Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chciałam Wam przedstawić powód mojej rzadkiej ostatnio obecności tutaj. Powód ma całe CZTERY DNI. :loveu: I na imię Fifi. :loveu: Czyli Filip. I jest bratkiem Pana Mikołaja. :p Wygląda trochę jak sytrynek. Bo ma żółtaczkę. Fizjologiczną . I jutro opuszcza Klinikę :multi: A wyglada tak : Gratulacje Babciu.... sliczne dzieciatko....uwielbiałam i uwielbiam dzieciaki..tak slicznie pachna...szczegolnie noworodki...cudnie:p :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu, jak tu jedna z kobiet wspomniała znak wodnika, to dobry znak.....a to na potwierdzenie.... oczywiscie ze to cechy ogolne..bo i tak jest najwazniejsza data i godzina urodzenia wlasciwa dla danej osoby...ale ....kto chce to poczyta a kto nie chce minie.... Ogolne cechy znaku: analiza naukowa, eksperyment, oderwanie sie i stanie z boku przyjazn, uprzejmosc, sympatia, wyciszenie tajemniczosc, intrygi, magia, geniusz, oryginalnosc ekscentrycznosc niezaleznosc, problemy pomocy humanitarnej slawa, uznanie, polityka, sztuka i tworczosc elektrycznosc, magnetyzm, telekomunikacja 2. Cechy elementu: Wodnik - to w zodiaku niezmienny znak powietrza. Mozna go porownac do lotniarza odbijajacego sie od ziemi, zeby zbadac tecze - ktory jednak pamieta o poradach wznoszacych i o tym, jak i gdzie najlepiej wyladowac. Powietrze jest symbolem umyslu i umiejetnosci myslenia. Idee i pomysly Wodnika sa z reguly niezwykle, a niekiedy oryginalne, ale gdy juz sie skrystalizuja, w zasadzie ich nie zmienia. Niezmienny znak powietrza, mowiac skrutowo jest metafora ustalonych opinii. 3. Cel duchowy: Dowiedziec sie, jak rozwinac prawdziwa wiare w siebie. 4. Ososbowosc Wodnika: Cechy pozytywne: latwo sie porozumiewa z ludzmi opiekunczy mozna na nim polegac, chetnie nawiazuje wspolprace ma zaciecie naukowe wierzy w reformy, ktorych celem jest dobro czlowieka mysli i dziala niezaleznie pasjonuje sie ludzmi jest oddanym przyjacielem jest tworczy Cechy negatywne: niechetnie zdradza mysli i dzieli sie swoimi pomyslami bywa nietaktowny i szorstki ma osobowosc ekscentryka i odmienca jest zainteresowany samym soba nie chce walczyc o przekonania niepewny, brakuje mu wiary w siebie pochlania go niezdrowa ciekawosc ludzi 5. Wodnik utajony: W kazdym, kto jest pod silnym wplywem ukladu gwiazd Wodnika, znajdziemy ososbe krancowo niepewna tego, kim naprawde jest. Ego wodnika - to najbardziej niepewny element w zodiaku, prawdopodobnie dlatego, ze Wodnik to znak nieprzystosowania i buntu. Geniusz intelektualny, ekscentrycznosc w codziennych sprawach i dziwactwa osobowosci wiaza sie bardzo mocno ze znakiem Wodnika. Typowy Wodnik jest wyposazony w magnetyczna sile umyslu. Praktyczne wyzyskanie intelektu w dobrej sprawie - to dla Wodnika najlepszy sposob zbudowania wlasnego ja. 6. Planeta, ktora rzadzi znakiem i jej wplyw: W zodiaku Wodnikiem rzadza Uran i Saturn, a zatem jezeli w czyims ukladzie planet znajduje sie silny wplyw Wodnika, to ta osoba bedzie miala oryginalne, nieoczekiwane pomysly. Uran w astrologii jest planeta czegos niespotykanego i nieoczekiwanego, a Saturn symbolizuje modrosc stosowana i planowanie na przyszlosc. i juz...to w duzym skrucie:p Quote
Vogue Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chciałam Wam przedstawić powód mojej rzadkiej ostatnio obecności tutaj. Powód ma całe CZTERY DNI. :loveu: I na imię Fifi. :loveu: Czyli Filip. I jest bratkiem Pana Mikołaja. :p Wygląda trochę jak sytrynek. Bo ma żółtaczkę. Fizjologiczną . I jutro opuszcza Klinikę :multi: A wyglada tak : :loveu: :loveu: Jaki slodki Okruszek:loveu: :loveu: GRATULACJE!!! Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu Gratulacje :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: przede Wszystkim dla syna, ze taki zdolny :multi: Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Gratulacje dla babuni :loveu::loveu: :cunao::cunao: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu napisz może ile to szczęście ważyło przy urodzeniu i mierzyło :) Tak chociaz chwilkę :) Quote
Maga100 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu, jak tu jedna z kobiet wspomniała znak wodnika, to dobry znak.....a to na potwierdzenie.... Ogolne cechy znaku: przyjazn, uprzejmosc, sympatia, wyciszenie . latwo sie porozumiewa z ludzmi opiekunczy , chetnie nawiazuje wspolprace ja jestem Wodnikiem :p Wszystko się zgadza, a szczególnie to powyższe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Maga100']ja jestem Wodnikiem :p Wszystko się zgadza, a szczególnie to powyższe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty kochanie to jestes wodnikiem z tzw specjalnego chowu.... wyjatki sie zdarzaja....co pokazuje Twój przyklad:diabloti: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu napisz może ile to szczęście ważyło przy urodzeniu i mierzyło :) Tak chociaz chwilkę :) Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o rany jaki mały ludź to takie w ogóle istnieją toż to skrzat jest niesłychany co w Wodnik aposzedł ślady :cool1: Quote
beria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chciałam Wam przedstawić powód mojej rzadkiej ostatnio obecności tutaj. Powód ma całe CZTERY DNI. :loveu: I na imię Fifi. :loveu: Czyli Filip. I jest bratkiem Pana Mikołaja. :p Wygląda trochę jak sytrynek. Bo ma żółtaczkę. Fizjologiczną . I jutro opuszcza Klinikę :multi: A wyglada tak : Haniu, ja sobie kiedyś marzyłam, że jak będę miała synka dam mu na imię Filip :cool3: Ale mój mały Wodnik jest Klaudynką :loveu: I też miała żółtaczkę :cool3: I drugi raz dzisiaj jestem zazdrosna :razz: Ja chcę Filipka :placz: Quote
Behemot Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu, sprawdź, proszę PW! To bardzo ważne! A wnusio - miodzio! :loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Oswajanie ze Światem ... :loveu:cudowna Serdeczne gratulki dla Mikołajka Rodziców i Dziadków a małemu Wszystkiego co Naj:loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Haniu napisz może ile to szczęście ważyło przy urodzeniu i mierzyło :) Tak chociaz chwilkę :) Quote
Maga100 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Pysia']Haniu napisz może ile to szczęście ważyło przy urodzeniu i mierzyło :) Tak chociaz chwilkę :) [quote name='Pysia']Haniu napisz może ile to szczęście ważyło przy urodzeniu i mierzyło :) Tak chociaz chwilkę :) znowu zaczynasz? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY :loveu: BARDZO ! Będę dzisiaj wieczorem - nadrobię ten czas, w którym mnie nie było :p Pysiu Co Znowu Zaczynasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Filip miał 60 cm długości . Ważył 3800 . Agnieszko - te cechy Wodnika mnie przerażają :lol: :lol: :lol: Małgosiu - ani się obejżysz - a będziesz miała Filipka :cool3: Ja nawet nie zauważyłam, kiedy to sie stało . I Mikołaj i Filip pojawili się nie wiedzieć kiedy . :p Madziu - wśród cech wodnikowych jest kilka, które niewątpliwie posiadasz - a wcale się na nie nie powołujesz :cool1: Alu - zegar cały czas tyka :evil_lol: Za chwilę, za momencik Ty będziesz też nam pokazywać swojego skrzata . Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :crazyeye:Haniu nie strasz mnie .....ja się nie nadaję na babcię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Behemotku - dziękuję :loveu: Będę szukać wieczorem . O rany - co to mnie czeka :crazyeye: Aga - maleństwo jest UROCZE . Ja - niekoniecznie :lol: Basiu - babunia :evil_lol: bardzo dumna jest :p Pika - świętuję w ABSSOLUTNEJ trzeźwości :evil_lol: Paulinko - :buzi: Vogue - witaj - i dziękuję, dziękuję :loveu: Ewka - ja sama nie wiem, co to za Wojtek się po moim życiu pałęta :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Haniu nie strasz mnie .....ja się nie nadaję na babcię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No coTy !!! Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich. Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No coTy !!! Poprostu siedzisz w fotelu, robisz skarpetki na drutach, i krytykujesz WSZYSTKO. Albo - w wersji optymistycznej - kochasz wszystkich. Mam to opanowane do perfekcji. :evil_lol::cool1:na mus wersja nr 2 ....nie umię dziergać na drutach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:na mus wersja nr 2 ....nie umię dziergać na drutach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się UCZ !!!! Robienie na drutach to mus ! :p Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']To się UCZ !!!! Robienie na drutach to mus ! :p :razz:myślisz ze to konieczne ...bojam sie o życie rodziny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak dobrze ze nikt tu o mnie nie wspomniał :multi::multi::multi: Bo na drutach umię robić :eviltong: Kochać wszystkiech też potrafię :loveu: Naprawdę :loveu: Kiedyś jeden mędrzec powiedział : " Kochając siebie kochasz mimochodem wszystkich " ;) Quote
Recommended Posts