Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przepraszam, ale Gezio wygląda tu trochę jak tacy panowie, co chodzą po parkach w charaktarystycznych płaczach :cool3: Pewnie zaraz rozłoży łapy i zawoła: "Surprise!"

Ja się domagam, żeby ktoś nominnął to zdjęcie do konkursu styczniowego!!!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']ja nie wiem, czy Cie pocieezę, ale ja tez wstaje o takiej nieludziej porze ...:shake: codziennie... :shake: oprócz weekendow :diabloti:

no to jest nas wiecej o takiej bandyckiej porze wsajacych...:cool3:
a potem jadac metrem siadam i w pol stacji prawie spie.....koszmar mowie Wam.....ale oby do weekendu:diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Witajcie dziewuszki!! ale się uśmiałam:evil_lol: uwielbiam tę galeryjkę :loveu:

mam pytanko,czy ten twój Gezio umie normalnie biegać na spacerku????? :cool3:

;);););)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Papatki , Dziiewice :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak znowu mu trawa wychodzi n paszczęki:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty co jeszcze bledszym switem wstajesz to siedz tam cicho i lepiej nic nie mow o ktorej wstajesz....bo mnie zezlisz...:angryy: :angryy:
Ty się lepiej jej zapytaj o której wraca z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja wolę wstać o 5-tej o być szybko w domu niż o 10-tej i być skoro noc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ty się lepiej jej zapytaj o której wraca z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja wolę wstać o 5-tej o być szybko w domu niż o 10-tej i być skoro noc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kochanie,

ale ja wiem o ktorej ona wraca z roboty.....:mad:
doskonale wiem.:cool1:
przeciez prawie razem m ieszkalysmy jakis czas:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ty się lepiej jej zapytaj o której wraca z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja wolę wstać o 5-tej o być szybko w domu niż o 10-tej i być skoro noc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a widzisz, a ja jednak wole inaczej :p Dla mnie sen to świętość :evil_lol: Wolę wstać o 10.00 i wrócić o 10.00 :p
ostatnio jednak się nie przemęczam zbytnio. Dzisiaj pojechałam do pracy na 14.00, o 16.00 wyskoczyłam na zakupy, o 18.00 wróciłam do pracy powiedzieć "cześć" i wróciłam do domu....
nie miałam weny na pracę :cool1:

Posted

No cóz...
Madziu, mój pies zatrudnił się na pełnym etacie jako mężczyzna do towarzystwa dla szczurkowej.
To jgo pozycja wyjściowa. I środkowa. I końcowa też :p

A Marianna ma wszystko głęboko w powazaniu.
I ma też głowę a la "piorun w rabarbar "
I śpi snem sprawiedliwego ...

Posted

[quote name='Maga100']a widzisz, a ja jednak wole inaczej :p Dla mnie sen to świętość :evil_lol: Wolę wstać o 10.00 i wrócić o 10.00 :p
ostatnio jednak się nie przemęczam zbytnio. Dzisiaj pojechałam do pracy na 14.00, o 16.00 wyskoczyłam na zakupy, o 18.00 wróciłam do pracy powiedzieć "cześć" i wróciłam do domu....
nie miałam weny na pracę :cool1:

Madziu,

czy ty chcesz któras z nas porzadnie wkurzyc???:diabloti:
bo takie jakies dziwnosci tu wypisujesz i draznisz.....:angryy: :angryy:

nic juz nie mow o tym o ktorej wstajes i o ktorej wracasz:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

hahahaha nie może być, Gezio i Gajka to rodzina!!glowe sobie daje uciąć :evil_lol: Identyczne zachowania :evil_lol:

a Mania :loveu: prosze w noska cmoknąć śpiocha i tego naszego braciszka przyrodniego :lol: :lol: :lol:

Haniu,
całkiem oryginalna fryzura u Mani.... nawet bardzo....
na Chopina:diabloti: