Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasami ;) Tak wogóle, to psy sa biedne na tym wygnaniu. Zdezorientowane. Ale juz chyba niedługo .

A wracając do tego kryminalmnego wątku - ja czytajac to wszystko, mam wrażenie, że jestem w jakimś koszmarnym śnie.
Tak jak wczesniej napisałam - już nie dlatego, że dotyczy on tego biednego psa...
Przerażają mnie ludzie piszący tak piramidalne bzdury. O matko !!! :crazyeye:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nikt za mną nie tęskni ... :-(

NIE - TO NIE !!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Geziu - tylko sie nie potknij się, bo se nosek pokaleczysz :shake: i Pańcia sie będzie martwić my tysz

Posted

Gieziu, proszę, nie strzelaj focha :shake: Pociesz załamaną asher... :shake:

[quote name='Maga100']my prawie się zamordowalismy jak trwał spór czy stolik ma stac przy kanapie czy przy fotelach :evil_lol:

PS jak myslisz: gdzie stoi stolik? :diabloti:

Zależy, za ktorą opcją byłaś ;)

Posted

Cześć Haniu :multi:

Ja juz do pracy wrócilam :placz: wspólczuj mi :placz:

HankaRupczewska napisał(a):

Ja siedzę na wątku tego biednego goldena... :-(
I włos mi sie jeży. Dzisiaj już głównie z powodu tego , co wypisują różni wyznawcy spiskowej teorii dziejów ... :cool1: :cool1: :cool1:

ja te z siedze w tym nieszczesnym watku :shake: i dlatego nigdzie wczoraj nie bylam :roll:

Posted

cześć Haniu :buzi:

ja też siedzę w owym wątku i chwilami ręce mi opadają... nie odzywam sie tamale sledzę wszystko na bieżąco.... koszmar

Obrażalski Geziulek jest rozczulający :loveu:

Posted

Cześć dziewczynki .

Pies, który zaszedł wysoko.

A za chwilę będzie nisko ...

Pies zgrabny - i powabny. ( Aśka go ODCHUDZIŁA )

W związku z powyższym pies skoczny jest. Bardziej ...

Pies Numer Dwa. Stateczny ...

Pies W Całej Okazałości :

Psy ZGODNE : :p

Posted

jejjjj jakie zgodne :loveu: u mnie szczytem zgodności było to jak Luna napiła się z tej samej miski z której wcześniej piło Boluś :p bo wcześniej ta miska jej śmierdziała i była BE! :cool1:

Posted

aga1215 napisał(a):
:turn-l: :crazyeye: biała miseczka :multi: jaka zgoda :loveu:

Cholera, Aga nie znalazłam białej bluzeczki ! Zapomniałam ... :oops: :oops: :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejjjj jakie zgodne :loveu: u mnie szczytem zgodności było to jak Luna napiła się z tej samej miski z której wcześniej piło Boluś :p bo wcześniej ta miska jej śmierdziała i była BE! :cool1:

Zasada jest taka : PIERWSZA do jedzenia jest Mania. Gezesław to akceptuje. Daje się wygryźć nawet od miski po kremach do ciast -czasami im daję do wylizania :oops:
Pić mogą razem . :p

Posted

[quote name='an3czka']Ależ kolorki wyszły:loveu:

Jakie uszi:loveu: :loveu: :loveu:

Noooo ... Ja nie do końca lubię te kolory . W moim badziewiu przy takim kacie padania światła sierść Gezia wychodzi nieładnie. Jakaś taka dziwaczna , pomarańczowo-plamiata :cool1:

Posted

Cholera, Aga nie znalazłam białej bluzeczki ! Zapomniałam ... :oops: :oops: :oops:

to nic, grunt, że miseczka biała;) :evil_lol:

rzadko widzi się tak zgodne psiaki:crazyeye: :loveu:
jak krzesełka???

Posted

Zasada jest taka : PIERWSZA do jedzenia jest Mania. Gezesław to akceptuje. Daje się wygryźć nawet od miski po kremach do ciast -czasami im daję do wylizania :oops:
Pić mogą razem . :p

u mnie zasada jest taka - NIC nie robimy razem :p

Posted

[quote name='asher']

Zależy, za ktorą opcją byłaś ;)

stolik ma stać przy kanapie, to oczywiste :lol:

Haniu, Gezesław wciąż niezmienny przepiękny, a Mania niezmiennie uwiązana :p

Posted

malawaszka napisał(a):
u mnie zasada jest taka - NIC nie robimy razem :p

Czasami takkbym chciała w domu ... Np przy kupowaniu krzesełek. I stolika ... I przy ich ustawianiu .
Eeeech :roll: ROZMARZYŁAM SIĘ ... :evil_lol:

Posted

Haniu widze że gazesławski się już odobraził :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol:

u mnie nie ma sielanki :evil_lol: :evil_lol: dziewczyny to i pojedzą i popiją z jednej michy ,ale ratler egoista nic nie odda dobrowolnie :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czasami takkbym chciała w domu ... Np przy kupowaniu krzesełek. I stolika ... I przy ich ustawianiu .
Eeeech :roll: ROZMARZYŁAM SIĘ ... :evil_lol:

zawsze możesz iść sama potajmnie, potajemnie wybrać, potajemnie zaplacić i potajemnie sprowadzić do domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']zawsze możesz iść sama potajmnie, potajemnie wybrać, potajemnie zaplacić i potajemnie sprowadzić do domu :evil_lol:

No niby tak . Aaaaale ... Nie ma wtedy tych emocji :evil_lol:
Czy Wam też tak mułowato chodzi DG ?

Posted

[quote name='Maga100']zawsze możesz iść sama potajmnie, potajemnie wybrać, potajemnie zaplacić i potajemnie sprowadzić do domu :evil_lol: I upchnąc gdzieś w pakamerze i wyciągnąć dopiero przy sprzyjającej chwili, żeby drugiej połówki pomarańczy zbytnio nie rozdrażniać :lol:

Posted

[quote name='asher']I upchnąc gdzieś w pakamerze i wyciągnąć dopiero przy sprzyjającej chwili,

a na pytające spojrzenie TZta odpowiedzieć niewinnie: przecież to stare jest! :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Haniu widze że gazesławski się już odobraził :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Ewa, Gezesław ma wahania nastroju. Jak kobieta w klimakterium :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: