aga1215 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] i to jest ta sama Mania-nie podmienili jej????? za Gezia :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Dzięki , dzięki, dzięki !!! Całujemy wszystkich - Babcia Hania :p , Podmieniona Mania :evil_lol: i Gezesławek Do Pocerowania :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Całujemy wszystkich - Babcia Hania :p , Podmieniona Mania :evil_lol: i Gezesławek Do Pocerowania :razz: że co?:mad: [quote name='HankaRupczewska'] tak tak poczekaj Hania jak będzie po wszystkim, Geziu będzie wariował razem z Manią, dopiero będzie dom wariatów u Ciebie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Haniu, ależ się cieszę, ze z Manią lepiej niż lepiej :multi: Quote
malawaszka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Maniusia :loveu: zdrowiejesz słoneczko moje :loveu: ależ mi łezki pociekły :oops: Gezio stary druchu Ty się trzym jutro i się nie daj żadnym paskudztwom!!! Ja i moje nieświadome mopiki trzymamy :kciuki: Quote
agabass Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dobrze, że Mania jak nowa a co z Geziem głaski dla psiaków Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 :lol: :lol: :lol: Taki mam szrot :lol: :lol: :lol: A to Planty dziś rano : Quote
Maga100 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 o jaki szpital :evil_lol: :evil_lol: a jak Gezesławek radzi sobie z - niewątpliwie - ukochanym kołnierzem? :cool3: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 oj Haniu - no to niezły szpital masz w domku teraz ;) a jak psiurki? marudzą pewnie troszeczkę? uwielbiam takie zdjecia... Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:lol: :lol: :lol: Taki mam szrot :lol: :lol: :lol: A to Planty dziś rano : ooooo, Gezio ma prywatną satelitę;) Witaj Haniu - bardzo uprzejmie proszę o drapanko rekonwalescentów w moim imieniu :modla::loveu: Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Wszystkim dziękujemy :loveu: Psiury nie marudzą. Wszystko jest ok. Gezesław WCALE nie obija się o ściany. :crazyeye: Ja nie mogę wprost uwierzyć w fakt posiadania grzecznych psów :crazyeye: Idziemy właśnie na spacer. Dobrze, że ciemno - bo stanowilibyśmy dość zabawną trójcę :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Wszystkim dziękujemy :loveu: Psiury nie marudzą. Wszystko jest ok. Gezesław WCALE nie obija się o ściany. :crazyeye: Ja nie mogę wprost uwierzyć w fakt posiadania grzecznych psów :crazyeye: Idziemy właśnie na spacer. Dobrze, że ciemno - bo stanowilibyśmy dość zabawną trójcę :evil_lol: :crazyeye: Ty też nasz coś zabandażowane?????? Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:lol: :lol: :lol: Taki mam szrot :lol: :lol: :lol: :lol:, Haniu, jak to dobrze, że już po wszystkim :loveu: A Gezio jak widzę przyjął "ozdobę" ze swoim stoickim spokojem, jak to folozof! ;) Wymizianka od nas dla tych twoich kochanych rekonwalescentów :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] A to Planty dziś rano : Ajjjjjjj, jak cudnie na Plantach :loveu: Aż mi się zatęskniło... Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Super Haniu :multi::multi::multi: I widzę ze poczucie humoru Ci dopisuje :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 czesc Haniu, widzę, że zakupiłaś Geziowy stylowy kołnierzyk, a do mankietów też spineczki planujesz kupić :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Moje kaleki leżą przytulone do siebie... :loveu: Oszczędzę Wam kolejnych podobnych zdjęć. :cool3: Ale pokażę moje dziecko w obiektywie przyjaciela domu : Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Moje kaleki leżą przytulone do siebie... :loveu: Oszczędzę Wam kolejnych podobnych zdjęć. :cool3: Ale pokażę moje dziecko w obiektywie przyjaciela domu : powiem tylko : no, no.......... Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 aga1215 napisał(a):powiem tylko : no, no..........a ja powtórzę no, no..... i powiem że ładnie ten przyjaciel domu uchwycił Asię :loveu: Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Haniu , to kiedy kupujesz lustrzaneczke :razz: foty super :loveu: nie ma to jak dobry sprzęt :cool1: Głaski dla psiaków :lol: Quote
gochgoch Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 u mnie w domu na to mówimy "wkurwiony włos" :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
an3czka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Haniu, tak z ciekawości, ile Asia ma lat? Ma niesamowitą urodę - na jednym zdjęciu wygląda jak nastolatka, a na innym jak zaawansowana studentka;) Wyczochraj i ucałuj Gezesławka i Manię:loveu: A ja do szkółki zmykam:p Quote
an3czka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='gochgoch'] u mnie w domu na to mówimy "wkurwiony włos" :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Gochu...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witaj Haniu :multi: z pocerowanym zwierzyńcem, ktore ma się super dobrze :loveu: I zdolnego macie tego przyjaciela domu :razz: Ania cudnei wyszla :loveu: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Moje kaleki leżą przytulone do siebie... :loveu: Oszczędzę Wam kolejnych podobnych zdjęć. :cool3: Ale pokażę moje dziecko w obiektywie przyjaciela domu : Witaj Haniu :loveu::loveu::loveu: Albo przyjaciel domu ma taki talent albo uwielbia Anie bo w tych fotkach jest miłość :loveu: Quote
Recommended Posts