j3nny Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ona jest taka zywa... ma szeleczki? zeby nie daj bog nie uciekla Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 j3nny napisał(a):ona jest taka zywa... ma szeleczki? zeby nie daj bog nie uciekla kasiu pani Agnikeszka ma nie wychodzic z katia poza teren ogrodzenia dla bezpieczenstwa. Quote
Frotka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Wspaniale, że się udało. Jednak warto było pokazać ją w "Kundlu". J3nny - bardzo ładne zdjęcia. Quote
j3nny Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Katii niezwykle ciezko zrobic zdjecia, od razu podbiega i wylizuje twarz :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 zdjecia z doku dotane jutro na plytce wiec wysle do Kasi. Dzisjaj Katiie odwiedzi pani redaktor z kamera. Pani Agnieszka sioe bardzo martwi mala bo dalej ma biegunki ,a nie chce jesc tej karmy ktora dostala. Mam nadzije ze Katia nie ma uszkodzonych jelit:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Frotka napisał(a):A dalej w kupach jest krew? Nie krwi na szczescie nie ma:shake: Quote
Frotka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Może trzeba wziąć kał do badania pod kątem robaków. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Frotka napisał(a):Może trzeba wziąć kał do badania pod kątem robaków. pani Agnieszka ma isc do swojego weta i ew. zrobic jakies badania Quote
Frotka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Katia w nowym domu: ww6.tvp.pl/7400,20090507904649.strona Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Frotka napisał(a):Katia w nowym domu: ww6.tvp.pl/7400,20090507904649.strona Beatka tez ma zdjecia jak ja zawozilismy ale ma klopoty z wyslaniem do mnie i prsoilam zeby wysylala pojedynczo.Dzisaj rozmawial;am z Pania Agnieszka i tez mowila ze jej zdjecia sie cofaja. Wyczyscilam wiec troche skrzynke i czekam .Katia caly czas jest diagnozowana.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 j3nny napisał(a):co tak cicho u Katii? No wlasnie ,a pani Agnieszka ma sie zalogowac ,napisac nam o malej i wkleic zdjecia. Bo ja nie moge sie doprosci od Beatki:evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pani Agnieszka nie miala glowy do logowania bo z Katia bylo bardzo zle .wet,dal leki po ktorych dostala krwotoku ,Wczoraj pani Agnieszka do mnie zadzwonila ze wczesniej nie chcial mnie denerwowac ale teraz kiedy Katia po kroplowkach i zmianie weta dochodzi do siebie postanowila zadzwonic i o wszystkim powiedziec. Dobrze ,ze Katia trafila na taka wspaniala rodzinke ,ktora dba o nia i robi wszystko zeby byla zdrowa i szczesliwa. Pani Agnieszko wielkie dzieki za wszystko Quote
dorota1 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Biedactwo:-( Miejmy nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej i następne wiadomości to już będą te same dobre;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 dorota1 napisał(a):Biedactwo:-( Miejmy nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej i następne wiadomości to już będą te same dobre;) Dzisiaj bylo juz znacznie lepiej ,byle tak dalej Quote
dorota1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Super, bardzo się cieszę, to maleństwo już tyle przeszło:shake:. Dobrze, że znalazła taki wspaniały dom.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pani Agnieszka wczoraj dzwonila i potwierdzila ,ze u kati jest juz wszystko okej ze zdrowkiem .Chcial zalogowac sie na forum ale ma klopoty ,czy ktos moglby napisac krok po kroku jak sie zalogowac bo bedziemy miec wiesci z pierwszej reki i nowe zdjecia:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :multi::multi: przy okazi sparwdzenia domu haskiego w wegrzcach ,odwiedzilam tez Katie :multi:dziewczynka jest niesamowita rozrabiara ,nie daje spokoju soni chociaz ona czasem ma jej dosc ,mala ja zdominowala ,biedna sonia ale powiedzilam pani agnieszcze ,ze nalezal sie kati taki wspanialy domek w ktorym moze tak dokazywac ,pani aga ja uwielbia ta mala rozrabiarke:multi:zdjecia wysle jak zwykle do Kasi jak znajde chwilke wolna:lol: Quote
j3nny Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Rejestracja na forum jest naprawdę prosta, pod warunkiem, że dogo nie szwankuje. Trzeba wejść na stronę główną forum: http://www.dogomania.pl/forum/ U góry na niebieskiej belce jest opcja "zarejestruj się" Kolejno trzeba zaakceptować regulamin, wpisać dane, koniecznie dobry e-mail i przepisać kod z obrazka,potem klepnąć "zakończ rejestrację" na samym dole. Na maila przyjdzie link aktywacyjny, który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto. Potem można jeszcze raz wejść na stronę główną http://www.dogomania.pl/forum/ i wpisać login i hasło po prawej stronie. I tyle wszystkiego:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='j3nny']Rejestracja na forum jest naprawdę prosta, pod warunkiem, że dogo nie szwankuje. Trzeba wejść na stronę główną forum: http://www.dogomania.pl/forum/ U góry na niebieskiej belce jest opcja "zarejestruj się" Kolejno trzeba zaakceptować regulamin, wpisać dane, koniecznie dobry e-mail i przepisać kod z obrazka,potem klepnąć "zakończ rejestrację" na samym dole. Na maila przyjdzie link aktywacyjny, który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto. Potem można jeszcze raz wejść na stronę główną http://www.dogomania.pl/forum/ i wpisać login i hasło po prawej stronie. I tyle wszystkiego:) wielkie dzieki ,napisze do pani Agnieszki ,ze jest juz instrukcja :multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nowe wiesci od Kati:multi::multi: "Dobry wieczór, przesyłam zdjęcia Kati,niestety ani ja ,ani mąż nie poradziliśmy sobie z wstawieniem zdjęć i tekstu na dogomanię.Na chwilę obecną u Kati wszystko w porządku ,zaprzyjazniła się z Sabą a nawet ją zdominowała,jest przywódcą w stadku;)My dwie pokochałyśmy się od pierwszego spotkania i tak już zostało,z mężem było trudniej bo obydwoje są nieufni, ale teraz łączy ich wielka przyjaźń oparta na wspólnych spacerach i potajemnych pogawędkach.Czasami jeszcze przypominam sobie jak leżała w kuchni bez sił (krwotoczne zapalenie jelit) i tylko odchodziła krok od legowiska żeby się wysikać ,wtedy myślałam ,że chociaż małą chwilę w swoim życiu miała szczęśliwą (na szczęście przetrwałyśmy to obydwie i nawet przez myśl mi nie przeszło ,żeby ją uśpić).Niestety to jeszcze nie koniec diagnostyki,ale poradzimy sobie.Pozdrowienia od ocalej rodzinki i dziękujemy za KATIE AGNIESZKA Quote
Recommended Posts