Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjecia z doku dotane jutro na plytce wiec wysle do Kasi.
Dzisjaj Katiie odwiedzi pani redaktor z kamera.
Pani Agnieszka sioe bardzo martwi mala bo dalej ma biegunki ,a nie chce jesc tej karmy ktora dostala.
Mam nadzije ze Katia nie ma uszkodzonych jelit:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Frotka napisał(a):
Katia w nowym domu:

ww6.tvp.pl/7400,20090507904649.strona

Beatka tez ma zdjecia jak ja zawozilismy ale ma klopoty z wyslaniem do mnie i prsoilam zeby wysylala pojedynczo.Dzisaj rozmawial;am z Pania Agnieszka i tez mowila ze jej zdjecia sie cofaja.
Wyczyscilam wiec troche skrzynke i czekam .Katia caly czas jest diagnozowana.:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Pani Agnieszka nie miala glowy do logowania bo z Katia bylo bardzo zle .wet,dal leki po ktorych dostala krwotoku ,Wczoraj pani Agnieszka do mnie zadzwonila ze wczesniej nie chcial mnie denerwowac ale teraz kiedy Katia po kroplowkach i zmianie weta dochodzi do siebie postanowila zadzwonic i o wszystkim powiedziec.
Dobrze ,ze Katia trafila na taka wspaniala rodzinke ,ktora dba o nia i robi wszystko zeby byla zdrowa i szczesliwa.
Pani Agnieszko wielkie dzieki za wszystko

• 4 weeks later...
Posted

Pani Agnieszka wczoraj dzwonila i potwierdzila ,ze u kati jest juz wszystko okej ze zdrowkiem .Chcial zalogowac sie na forum ale ma klopoty ,czy ktos moglby napisac krok po kroku jak sie zalogowac bo bedziemy miec wiesci z pierwszej reki i nowe zdjecia:multi:

• 3 weeks later...
Posted

:multi::multi: przy okazi sparwdzenia domu haskiego w wegrzcach ,odwiedzilam tez Katie :multi:dziewczynka jest niesamowita rozrabiara ,nie daje spokoju soni chociaz ona czasem ma jej dosc ,mala ja zdominowala ,biedna sonia ale powiedzilam pani agnieszcze ,ze nalezal sie kati taki wspanialy domek w ktorym moze tak dokazywac ,pani aga ja uwielbia ta mala rozrabiarke:multi:zdjecia wysle jak zwykle do Kasi jak znajde chwilke wolna:lol:

Posted

Rejestracja na forum jest naprawdę prosta, pod warunkiem, że dogo nie szwankuje.

Trzeba wejść na stronę główną forum: http://www.dogomania.pl/forum/
U góry na niebieskiej belce jest opcja "zarejestruj się"
Kolejno trzeba zaakceptować regulamin, wpisać dane, koniecznie dobry e-mail i przepisać kod z obrazka,potem klepnąć "zakończ rejestrację" na samym dole.
Na maila przyjdzie link aktywacyjny, który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto.
Potem można jeszcze raz wejść na stronę główną http://www.dogomania.pl/forum/ i wpisać login i hasło po prawej stronie.
I tyle wszystkiego:)

Posted

[quote name='j3nny']Rejestracja na forum jest naprawdę prosta, pod warunkiem, że dogo nie szwankuje.

Trzeba wejść na stronę główną forum: http://www.dogomania.pl/forum/
U góry na niebieskiej belce jest opcja "zarejestruj się"
Kolejno trzeba zaakceptować regulamin, wpisać dane, koniecznie dobry e-mail i przepisać kod z obrazka,potem klepnąć "zakończ rejestrację" na samym dole.
Na maila przyjdzie link aktywacyjny, który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto.
Potem można jeszcze raz wejść na stronę główną http://www.dogomania.pl/forum/ i wpisać login i hasło po prawej stronie.
I tyle wszystkiego:)

wielkie dzieki ,napisze do pani Agnieszki ,ze jest juz instrukcja :multi:

• 3 months later...
Posted

Nowe wiesci od Kati:multi::multi:
"Dobry wieczór, przesyłam zdjęcia Kati,niestety ani ja ,ani mąż nie poradziliśmy sobie z wstawieniem zdjęć i tekstu na dogomanię.Na chwilę obecną u Kati wszystko w porządku ,zaprzyjazniła się z Sabą a nawet ją zdominowała,jest przywódcą w stadku;)My dwie pokochałyśmy się od pierwszego spotkania i tak już zostało,z mężem było trudniej bo obydwoje są nieufni, ale teraz łączy ich wielka przyjaźń oparta na wspólnych spacerach i potajemnych pogawędkach.Czasami jeszcze przypominam sobie jak leżała w kuchni bez sił (krwotoczne zapalenie jelit) i tylko odchodziła krok od legowiska żeby się wysikać ,wtedy myślałam ,że chociaż małą chwilę w swoim życiu miała szczęśliwą (na szczęście przetrwałyśmy to obydwie i nawet przez myśl mi nie przeszło ,żeby ją uśpić).Niestety to jeszcze nie koniec diagnostyki,ale poradzimy sobie.Pozdrowienia od ocalej rodzinki i dziękujemy za KATIE AGNIESZKA