aga1215 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ale Aga , ja NIGDY nie kłamię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Patrz wyżej :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce. I wreszcie poszliśmy na spacer :multi: Haniu - takie zwykłe zdjęcia:razz: zrobiłabyś w końcu jakieś mniej zwykłe :modla: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
bazylowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Haniu czy udziergasz mi sweterek ?? :oops: Widziałam dzidziusia :loveu: Chyba wchodzę w ten wiek, w którym takie obrazki mają na człowieka szczególny wpływ. I nie wiem czy się z tego cieszyć czy może płakać :roll: Quote
alive Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] fruwający Gezio - bomba!! :lol: Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Napisał HankaRupczewska No coTy !!! Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich. Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol: buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce. I wreszcie poszliśmy na spacer :multi: A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Pika - świętuję w ABSSOLUTNEJ trzeźwości :evil_lol: niemozliwe :shake::evil_lol: [quote name='Pysia']A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: wychodzić mu się nie chcialo :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Haniu, powiedz jak tam Twoj Filipek? juz w domku? Jak mamusia i Filipo sie czuja? Pozdarwiam cieplunio i nadal prosze o ucalowanie Filpa od ciocia Agi w lewa stópke....:loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:nie śmiechaj bo ci babka skarpet nie wydzierga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć haniu ....jednak ja nie chcę być babcią:shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie śmiechaj bo ci babka skarpet nie wydzierga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć haniu ....jednak ja nie chcę być babcią:shake: a czemu to nie mozesz byc babcia??? Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a czemu to nie mozesz byc babcia???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie mówię ,że nie mogę .....tylko że nie chcę;) Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Haniu, jak tak tęsknisz za Lublinem, to może myslisz o odwiedzeniu mojego miasta? :lol::lol: ja mieszkam w samym centrum, do katedry mam 5 minut, blisko rzeka, stadion Start i Motor :loveu: hala Mosir, gdzie odbywają się wystawy :lol: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='aga1215'] Haniu - takie zwykłe zdjęcia:razz: zrobiłabyś w końcu jakieś mniej zwykłe :modla: ;) :evil_lol: :loveu: Dla Ciebie Aga - PRAWIE wszystko. Będę się zastanawiać, co też mogłoby Cię usatysfakcjonować :p [quote name='mamabazyla']Haniu czy udziergasz mi sweterek ?? :oops: Oczywiście ! I dla Bazyla też. Chociaż specjalizuję się w skarpetkach. :razz: [quote name='alive']fruwający Gezio - bomba!! :lol: Bomba ? :crazyeye: GDZIE ???? :cool3: [quote name='arystokratka']Witajcie :multi: Przyszłam się przywitać :D:D:D:D:D Dzień dobry :p [quote name='Vectra']buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty sobie jednak kiedyś nagrabisz :cool1: [quote name='Pysia']A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Oczywiście, że NIE SPACEROWAŁ. Babci się nie chciało. Wiesz, że babcie w czasie brzydkiej pogody łamią kości . :cool3: Gezio dobry pies jest. Korzystał z toalety :p Quote
Hanna R. Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='PIKA']niemozliwe :shake::evil_lol: :evil_lol: A czemóż to ? :crazyeye: Czyżbyś COŚ SUGEROWAŁA ???? :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu, powiedz jak tam Twoj Filipek? juz w domku? Jak mamusia i Filipo sie czuja? Pozdarwiam cieplunio i nadal prosze o ucalowanie Filpa od ciocia Agi w lewa stópke....:loveu: Filipek w domu od piątku. Wieczorem ucałuję go w tę lewą stopę :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie śmiechaj bo ci babka skarpet nie wydzierga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć haniu ....jednak ja nie chcę być babcią:shake: Hahahahaha. Alicjo, A KTÓŻ CIĘ BĘDZIE PYTAŁ O ZGODĘ ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='barbara.h']Haniu, jak tak tęsknisz za Lublinem, to może myslisz o odwiedzeniu mojego miasta? :lol::lol: ja mieszkam w samym centrum, do katedry mam 5 minut, blisko rzeka, stadion Start i Motor :loveu: hala Mosir, gdzie odbywają się wystawy :lol: Basiu, w Lublinie mieszka moje siostra. Ach, ten Lublin ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Haniu Ty wiesz że ja Cię nie znosze :mad: Nabrechtałaś sobie :diabloti: A ja dzisiaj odbyłam poważną rozmowe na temat: " Karol- ja nie mogę być babcią bo nie mam odpowiedniego wyglądu" :lol: I Karol się ze mną zgodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Babcia Hanna napisał(a): Ty sobie jednak kiedyś nagrabisz :cool1: to grożba ? :diabloti: a ja nie mam grabiów :placz: Quote
aga1215 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dla Ciebie Aga - PRAWIE wszystko. Będę się zastanawiać, co też mogłoby Cię usatysfakcjonować :p Oczywiście ! I dla Bazyla też. Chociaż specjalizuję się w skarpetkach. :razz: Bomba ? :crazyeye: GDZIE ???? :cool3: Dzień dobry :p Ty sobie jednak kiedyś nagrabisz :cool1: Oczywiście, że NIE SPACEROWAŁ. Babci się nie chciało. Wiesz, że babcie w czasie brzydkiej pogody łamią kości . :cool3: Gezio dobry pies jest. Korzystał z toalety :p Witaj Haniu! Ode mnie ucałuj Filipka w prawa stópkę :loveu: Quote
LAZY Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Znowu piekne foty! Doskonałe wręcz!:loveu: Quote
Recommended Posts