Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to ja Tez ja tez chce sie przylączyc...jesli mozna)))) :bigok: Chodź do nas :bigok: Przyjmujemy każdą duszyczkę co cierpi na kalectwo zwane beztalenciem :bigok: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a): Beztalencia wszystkich krajów łączmy się !!!!!!! Wariatki ! :lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a)::bigok: Chodź do nas :bigok: Przyjmujemy każdą duszyczkę co cierpi na kalectwo zwane beztalenciem :bigok: no nie az tak....nie do konca takie beztalencie.... tylko w kwestii tego szkicowania, malowania, rysowania..... :diabloti: ale oczywiscie ze ide......w ciemno))) Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Wariatki ! :lol: :lol: :lol: Do usług :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Basiu, witaj u nas. I dziękuję za miłe słowa... Bywam u Atosika i Inezki, siostrzyczki paulinkowej Idy - Diablicy. A tak wogóle, to Lublin jest MOIM miastem. Tam mieszkali moi rodzice, mieszka siostra, tam studiowałam przez pierwsze trzy lata. Ach! Lublin .... eee tam,co tam Lublin!! ;) Kraków to dopiero miasto :multi::multi::multi: byłam tam i dorożką jeździłam :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Alicja Rydzewska w swojej galerii imputuje mi spanie BEZ prześcieradeł. Dementuję to zdecydowanie. Moje psy POPROSTU nie walają się w wyrkch :diabloti: Jak ktoś , droga Alicjo, nie potrafi sobie ułożyć psa - to potem rozpowszechnia pomówienia :diabloti: , żeby usprawiedliwić swoją nieudolność. Proszę zapamiętać : Jestem szczęśliwą posiadaczką prześcieradeł. I psów dobrze wychowanych. Takich, które NIE SYPIAJĄ w łóżkach :diabloti: Na dowód część mojej szafki : Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Moje dziecko przyniosło mi pracę. Do obejrzenia . Pokaże Wam też. I jeszcze raz : :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o matko! Ja nie wierzę, że to Aśka narysowała :shake: To Gezio, na pewno! :p Bosz jakiego wy macie utalentowanego psa :loveu::loveu::loveu: Genialne :loveu::loveu::loveu: HankaRupczewska napisał(a): A to jeszcze szkic sprzed chwili : W chwilę TAKI SZKIC??? :crazyeye: Gezio to ARTYSTA :p...........:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Wariatki ! :lol: :lol: :lol: od razu wielkie słowa)))) my skromne jestesmy generalnie))):evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Wariatki ! :lol: :lol: :lol: Ciekawe przez kogo musimy sie jednoczyć?:mad: ;) Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 LAZY napisał(a):Ciekawe przez kogo musimy sie jednoczyć?:mad: ;) No jak to przez kogo? Przez Asie bo nawet ja się popłakałam z żałosci ze nie potrafię tak jak ona ;) Quote
Patka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Haniu ale masz zdolne dziecię ... a asortyment szafy jaki bogaty :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a)::bigok: Chodź do nas :bigok: Przyjmujemy każdą duszyczkę co cierpi na kalectwo zwane beztalenciem :bigok: mnie też :multi::multi: HankaRupczewska napisał(a): Jestem szczęśliwą posiadaczką prześcieradeł. I psów dobrze wychowanych. Takich, które NIE SYPIAJĄ w łóżkach :diabloti: ja tez mam dobrze wychowanego psa :multi: Sypia w łózku zawsze wtedy kiedy mam ochotę się do niej pzrytulic :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a): Na dowód część mojej szafki : :crazyeye::crazyeye: a Wy filmy oglądacie, czy rowno poukladane prześcieradła? :roflt: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dementuję to zdecydowanie. Moje psy POPROSTU nie walają się w wyrkch :diabloti: Jak ktoś , droga Alicjo, nie potrafi sobie ułożyć psa - to potem rozpowszechnia pomówienia :diabloti: , żeby usprawiedliwić swoją nieudolność. Proszę zapamiętać : Jestem szczęśliwą posiadaczką prześcieradeł. I psów dobrze wychowanych. Takich, które NIE SYPIAJĄ w łóżkach :diabloti: Na dowód część mojej szafki : acha a łyzka na to niemozliwe:diabloti: jakie przescieradła- Haniu przeciez to fotka z katalogu... nie ma sie co oszukiwac i czego wstydzic))) nie kazdy musi spac na przescieradlach i je miec...to nic strasznego))):loveu: :loveu: :eviltong: Quote
aga1215 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ładne te Asine szkice, no, no.......... :loveu: Haniu- to Ty nie masz samych białych prześcieradeł???????? ;) Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Oczywiście - że wolę oglądać prześcieradła :evil_lol: Bo moje siostry i bracia z Radia Ojca Rydzyka stwierdzili dzisiaj, że MEDIA KŁAMIĄ. Ja to juz dużo wcześniej wiedziałam :lol: A szafa wraz z zawartością - droga Piko jest moja. Nie ogólnorodzinna. Moja i moich psów, które NIE sypiają w łóżkach. :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 aga1215 napisał(a): Haniu- to Ty nie masz samych białych prześcieradeł???????? ;) Same białe - to ja mam bluzeczki :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Same białe - to ja mam bluzeczki :diabloti: no popatrz, znowu sie pomyliłam Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cos mu sie z faflem zrobilo http://images13.fotosik.pl/7/75aaadef4930c6c5.jpg :evil_lol: :-o szkice przepiekne! Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Haniu ,dlaczego trzymasz TV w szafie ?? co on ci zrobił ?? ;) Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Vectra napisał(a):Haniu ,dlaczego trzymasz TV w szafie ?? co on ci zrobił ?? ;) TV to narzędzie szatana. Nie wiesz o tym ? Nie chcę na niego patrzeć :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a): A szafa wraz z zawartością - droga Piko jest moja. Nie ogólnorodzinna. rozumiem, ze w tajemnicy przed rodzina ogladasz TV TRWAM :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):i aż mi się łzy do oczu cisną jak to piszę....Serio... Pysiu :crazyeye: sama się wzruszasz :evil_lol: malawaszka napisał(a):ale piękne!!!! ehhh a ja takie beztalencie :shake: :evil_lol: ale na pewno masz inne talenta :megagrin: HankaRupczewska napisał(a):TV to narzędzie szatana. Nie wiesz o tym ? Nie chcę na niego patrzeć :evil_lol: jak wyciagasz prześcieradła? I nie czujesz się nieswojo, wiedząc, że on TAM JEST, tam za tymi drzwiami od szafy? Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ooo..i tutaj mówią, że TV to bleee...dobrze ze staram się mało oglądać:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 TV to narzędzie szatana. Nie wiesz o tym ? Nie chcę na niego patrzeć :evil_lol: Haniu,,to juz teraz wszyskie nieuki co nie wiedzialy juz wiedza co to TV i czemu słuzy..:diabloti: Widze , ze Ojciec Dyrektor ma wielki wplyw na Twoje opinie))):evil_lol: :evil_lol: ups.... Quote
Recommended Posts