Idolka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i31.tinypic.com/bgedev.jpg te zdjęcie najlepsze :evil_lol: śliczna :loveu: Quote
Czarnulka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej ja tu 1 raz ;) bede tu czesciej zaglądać i niech ta galeria sie rozwija ;) http://i25.tinypic.com/213is6v.jpg To zdjęcie jest zabujcze ;):loveu::loveu::loveu: http://i25.tinypic.com/rbxi7o.jpg śliczny kociak ;) :loveu: Quote
Suciune Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Czarnulka, Idolka, sunshine, dzięki za odwiedziny :loveu: Inarugowa, mi jej maska wydaje się... zwykła :eviltong: Mam jeszcze 5 fociszy z nad rzeki :multi: Widziałyśmy piżmaka :cooldevi: Quote
Czarnulka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i32.tinypic.com/xn87di.jpg Cudnie ;) Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ale ona ma swietne umaszczenie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przez pierwsze 3 fotki myślałam że jest już bez linki:diabloti:. A tu psikus:eviltong:. Lubi tak jak Shirka połazić po wodzie popluskać się ale pływać to nie:razz:. Quote
Alba1986 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy:hand: Masz śliczną suńke:loveu: świetnie umaszczona;) Quote
Baski_Kropka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Suciune napisał(a): Baski_Kropka, czyli 2 miesiące później :eviltong: A to ja chyba mam jakieś zwidy, albo muszę od nowa nauczyć się czytać bo byłam pewna, że jest z maja, i tak się jakoś ucieszyłam :cool3: Swoją droga Maya z maja to tak nawet by pasowało :lol: Szelki mieliśmy z Hifici, ALE, po kontaktach z wodą znacznie się skurczyły, teraz mamy z Manmata i są na prawdę super, polecam gorąco, z pewnością nie jest to przereklamowana firma, wiele się o niej słyszy i mają dobre wyroby :) Quote
Suciune Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czarnulka napisał(a):http://i32.tinypic.com/xn87di.jpg Cudnie ;) dzięki :loveu::loveu: Marta_Ares napisał(a):ale ona ma swietne umaszczenie:loveu: :loveu: :loveu: jak Boga kocham, czy tylko mi się wydaje że ona jest cała zwykła? :roll::evil_lol: albo nie doceniam swojego psa :eviltong: Alba1986 napisał(a):Witamy:hand: Masz śliczną suńke:loveu: świetnie umaszczona;) witamy, dziękujemy oraz zapraszamy ponownie w nasze skromne progi :cool1: sunshine napisał(a):Przez pierwsze 3 fotki myślałam że jest już bez linki:diabloti:. A tu psikus:eviltong:. Lubi tak jak Shirka połazić po wodzie popluskać się ale pływać to nie:razz:. Na lince już chyba zawsze pozostanie, jakoś nie umiem jej zpowrotem zaufać po tym jak zagryzła kota, który nocą podszedł pod jej budę... Jej już nic nie powstrzyma a nie chcę kosztem życia innych zwierząt uszczęśliwiać mojego psa... Z wodą to Maja stosuje taką metodę, że dopóki nie moczy jej podwozia to jest dobrze, a po przekroczeniu tej granicy trzeba uciekać :cool3: Baski_Kropka napisał(a):A to ja chyba mam jakieś zwidy, albo muszę od nowa nauczyć się czytać bo byłam pewna, że jest z maja, i tak się jakoś ucieszyłam :cool3: Swoją droga Maya z maja to tak nawet by pasowało :lol: Szelki mieliśmy z Hifici, ALE, po kontaktach z wodą znacznie się skurczyły, teraz mamy z Manmata i są na prawdę super, polecam gorąco, z pewnością nie jest to przereklamowana firma, wiele się o niej słyszy i mają dobre wyroby :) A to są sledy, dobrze widzę? :) Ja właśnie chcę kupić Mai sledy na zimę do opony, tylko mam problem bo ona jest niewymiarowa i żadna z rozmiarówek Manmata nie pasuje... O Hifikii różne opinie słyszałam więc kurcze nie wiem czy w ogóle wyrzucać pieniądze w błoto... Ale dzięki ;) Quote
agus5839 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://i25.tinypic.com/213is6v.jpg suuuper fotka:pśliczny psiak Quote
Inarugowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Widzę, że rozmawiacie tutaj na temat szelek:razz: Ja z swojej strony mogę polecić firmę 3rd-pole 3rd-pole.com:cool3: Quote
Baski_Kropka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Powiem tak...mnie one służyły dwa lata...z tym że Baski bardzo często pływa, używaliśmy ich świątek piątek i niedziela...czyli oprócz lata w każdą pogodę śnieg, deszcz, błoto czy sucho mieliśmy dni na trening i on się odbywał (oczywiście bez przesady :D) :) Mnie się szelki z Hifici wydają nieco za małe na zdjęciach ich psów które mają na aukcji... Postaram się zrobić zdjęcie Baskiemu w szelkach jak na nim wyglądają :) My też mieliśmy problem z szelami, Baski też trochę nie pod wymiar ich szelek, wydaje się on niewielki a szelki ma rozmiar XL ;) A może szelki z Rowerlandu?? Gdzie ty tak właściwie mieszkasz?? Może była by kiedyś okazja żebyś pomierzyła sobie szelki różnych firm np na zawodach, albo na treningu jakiegoś klubu? Gdybyś pokusiła się na zakup szelek z Hifici kub sobie lepiej takie UPRZAZ SLED X-BACK NA MIARE Z PODUSZKAMI - HIFICA (722605867) - Aukcje internetowe Allegro Bez takiego paska za przednimni łapami jak w zwykłych szelkach, bo to przeszkadza psu, co w rezultacie wyprułam :P Z drugiej strony, jeśli szelki by nie pasowały były by za krótkie przymaławe, istnieje możliwość poprawienia ich przez producenta ;) Do zimy jeszcze troche czasu na zastanowienie się. My ciągniemy oponę również poza zimą, na jakiś leśnych dukatach ale lekką taką najmniejszą, jak do malucha ;) Quote
Suciune Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Jak widać, tytuł galerii się zmienił, a to za sprawą małego pekińczykopodobnego przybłędy, który zawitał u nas kilka dni temu ;) Pies nie wyglądał jakby miał właścicieli, miał pełno kołtunów i był trochę wychudzony, okropna sierść, żadnej adresówki ani obroży, więc na tę chwilę przyjmuję że należy do mnie, chyba że znajdą się właściciele :cool3: Nie mam pojęcia ile ma lat, nic o nim nie wiem, to tyle :p Quote
sunshine Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Suciune napisał(a):Jak widać, tytuł galerii się zmienił, a to za sprawą małego pekińczykopodobnego przybłędy, który zawitał u nas kilka dni temu ;) Pies nie wyglądał jakby miał właścicieli, miał pełno kołtunów i był trochę wychudzony, okropna sierść, żadnej adresówki ani obroży, więc na tę chwilę przyjmuję że należy do mnie, chyba że znajdą się właściciele :cool3: Nie mam pojęcia ile ma lat, nic o nim nie wiem, to tyle :p śliczny biedaczek:loveu:. Trafił w dobre ręce:cool3: Quote
Marta_Ares Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 sliczny :loveu: ale zrobcie moze lepiej ogloszenia, a moze jednak ktos go szuka? I idz z nim do weta zeby cos wiecej sie o nim dowiedziec, odpchlić, odrobaczyć itp zeby Mai czyms nie zaraził Quote
Suciune Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Marta_Ares napisał(a):sliczny :loveu: ale zrobcie moze lepiej ogloszenia, a moze jednak ktos go szuka? I idz z nim do weta zeby cos wiecej sie o nim dowiedziec, odpchlić, odrobaczyć itp zeby Mai czyms nie zaraził ogłoszenia już są, ale szczerze wątpię, że ktoś go szuka, ogólnie trafił do mnie w niezbyt dobrym stanie, bał się kiedy podniosło się rękę lub głos i uciekał na widok sznura zabawki... więc wnioskuję że kochającego domu to raczej nie miał... Quote
wiki4 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://i28.tinypic.com/dyawbb.jpg Ale macie śliczne tereny ;) http://i30.tinypic.com/303gz94.jpg Jak mu dobrze :lol: http://i28.tinypic.com/dzuh3t.jpg Cuudo :loveu: A jak miewa się mała przybłęda? :razz: Quote
Czarnulka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No wlaśnie co tam u małego przybłędy..;) Quote
Suciune Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Na razie nikt się po niego nie zgłasza, odkryłam że ma francuskie podniebienie, chociaż nie robi takich głodówek jak Maya :cool3: Nie lubi innych psów, wydawało mi się że z jego małymi rozmiarami będzie się szybko męczył, a tu niespodzianka, niestrudzony towarzysz spacerów :eviltong: Quote
Czarnulka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Suciune napisał(a):Na razie nikt się po niego nie zgłasza, odkryłam że ma francuskie podniebienie, chociaż nie robi takich głodówek jak Maya :cool3: Nie lubi innych psów, wydawało mi się że z jego małymi rozmiarami będzie się szybko męczył, a tu niespodzianka, niestrudzony towarzysz spacerów :eviltong: Ciesze się że dobrze jest.. I czekamy na fotki ;) Quote
sunshine Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 To super ;) A może pokarzesz nam go na fotkach i Maye też:cool3: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej, hej :p Gdzie się podziewacie, że Was tak długo nie ma ? :placz: Quote
Suciune Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 wiki4 napisał(a):Hej, hej :p Gdzie się podziewacie, że Was tak długo nie ma ? :placz: Dużo rzeczy się zmieniło w ostatnich miesiącach.. 7 października Marian zmarł, zabiło go auto..:-( Bobby na początku października uciekł i do tej pory go nie znaleźliśmy.. Na 3 miesiące zostałyśmy same z Mają.. Wczoraj niespodziewanie pojawił się u nas nowy lokator, mały szczenior przybłęda. Na tę chwilę nie mam zdjęć, nie wiem czy ktoś go porzucił czy uciekł, przeglądam wszystkie portale o zaginionych.. to na razie tyle ode mnie : ) Quote
Baski_Kropka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ojjj bardzo mi szkoda Marianka, przytulam. Jakoś końcówka zeszłego roku nie była chyba zbyt łaskawa dla właścicieli zwierząt.... :( Śliczny kocurek z niego był :) Quote
wiki4 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wróciłyście... :multi: ...Szkoda, że z smutnymi wieściami :shake: Współczujemy [*] :-( Quote
Recommended Posts