Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła do mnie pracownica schroniska i spytała czy nie zaopiekuję się dwoma szczeniaczkami, które ktoś podrzucił pod schronisko. Co miałam zrobić, zabrałam je. Niestety w tej chwili mam w domu jeszcze dwa tymczasy w tym jedna sunia po wypadku, którą trzeba się wyjątkowo opiekować. Praca zawodowa, dom nie mam czasu opiekować się tymi biedakami. Szczeniaczki są dwa piesek i suczka. Nie będą duże, wydaje mi się, ze tak do połowy łydki ale oczywiście gwarancji nie dam. Szczeniaczki zostały odrobaczone a w przyszłym tygodniu zostaną zaszczepione przeciwko chorobom wirusowym. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domku tym maluchom, bo ja juz po prostu fizycznie nie daję rady zając się nimi.
Piesek - Dżeki
http://

Sunia - Luka

Razem

Pieski mają około 8 tygodni i bardzo potrzebują swojego człowieka. Czy ktos by mógł zrobić im allegro? Psy przebywają w okolicach Częstochowy, telefon do mnie 660436321.

Posted

Nie mają żadnych ogłoszeń. W tej chwili mają około 8 tygodni tak je ocenił wet. Ja na necie jestem z doskoku, czy mógłby je ktos poogłaszać?

Posted

Kuleczki faktycznie śliczne ale bardzo szczekliwe:cool3: szczególnie piesek potrafi drzeć się jak opętany, ale faceci tak podobno mają:evil_lol:

Posted

Malcy rozrabiają na całego, są wspaniałe, niestety ja cierpię na chroniczny brak czasu:shake: Wczoraj przesiedziały cały dzień same w klatce, nie mam czasu ich właściwie socjalizować. A przecież wszyscy wiedzą jakie to ważne. To nie będą duże pieski w sam raz do bloku, do czyjegoś łóżka:lol: