Hanna R. Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Mądre miny Gezesława : Pies EKONOMICZNY : Śpiacy królewicz : Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ania - mąż się przydaje czasami :evil_lol: Dobry mąż nie jest zły:evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dobry wieczór ;) jakie piękne słońce u Was było! a ta minka w tym pięknym słońcu podoba mi się najbardziej :lol!: HankaRupczewska napisał(a): Quote
aga1215 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie , ona cały dzień robi redoxy :p Tysiąc pincet dwa dziewincet zadań z chemii ... Nie byliśmy dzisiaj w Rynku. Za tłoczno dla nas . w ferie????????????? :hmmmm: HankaRupczewska napisał(a): :crazyeye: Haniu - czym Ty karmisz Gezesławskiego????? :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aga1215 napisał(a):w ferie????????????? :hmmmm: :crazyeye: Haniu - czym Ty karmisz Gezesławskiego????? :crazyeye: zapewne ekologicznymi odpadkami....widzisz przeciez...ze sianko przerzuwa...:diabloti: Quote
alive Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Haniu, własnie w konkursie na zdjęcie roku 2006 pierwsze miejsce przyznałam Geziowi :) prawie się posikałam jak zobaczyłam to zdjęcie :lol: cudo!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 witaj Haniu wieczorwą porą :loveu: wróciłam i do Was :buzi: ale na chwilunie tylko, bo sesja nadchodzi :-( hahahahaha, nie dość, że coraz piękniejsze zdjęcia to jeszcze coraz lepsze miny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Geziu jesteś moim idolem :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Agnieszko ! Pamiętaj : 5.15 !!!! :diabloti: Haniu juz drugi dzien moc byla ze mna o 5.15:diabloti: Ale z ta poprawka ze dzis to mnie glowa tak paskudnie boli ze szoking....:crazyeye: Tak wiem , w ramach prewencji powinnam zastosowac wczoraj szklanke zimnej wody zamiast, ale ...zapomnialam:evil_lol: a dzis...popisjam aspirynke ii zycz emiłego dzionka i popoludnia....:lol: Quote
alive Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu juz drugi dzien moc byla ze mna o 5.15:diabloti: Ale z ta poprawka ze dzis to mnie glowa tak paskudnie boli ze szoking....:crazyeye: Tak wiem , w ramach prewencji powinnam zastosowac wczoraj szklanke zimnej wody zamiast, ale ...zapomnialam:evil_lol: a dzis...popisjam aspirynke ii zycz emiłego dzionka i popoludnia....:lol: całe szczęście na kaca najlepsza praca jak to się mówi :evil_lol: (a tak na serio to wyrazy współczucia... :cool3: ) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Pies z uśmiechem permanentnym : Świetna fotka :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='alive']całe szczęście na kaca najlepsza praca jak to się mówi :evil_lol: (a tak na serio to wyrazy współczucia... :cool3: ) na kaca???? kobito ja nie pije alkoholu.......:diabloti: wiec jaki kac....? ale o co chodzi??:angryy: Ja kobito jestem kobieta pracująca....wiec chcac nie chca..musze wstac...wyprowadzic sunie..i takie tam inne drobiazgi....;) ale co tam...co u Ciebie? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Haniu, nie zapomnij o przeslani mi jutro z ranca mocy abym miala sily wstac o tej nieludzkiej godzinie....prosze:lol: z gory dziekuje za moc Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Ja kobito jestem kobieta pracująca....wiec chcac nie chca..musze wstac...wyprowadzic sunie..i takie tam inne drobiazgi....;) ja nie wiem, czy Cie pocieezę, ale ja tez wstaje o takiej nieludziej porze ...:shake: codziennie... :shake: oprócz weekendow :diabloti: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [ pięknie tam u Was było... widać, że wszyscy zadowoleni... u nas też tak było..i wszyscy byli zadowoleni..ale aparatu nie zabrałam...:roll: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To Was ten pies prawie nic nie kosztuje....wystarczy zaprowadzić na łączkę i wypasać....no to w sumie trzeba mieć pasterza...hmmm...to może nie być tak tanio....nie wiem ile sobie teraz pasterze liczą....i ile godzin wypasania potzrebuje Gezio... eeeeeee...SAMI SOBIE TO WYLICZCIE.....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hanko Rupczewska Ja niżej podpisana Edyta zwana ogólnie Pysią ( Pisią, Ptysia itd ) zwracam się do Ciebie z prosbą o łaskawe odezwanie się do mej skromnej ( ;)) osoby na GG. Numer Twój odnalazłam w ogólnym chaosie znajomych i dzięki nim (:loveu:) Nie odezwanie się grozi pozbawieniem wolnosci do lat 3.... :diabloti: Edyta Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Droga Haniu :loveu: Pragnę Ci podziękować za odezwanie się do mej skromnej osoby ( ;) ) i udzielenie mi dużo większej pomocy niż prosiłam :loveu: Dzięki naszej rozmowie w mą umęczoną dusze został wepchnięty nowy promyk nadziei :multi: Wraz z promykiem w moje ciało wstąpiły nowe siły do walki z niewidzialnym wrogiem :p A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec że : Hania to anioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Pysia']Droga Haniu :loveu: Pragnę Ci podziękować za odezwanie się do mej skromnej osoby ( ;) ) i udzielenie mi dużo większej pomocy niż prosiłam :loveu: Dzięki naszej rozmowie w mą umęczoną dusze został wepchnięty nowy promyk nadziei :multi: Wraz z promykiem w moje ciało wstąpiły nowe siły do walki z niewidzialnym wrogiem :p A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec że : Hania to anioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:wiedziałam ....wszak Hania to moja teściowa:p Pytałam kiedyś o karmę jaką dostaje Gezio .....teraz już wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Pysia'] Hania to anioł :crazyeye:,a ja w to nie wierzę :shake::shake::shake:...:p Quote
Hanna R. Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Moje kochane chwalące - i jedna Wątpiaca : ja Was :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Barwy ochronne : Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ten znowu głupa tnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts