Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Jak dobrze ze nikt tu o mnie nie wspomniał :multi::multi::multi: Bo na drutach umię robić :eviltong: Kochać wszystkiech też potrafię :loveu: Naprawdę :loveu:
Kiedyś jeden mędrzec powiedział : " Kochając siebie kochasz mimochodem wszystkich " ;)

Pysiu,

ta Twoja skromnosc jak widze jest wszechobecna:evil_lol: .....i porazajaca...skromnoscia:diabloti:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No coTy !!!
Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich.
Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol:
jakoś nie mogę sobie wyobrazić :oops: :hmmmm:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No coTy !!!
Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich.

Haniu...
a łyżka na to niemozliwe:evil_lol: :evil_lol: (mowie o tych skarpetkach):diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu,

ta Twoja skromnosc jak widze jest wszechobecna:evil_lol: .....i porazajaca...skromnoscia:diabloti:
:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='aga1215']jakoś nie mogę sobie wyobrazić :oops: :hmmmm:

Ale Aga , ja NIGDY nie kłamię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu...
a łyżka na to niemozliwe:evil_lol: :evil_lol: (mowie o tych skarpetkach):diabloti:

Patrz wyżej :evil_lol:

[quote name='Pysia']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Ooooo, Pysia - Skromnisia :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale Aga , ja NIGDY nie kłamię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Patrz wyżej :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']
Dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce. I wreszcie poszliśmy na spacer :multi:

Haniu - takie zwykłe zdjęcia:razz: zrobiłabyś w końcu jakieś mniej zwykłe :modla: ;) :evil_lol: :loveu:

Posted

Haniu czy udziergasz mi sweterek ?? :oops:
Widziałam dzidziusia :loveu: Chyba wchodzę w ten wiek, w którym takie obrazki mają na człowieka szczególny wpływ. I nie wiem czy się z tego cieszyć czy może płakać :roll:

Posted

Napisał HankaRupczewska
No coTy !!!

buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzisiaj wreszcie zaświeciło słońce. I wreszcie poszliśmy na spacer :multi:

A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:diabloti:

Posted

Pika - świętuję w ABSSOLUTNEJ trzeźwości :evil_lol:

niemozliwe :shake::evil_lol:

[quote name='Pysia']A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
wychodzić mu się nie chcialo :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:nie śmiechaj bo ci babka skarpet nie wydzierga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć haniu ....jednak ja nie chcę być babcią:shake:

Posted

Haniu, jak tak tęsknisz za Lublinem, to może myslisz o odwiedzeniu mojego miasta? :lol::lol: ja mieszkam w samym centrum, do katedry mam 5 minut, blisko rzeka, stadion Start i Motor :loveu: hala Mosir, gdzie odbywają się wystawy :lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Haniu - takie zwykłe zdjęcia:razz: zrobiłabyś w końcu jakieś mniej zwykłe :modla: ;) :evil_lol: :loveu:

Dla Ciebie Aga - PRAWIE wszystko. Będę się zastanawiać, co też mogłoby Cię usatysfakcjonować :p

[quote name='mamabazyla']Haniu czy udziergasz mi sweterek ?? :oops:

Oczywiście ! I dla Bazyla też. Chociaż specjalizuję się w skarpetkach. :razz:

[quote name='alive']fruwający Gezio - bomba!! :lol:

Bomba ? :crazyeye: GDZIE ???? :cool3:

[quote name='arystokratka']Witajcie :multi: Przyszłam się przywitać :D:D:D:D:D

Dzień dobry :p

[quote name='Vectra']buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty sobie jednak kiedyś nagrabisz :cool1:

[quote name='Pysia']A ja mam jedno pytanie...Czy dotej pory , bez słoneczka, Gezio NIE spacerował :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Oczywiście, że NIE SPACEROWAŁ. Babci się nie chciało. Wiesz, że babcie w czasie brzydkiej pogody łamią kości . :cool3: Gezio dobry pies jest. Korzystał z toalety :p

Posted

[quote name='PIKA']niemozliwe :shake::evil_lol:

:evil_lol:

A czemóż to ? :crazyeye: Czyżbyś COŚ SUGEROWAŁA ???? :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu,

powiedz jak tam Twoj Filipek? juz w domku? Jak mamusia i Filipo sie czuja?

Pozdarwiam cieplunio i nadal prosze o ucalowanie Filpa od ciocia Agi w lewa stópke....:loveu:

Filipek w domu od piątku. Wieczorem ucałuję go w tę lewą stopę :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie śmiechaj bo ci babka skarpet nie wydzierga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć haniu ....jednak ja nie chcę być babcią:shake:

Hahahahaha. Alicjo, A KTÓŻ CIĘ BĘDZIE PYTAŁ O ZGODĘ ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='barbara.h']Haniu, jak tak tęsknisz za Lublinem, to może myslisz o odwiedzeniu mojego miasta? :lol::lol: ja mieszkam w samym centrum, do katedry mam 5 minut, blisko rzeka, stadion Start i Motor :loveu: hala Mosir, gdzie odbywają się wystawy :lol:

Basiu, w Lublinie mieszka moje siostra.
Ach, ten Lublin ... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Haniu Ty wiesz że ja Cię nie znosze :mad: Nabrechtałaś sobie :diabloti:
A ja dzisiaj odbyłam poważną rozmowe na temat: " Karol- ja nie mogę być babcią bo nie mam odpowiedniego wyglądu" :lol: I Karol się ze mną zgodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dla Ciebie Aga - PRAWIE wszystko. Będę się zastanawiać, co też mogłoby Cię usatysfakcjonować :p
Oczywiście ! I dla Bazyla też. Chociaż specjalizuję się w skarpetkach. :razz:
Bomba ? :crazyeye: GDZIE ???? :cool3:
Dzień dobry :p
Ty sobie jednak kiedyś nagrabisz :cool1:
Oczywiście, że NIE SPACEROWAŁ. Babci się nie chciało. Wiesz, że babcie w czasie brzydkiej pogody łamią kości . :cool3: Gezio dobry pies jest. Korzystał z toalety :p

Witaj Haniu!
Ode mnie ucałuj Filipka w prawa stópkę :loveu: