Kasie Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 A bo flizy są krakowskie :p Kafelki, płytki itp w innych regionach Polski. Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Kasie napisał(a):A bo flizy są krakowskie :p Kafelki, płytki itp w innych regionach Polski.Dzięki! :lol: No tak, przecież wiem co to "fliziarz" :stupid: :oops: :lol: Quote
mmbbaj Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 asher napisał(a):Dzięki! :lol: No tak, przecież wiem co to "fliziarz" :stupid: :oops: :lol: Mam nadzieję, że ci się z flisakiem nie pomyliło :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 asher napisał(a):Dzięki! :lol: No tak, przecież wiem co to "fliziarz" :stupid: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye: To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll: Ja się cieszę, że mnie ta choroba ogarnęła, bo normalnie to leń w kwestii sprzątania jestem:eviltong: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ciekawe jak Hani działa funkcja sprzątania Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='aga1215']Ciekawe jak Hani działa funkcja sprzątania Nie działa ! NIE DZIAŁA !!! ZEPSUŁA SIĘ !!! :laola: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie działa ! NIE DZIAŁA !!! ZEPSUŁA SIĘ !!! :laola: o - to świetnie - nie tylko ja mam bałagan :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie działa ! NIE DZIAŁA !!! ZEPSUŁA SIĘ !!! :laola: za to moja dzisiaj powera dostala :diabloti: Quote
Pysia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie działa ! NIE DZIAŁA !!! ZEPSUŁA SIĘ !!! :laola: A ja Haniu przyznam Ci sie do czegoś :oops: Zaczynam tesknic za moim malutkim mieszkankiem :oops: I dowiedziałam sie dzisiaj że tutaj jest pewien pan ktory sprząta po domach za 6 zł. za godzine i normalnie jeszcze kilka dni a złamie sie:placz::placz::placz: Jednak nie przywykłam do takich powierzchni...Zarabiam sie na śmierc !! Wiem ze to przejściowe ale...masakra poprostu :placz: Quote
Vectra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pysia napisał(a):A ja Haniu przyznam Ci sie do czegoś :oops: Zaczynam tesknic za moim malutkim mieszkankiem :oops: I dowiedziałam sie dzisiaj że tutaj jest pewien pan ktory sprząta po domach za 6 zł. za godzine i normalnie jeszcze kilka dni a złamie sie:placz::placz::placz: Jednak nie przywykłam do takich powierzchni...Zarabiam sie na śmierc !! Wiem ze to przejściowe ale...masakra poprostu :placz: Pysia przyślij mi tego pana :razz::razz: cholera 6 zł :crazyeye::crazyeye: u wawie za taką kase to by nawet nikt nie chciał gadać :shake::shake: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Vectra napisał(a):Pysia przyślij mi tego pana :razz::razz: cholera 6 zł :crazyeye::crazyeye: u wawie za taką kase to by nawet nikt nie chciał gadać :shake::shake: chyba 50 zl biora za godzine i to ruskie :crazyeye: Quote
Vectra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 PIKA napisał(a):chyba 50 zl biora za godzine i to ruskie :crazyeye: nie , tyle to polaczki sobie życzą :shake: ruskich stawka to ok 20 zł ;) do mnie wpadała taka babeczka (ukrainka) super sprzątała była mega dokładna i brała 12zł/h tylko teraz to nie ma jak do mnie dojechać :placz::placz: bo ona mieszka za daleko :placz::placz::placz: Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gosiu - baaardzo dziękujemy za wizytację . A Ty dzisiaj nie sprzątasz ??? :evil_lol: no u mnie z tym to różnie..generalnie funkcja niechetnie uruchamiana... a szczególnie kiedy mam ważniejsze i bardziej absorbujące sprawy na głowie..(a jak wiesz aktualanie mam :p) teraz to najczęściej spada na TZ-a...:multi: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 witaj moja ulubiona Haniu :p Geziowa miłość do butelek jest rozbrajająca :loveu: jak tam remocnik? są widoki na koniec? Quote
AlKil Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj Haniu!!! Sprzątania, remonty, a fe!!! Ja już oskrobałam po 3 tygodniach w końcu te cholerne drzwi....:multi: Quote
jo-jo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Cześć Haniu :razz: A dzisiaj ja Cię zaskocze, bo dzisiaj Ja SPRZĄTAM :diabloti: Wczoraj wróciłam do domku i biore się za porządki :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Vectra'] do mnie wpadała taka babeczka (ukrainka) super sprzątała była mega dokładna tak dokladna że potem nie można nic znaleźć? :evil_lol: Hanu daj spokoj temu sprzataniu :shake: ile mozna :shake: Quote
Pysia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Haniu :p Ja teraz będę sprzątać raz na tydzień jak w każsdym normalnym domu :p Ogoliłam psy.... Quote
Hanna R. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dobry wieczór kochaneńkie :loveu: Zintegrowaliśmy się . Mam już jeden dom. I wszyscy jesteśmy razem . Co nie znaczy, że wszystko jest pod kontrolą :cool3: Mania pozdrawia :loveu: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :loveu: i my pozdrawiamy Manię :loveu: Quote
AlKil Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Przesyłamy jej całuski.:loveu: Geziowi też:loveu: Quote
an3czka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='AlKil']Witaj Haniu!!! Sprzątania, remonty, a fe!!! Ja już oskrobałam po 3 tygodniach w końcu te cholerne drzwi....:multi: Ja jeszcze drzwi nie oskrobałam:razz:, z płytkami i listwami przypodłogowymi jest podobnie. Nawet nie chcę o tym myśleć. Skupiam sie na odkurzaniu, codziennym. Wystarczy, że Basco drapnie się, albo energicznie z fotela zeskoczy i już kłaki pod nogami. Dziś mi bestia moja kochana niespodziankę zrobiła i zemściła się na akcesoriach do mycia uszu - rozwlekł po całym domu watę, część z niej potargał na łóżku:cool1:. Dostało się też kroplom do uszu i preparatowi do ich czyszczenia:roll: Quote
Recommended Posts