Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a):Kolejna co tylko sprząta :shake: Jak to ??? :crazyeye: To jeszcze któraś sprząta ? :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór ! Dlaczego jelonek skrobie Geziowi marchewki ??? :cool3: Dzisiaj leje. A wczoraj wieczorem było tak : Aktualnie sprzątam - będę Was odwiedzać w tak zwanych międzyczasach :cool3: Haniu, ale cudne, wszystkie, bez wyjątku:loveu: Te kolory i szalejący Geziunio...:loveu: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Aga, Ewa, Magda, Debe i Klaudia - kocham Was :loveu: Napisałabym też , że pożądam ... ale nie wiem, czy robotne jesteście :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Jak to ??? :crazyeye: To jeszcze któraś sprząta ? :evil_lol: Co nie trafie do którejś to akurat sprząta A Ty dzisiaj się zacięłaś?? :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Jak to ??? :crazyeye: HankaRupczewska napisał(a):Jak to ??? :crazyeye: HankaRupczewska napisał(a):Jak to ??? :crazyeye: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Jak to ??? :crazyeye: Haniu...Chyba Tobie remont też nie służy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też dzisiaj sprzątałam ale jakoś znowu nie widać...Moje dywaniki sterowane samoistnie się sypią :placz::placz::placz: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']Co nie trafie do którejś to akurat sprząta Jojeczku ja dziś nie sprzątam, ale jutro...:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Jojeczku ja dziś nie sprzątam, ale jutro...:evil_lol: No prosze a nie mówiłam? :evil_lol: To co robimy liste które kiedy sprzątają? :razz: :evil_lol: To Ty będziesz sprzątać a ja pojade na koncert :diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Pysia napisał(a):Haniu...Chyba Tobie remont też nie służy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też dzisiaj sprzątałam ale jakoś znowu nie widać...Moje dywaniki sterowane samoistnie się sypią :placz::placz::placz: Boszszsz :smhair2: :smhair2: :smhair2: Ja DOPIERO TERAZ załapałam O CO CHODZI ... No nie ... :stormy-sad: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a): A Ty dzisiaj się zacięłaś?? :evil_lol: Jojku życie mnie nie pieści ... Mogę się czasami zaciąć ... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Jojeczku ja dziś nie sprzątam, ale jutro...:evil_lol: No coś Ty ! Bądź normalna ... :-( I NIE SPRZĄTAJ ! Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Boszszsz :smhair2: :smhair2: :smhair2: Ja DOPIERO TERAZ załapałam O CO CHODZI ... No nie ... :stormy-sad: No wiesz co Haniu...:crazyeye: Co prawda jeden dywanik masz całkiem wytarty z włosa ale drugi w całkiem dobrym stanie jeszcze włos ma ;) No i zapomniałam o tym mini dywaniku ale to chyba dlatego że on ciągle chodzi PO NAS a nie my po nim.... Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Jojku życie mnie nie pieści ... Mogę się czasami zaciąć ... :evil_lol: I to aż potrójnie :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']No prosze a nie mówiłam? :evil_lol: To co robimy liste które kiedy sprzątają? :razz: :evil_lol: To Ty będziesz sprzątać a ja pojade na koncert :diabloti: Ja co dwa dni odkurzam:cool3: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Ja co dwa dni odkurzam:cool3: No tu to rzadziej odkurzamy, bo u nas taki jeden Pan nie daje odkurzać, A zwie się Jojek :razz: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! Bądź normalna ... :-( I NIE SPRZĄTAJ ! Normalna to ja już od dawna nie jestem:evil_lol: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']No tu to rzadziej odkurzamy, bo u nas taki jeden Pan nie daje odkurzać, A zwie się Jojek :razz: Hahaha, to ja właśnie z powodu takiego jednego Pana, co Basco się zwie muszę odkurzać:lol: Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aga, Ewa, Magda, Debe i Klaudia - kocham Was :loveu: Napisałabym też , że pożądam ... ale nie wiem, czy robotne jesteście :evil_lol: Haniu - ja bryluję w bałaganieniu - w tym zakresie jestem baaaaaaardzo robotna - kcesz mnie??????????????? :loveu: Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 oj Haniu!!!Heloł! jakie ty piękne zdjęcia nam tu pokazujesz....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:uwaga zaczynam wymieniać ulubione... Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 oj zgrabna skoczna ta dupka!!! cuudowne uchole!!! Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Haniu ja najbardziej lubie robić - NIC :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 te potwory to nie wiem skąd wzięłaś....:crazyeye: Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a to jest po prostu ŚWIETNE!!!!!!! jakaż słodka ta sznupa.... Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 w tej chwili to mi po prostu zabrakło słów..nie powiem ani slowa zatem....:evil_lol: a tu jakiś węsząca mysza się wdarła... Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 aga1215 napisał(a):Haniu - ja bryluję w bałaganieniu - w tym zakresie jestem baaaaaaardzo robotna - kcesz mnie??????????????? :loveu: Pójdź do mnie, pójdź !!! :p :p :p Quote
Recommended Posts