Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kasie napisał(a):
A bo flizy są krakowskie :p
Kafelki, płytki itp w innych regionach Polski.
Dzięki! :lol: No tak, przecież wiem co to "fliziarz" :stupid: :oops: :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye:
To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll:
Ja się cieszę, że mnie ta choroba ogarnęła, bo normalnie to leń w kwestii sprzątania jestem:eviltong:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nie działa ! NIE DZIAŁA !!! ZEPSUŁA SIĘ !!! :laola:

A ja Haniu przyznam Ci sie do czegoś :oops: Zaczynam tesknic za moim malutkim mieszkankiem :oops: I dowiedziałam sie dzisiaj że tutaj jest pewien pan ktory sprząta po domach za 6 zł. za godzine i normalnie jeszcze kilka dni a złamie sie:placz::placz::placz: Jednak nie przywykłam do takich powierzchni...Zarabiam sie na śmierc !! Wiem ze to przejściowe ale...masakra poprostu :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja Haniu przyznam Ci sie do czegoś :oops: Zaczynam tesknic za moim malutkim mieszkankiem :oops: I dowiedziałam sie dzisiaj że tutaj jest pewien pan ktory sprząta po domach za 6 zł. za godzine i normalnie jeszcze kilka dni a złamie sie:placz::placz::placz: Jednak nie przywykłam do takich powierzchni...Zarabiam sie na śmierc !! Wiem ze to przejściowe ale...masakra poprostu :placz:

Pysia przyślij mi tego pana :razz::razz: cholera 6 zł :crazyeye::crazyeye: u wawie za taką kase to by nawet nikt nie chciał gadać :shake::shake:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia przyślij mi tego pana :razz::razz: cholera 6 zł :crazyeye::crazyeye: u wawie za taką kase to by nawet nikt nie chciał gadać :shake::shake:

chyba 50 zl biora za godzine i to ruskie :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
chyba 50 zl biora za godzine i to ruskie :crazyeye:

nie , tyle to polaczki sobie życzą :shake: ruskich stawka to ok 20 zł ;)
do mnie wpadała taka babeczka (ukrainka) super sprzątała była mega dokładna i brała 12zł/h tylko teraz to nie ma jak do mnie dojechać :placz::placz: bo ona mieszka za daleko :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Gosiu - baaardzo dziękujemy za wizytację . A Ty dzisiaj nie sprzątasz ??? :evil_lol:

no u mnie z tym to różnie..generalnie funkcja niechetnie uruchamiana...
a szczególnie kiedy mam ważniejsze i bardziej absorbujące sprawy na głowie..(a jak wiesz aktualanie mam :p) teraz to najczęściej spada na TZ-a...
:multi:

Posted

[quote name='Vectra']
do mnie wpadała taka babeczka (ukrainka) super sprzątała była mega dokładna

tak dokladna że potem nie można nic znaleźć? :evil_lol:

Hanu daj spokoj temu sprzataniu :shake: ile mozna :shake:

Posted

Dobry wieczór kochaneńkie :loveu:
Zintegrowaliśmy się . Mam już jeden dom. I wszyscy jesteśmy razem . Co nie znaczy, że wszystko jest pod kontrolą :cool3:

Mania pozdrawia :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Haniu!!!
Sprzątania, remonty, a fe!!! Ja już oskrobałam po 3 tygodniach w końcu te cholerne drzwi....:multi:
Ja jeszcze drzwi nie oskrobałam:razz:, z płytkami i listwami przypodłogowymi jest podobnie. Nawet nie chcę o tym myśleć. Skupiam sie na odkurzaniu, codziennym. Wystarczy, że Basco drapnie się, albo energicznie z fotela zeskoczy i już kłaki pod nogami. Dziś mi bestia moja kochana niespodziankę zrobiła i zemściła się na akcesoriach do mycia uszu - rozwlekł po całym domu watę, część z niej potargał na łóżku:cool1:. Dostało się też kroplom do uszu i preparatowi do ich czyszczenia:roll: