Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A my mamy gości. :multi: Świetni są :loveu: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ale macie fajowych gości :loveu: ale Wam fajowo, że kota bedziecie mieli :multi: :multi: :multi: tylko jak tego kocurka zmieścisz na banerek :shake: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dbsst napisał(a):ale macie fajowych gości :loveu: ale Wam fajowo, że kota bedziecie mieli :multi: :multi: :multi: tylko jak tego kocurka zmieścisz na banerek :shake: Hania weźmie kotke ;) Jest mniejsza :evil_lol: Witaj Haniu :multi: Chciałam też się ciut posadyścić i Ci Tomisia wstawić ale odmówił współpracy :diabloti: A moje zepsute badziewie to Canon PowerShot A60.... Tzn on nim był przed upadkiem :cool3: I nie wymienię go bo albo kupię coś naprawdę fajnego albo nic ;) A na fajnego to dudków chwilowo brak :angryy: Ale pracuję już nad tym ;) Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 wezmą dwojaki ;) wierze w Asie i jej dar przekonywania :multi: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dbsst napisał(a):wezmą dwojaki ;) wierze w Asie i jej dar przekonywania :multi: Kurka ! Dominika ! Magda też mnie indoktrynuje :cool1: Ale ja się BOJĘ KOTA !!!!!! :shock: To znaczy - że psy zjedzą kota. A przedtem zdemolują mi dom cały ... I sasiedzi mnie wyklną. Bo Mańka będzie się akustycznie pastwić nad kotem :cool1: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kurka ! Dominika ! Magda też mnie indoktrynuje :cool1: Ale ja się BOJĘ KOTA !!!!!! :shock: To znaczy - że psy zjedzą kota. A przedtem zdemolują mi dom cały ... I sasiedzi mnie wyklną. Bo Mańka będzie się akustycznie pastwić nad kotem :cool1: no to koniecznie dwa koty.............zawsze jeden przezyje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 smakołyk znaleziony....czy dziewuchy jakiejś ślady Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kurka ! Dominika ! Magda też mnie indoktrynuje :cool1: Ale ja się BOJĘ KOTA !!!!!! :shock: To znaczy - że psy zjedzą kota. A przedtem zdemolują mi dom cały ... I sasiedzi mnie wyklną. Bo Mańka będzie się akustycznie pastwić nad kotem :cool1: Hym...Co mogę Ci Haniu poradzić.... O ! Wymyśliłam :p Przyjedź do mnie to zobaczymy czy zjedzą kota czy nie :diabloti: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ale ja się BOJĘ KOTA !!!!!! :shock: To znaczy - że psy zjedzą kota. Ten zje psy Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A my mamy gości. :multi: Świetni są :loveu: Dziękujemy))) Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Gezes stomatologicznie : :mdrmed: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Gezes stomatologicznie : :mdrmed: Haniu ile Gezio ma lat? Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Pysia napisał(a):Haniu ile Gezio ma lat? A co, Pysiu ? A co ???? :razz: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A co, Pysiu ? A co ???? :razz: Bo ciągle mówisz ze jest leciwy a ząbki ma bielutkie :p Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Pysia']Bo ciągle mówisz ze jest leciwy a ząbki ma bielutkie :p Bo ja - wbrew pozorom dbam o moje pieski :p :p :p I kapelusz Gezesławka : Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki uśmiech prawie jak Franio :eviltong: :lol: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Jak nazywasz to pomieszczenie ? Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Sabina1 napisał(a):Jak nazywasz to pomieszczenie ? To pomieszczenie to pokój Aśki. A co ???? Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Gezes stomatologicznie : :mdrmed: :razz:Haniu czyżbyś zmieniła profesje;) i jak z kotkiem i jak........... Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki uśmiech prawie jak Franio :eviltong: :lol: O kurcze ! Rzeczywiście !!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):To pomieszczenie to pokój Aśki. A co ???? A nic takiego. Bo ja się dopiero teraz przyjrzałam, ze to jest lustro w ścianie, a wzięłam to za działowe scianki. Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O kurcze ! Rzeczywiście !!!! :lol: :lol: :lol: ma się to bystre łoko :multi: :multi: :multi: Quote
APSA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Gezio z antenką :evil_lol: A my mamy gości. :multi: Świetni są :loveu: A jacy podobni do siebia :lol: Ten wzrok i te kudełki :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 APSA napisał(a):Gezio z antenką :evil_lol: Trzeba trzymac antentke na pulsie ..bo nigdy nic nie wiadomo)))) A jacy podobni do siebia :lol: Ten wzrok i te kudełki :) dokladnie wrecz siostrzano- braterskie:loveu: podobieństwo:loveu: . Maxio zwie niunie swoja mlodsza siostra a i wiem ze ona w nim tez szalenczo zakochana))) Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Haniu Ty chcesz kota? :crazyeye::evil_lol: A co na to Gezeslaw? :evil_lol: Quote
Recommended Posts