Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Maga100']a na pytające spojrzenie TZta odpowiedzieć niewinnie: przecież to stare jest! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uwielbiam wtedy spojrzenie mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: takie zdziwione i pełne niedowierzania :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uwielbiam wtedy spojrzenie mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: takie zdziwione i pełne niedowierzania :evil_lol: :evil_lol: Czyżbyśmy miały TEGO SAMEGO TZ-ta ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czyżbyśmy miały TEGO SAMEGO TZ-ta ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli marudny ,chrapie , gada czasem bezsensu , kłoci się o pierdoły ,myśli że zjadł wszystkie rozumy bywa upierdliwy i daje sobie wszystko wmówić - to całkiem możliwe że typ ten sam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Vectra napisał(a):jeśli marudny ,chrapie , gada czasem bezsensu , kłoci się o pierdoły ,myśli że zjadł wszystkie rozumy bywa upierdliwy i daje sobie wszystko wmówić - to całkiem możliwe że typ ten sam :evil_lol: :evil_lol: Kurcze!! Znasz mojego TZta ??:crazyeye: Witaj Haniu :loveu: I jak ? Ogarnełaś już co nieco? Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] pies ze wiatrem we uszach :loveu: Cześć Haniu :multi: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nikt za mną nie tęskni ... :-( NIE - TO NIE !!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :buzi: mój ksieciuniu :megagrin: HEj Haniu :lilangel: Quote
an3czka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo ... Ja nie do końca lubię te kolory . W moim badziewiu przy takim kacie padania światła sierść Gezia wychodzi nieładnie. Jakaś taka dziwaczna , pomarańczowo-plamiata :cool1: Idzze, idzze bajoku! Mnie się podoba:obrazic: Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 czy to już milość? :razz: [quote name='Vectra']jeśli marudny ,chrapie , gada czasem bezsensu , kłoci się o pierdoły ,myśli że zjadł wszystkie rozumy bywa upierdliwy i daje sobie wszystko wmówić - to całkiem możliwe że typ ten sam :evil_lol: :evil_lol: Chyba wieksozśc tak ma :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Gezesławek pozdrawia wszystkie nasze kumy . :calus: Z dzisiejszego spaceru. :p Serdecznie :loveu: Quote
BoJa2 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gezesławek pozdrawia wszystkie nasze kumy . :calus: Z dzisiejszego spaceru. :p Serdecznie :loveu: R E W E L A C J A!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 no nie moge............te jego fafle sa the best :evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witaj Haniu :lol: :lol: buhahahahhaa :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gezesławek pozdrawia wszystkie nasze kumy . :calus: Z dzisiejszego spaceru. :p Serdecznie :loveu: :mdleje: :megagrin: :megagrin: :megagrin: rewelacja :klacz: Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Aaa Gezek znowu dostal paralizu pyska :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Gezesław dziękuje za miłe :diabloti: słowa ! :p Wita nowych zaglądaczy :multi: Na dzisiejszym spacerze uzależnił się od butelki. Była co prawda pusta - więc uzależnienie takie jakby niepełnowartościowe... Po raz pierwszy naruszę prywatność Gezesławka :oops: :oops: :oops: - ale chciałam pokazać ogrom tegoż uzależnienia :evil_lol: Gezesławie , WYBACZ .... :p :oops: :oops: :oops: :evil_lol: No to lecę ... Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 buuuahahahahhaa nooo faktycznie uzależnienie kolosalne bo Luna choć uzależniona od wszelkch badyli to na czas qpki je odkłąda na boczek :lol: Quote
aga1215 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] ile gracji :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Haniu, nie krzycz na Gezia tak, bo powiew z twoich płuc wpływa na Gezia bezpośrenio Quote
an3czka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Po raz pierwszy naruszę prywatność Gezesławka :oops: :oops: :oops: - ale chciałam pokazać ogrom tegoż uzależnienia :evil_lol: Haniu nie martw się. U nas jest tak samo :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Maga100'] Haniu, nie krzycz na Gezia tak, bo powiew z twoich płuc wpływa na Gezia bezpośrenio Płuca biernego palacza muszą być czasami przewietrzone :p Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Takie nieprzyzwoite sceny w intelektualnej galerii???? :-o Zawiodłam się :shake: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='an3czka']Haniu nie martw się. U nas jest tak samo :evil_lol: Też załatwiamy potrzeby fizjologiczne z butelką przy pysku ??? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nie mogę, :roflt: jakie silne poczucie wlasności :roflt: Quote
Maga100 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='asher']Takie nieprzyzwoite sceny w intelektualnej galerii???? :-o Zawiodłam się :shake: :diabloti: rozumiem, że tutaj oczekiwałaś czegoś na poziomie? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='asher']Takie nieprzyzwoite sceny w intelektualnej galerii???? :-o Zawiodłam się :shake: :diabloti: No co ty ??? :cool1: Przecież to zdjęcie SPECJALNIE DLA CIEBIE poddałam obróbce cenzuralnej :evil_lol: Quote
Recommended Posts