Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie , ona cały dzień robi redoxy :p
Tysiąc pincet dwa dziewincet zadań z chemii ...
Nie byliśmy dzisiaj w Rynku.
Za tłoczno dla nas .

w ferie????????????? :hmmmm:
HankaRupczewska napisał(a):

:crazyeye: Haniu - czym Ty karmisz Gezesławskiego????? :crazyeye:

Posted

Haniu, własnie w konkursie na zdjęcie roku 2006 pierwsze miejsce przyznałam Geziowi :) prawie się posikałam jak zobaczyłam to zdjęcie :lol:
cudo!!!!

Posted

witaj Haniu wieczorwą porą :loveu: wróciłam i do Was :buzi: ale na chwilunie tylko, bo sesja nadchodzi :-(

hahahahaha, nie dość, że coraz piękniejsze zdjęcia to jeszcze coraz lepsze miny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Geziu jesteś moim idolem :eviltong:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Agnieszko !
Pamiętaj : 5.15 !!!! :diabloti:

Haniu

juz drugi dzien moc byla ze mna o 5.15:diabloti:
Ale z ta poprawka ze dzis to mnie glowa tak paskudnie boli ze szoking....:crazyeye:
Tak wiem , w ramach prewencji powinnam zastosowac wczoraj szklanke zimnej wody zamiast, ale ...zapomnialam:evil_lol: a dzis...popisjam aspirynke ii zycz emiłego dzionka i popoludnia....:lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Haniu

juz drugi dzien moc byla ze mna o 5.15:diabloti:
Ale z ta poprawka ze dzis to mnie glowa tak paskudnie boli ze szoking....:crazyeye:
Tak wiem , w ramach prewencji powinnam zastosowac wczoraj szklanke zimnej wody zamiast, ale ...zapomnialam:evil_lol: a dzis...popisjam aspirynke ii zycz emiłego dzionka i popoludnia....:lol:

całe szczęście na kaca najlepsza praca jak to się mówi :evil_lol: (a tak na serio to wyrazy współczucia... :cool3: )

Posted

[quote name='alive']całe szczęście na kaca najlepsza praca jak to się mówi :evil_lol: (a tak na serio to wyrazy współczucia... :cool3: )

na kaca????
kobito ja nie pije alkoholu.......:diabloti:
wiec jaki kac....? ale o co chodzi??:angryy:

Ja kobito jestem kobieta pracująca....wiec chcac nie chca..musze wstac...wyprowadzic sunie..i takie tam inne drobiazgi....;)

ale co tam...co u Ciebie?

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
Ja kobito jestem kobieta pracująca....wiec chcac nie chca..musze wstac...wyprowadzic sunie..i takie tam inne drobiazgi....;)

ja nie wiem, czy Cie pocieezę, ale ja tez wstaje o takiej nieludziej porze ...:shake: codziennie... :shake: oprócz weekendow :diabloti:

Posted

To Was ten pies prawie nic nie kosztuje....wystarczy zaprowadzić na łączkę i wypasać....no to w sumie trzeba mieć pasterza...hmmm...to może nie być tak tanio....nie wiem ile sobie teraz pasterze liczą....i ile godzin wypasania potzrebuje Gezio...
eeeeeee...SAMI SOBIE TO WYLICZCIE.....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hanko Rupczewska
Ja niżej podpisana Edyta zwana ogólnie Pysią ( Pisią, Ptysia itd ) zwracam się do Ciebie z prosbą o łaskawe odezwanie się do mej skromnej ( ;)) osoby na GG. Numer Twój odnalazłam w ogólnym chaosie znajomych i dzięki nim (:loveu:)
Nie odezwanie się grozi pozbawieniem wolnosci do lat 3....
:diabloti:
Edyta

Posted

Droga Haniu :loveu:
Pragnę Ci podziękować za odezwanie się do mej skromnej osoby ( ;) ) i udzielenie mi dużo większej pomocy niż prosiłam :loveu: Dzięki naszej rozmowie w mą umęczoną dusze został wepchnięty nowy promyk nadziei :multi: Wraz z promykiem w moje ciało wstąpiły nowe siły do walki z niewidzialnym wrogiem :p
A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec że :
Hania to anioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Droga Haniu :loveu:
Pragnę Ci podziękować za odezwanie się do mej skromnej osoby ( ;) ) i udzielenie mi dużo większej pomocy niż prosiłam :loveu: Dzięki naszej rozmowie w mą umęczoną dusze został wepchnięty nowy promyk nadziei :multi: Wraz z promykiem w moje ciało wstąpiły nowe siły do walki z niewidzialnym wrogiem :p
A tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec że :
Hania to anioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:wiedziałam ....wszak Hania to moja teściowa:p

Pytałam kiedyś o karmę jaką dostaje Gezio .....teraz już wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moje kochane chwalące - i jedna Wątpiaca : ja Was

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Barwy ochronne :