Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę że dlatego był sam że niby ugryzł dziecko i że może być agresywny.... no i jest duży, szkoda że przenieśli go bo teraz trzeba będzie wychodzić z całym boksem i można nie znaleźć czasu.... a wiesz do B ile go przenieśli? będziesz w niedzielę w schronie?

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Myślę że dlatego był sam że niby ugryzł dziecko i że może być agresywny.... no i jest duży, szkoda że przenieśli go bo teraz trzeba będzie wychodzić z całym boksem i można nie znaleźć czasu.... a wiesz do B ile go przenieśli? będziesz w niedzielę w schronie?

Nie wiem do ktorego. A tam zle:)suki beda mialy spacery:)
Bede tylko nie dlugo, do 12 najwyzej.

Posted

Aha :/ I weźmiesz Rudiego? Może się umówimy na 11:30 że weźmiemy cały boks?(bo ja od 11:30 będę) Podejrzewam że większe sunie są z nim.

oki,to poczekam na Ciebie.Zbadam wczesniej sytuacje:)
Tylko bardzo Cie prosze badz jak najszybciej bo sie dosc spieszyc bede;)

Posted

Możliwe że Ania(abero) wychodzi z całym boksem Rudiego :) Bo ona od dawna wyprowadza Agawę i Sonię więc pewnie nie zostawia na lodzie i Rudiego, muszę się jej spytać :) Aha i nie byłam z nimi w niedzielę bo były na budach z wybiegiem na ten dzień, lecz weszłam do nich na chwilkę, strasznie Rudi się miział, odleżyny już mu się goją, jedna już całkiem się zagoiła a druga jest malutka, jest trochę zaborczy jeśli chodzi o człowieka. Może teraz jak będzie miał towarzystwo to będzie lepiej :D

Posted

Rudi wczoraj poszedł do domu :) nic więcej nie wiem bo się na szybko spytałam a w schronie był młyn

o kurcze....no to jestem bardzo ciekawa gdzie.....oby dobrze trafil
a czy ta "nowa" dobka skonczyla juz kwarantanne?widzialas ja moze?

Posted

no właśnie nie widziałam żadnej dobki na kwarantannie... gdzie ona była? na N? czy na ogólnych?

na ogolnych.chyba na dniach ma konczyc

Posted

kurczę, nie widziałam. zapomniałam zupełnie, lecz ja prawie wogóle nie chodzę przez boksy suk. Będę jakoś na dniach w schronie to się dowiem :)

Posted

Dziś się dopiero dowiedziałam, lecz jest jedna suczka Astoria, znaleziona(tu jakoś nie jasne, bo jej właścicielka widnieje jako znalazca... tak mi powiedziała dyżurna), lecz do adopcji, dwa lata ma, jest na szpitalu bo ma mieć sterylizację na dniach, czarna podpalana.

Posted

Borek jest na wybiegu F, to z nim nawet nie wychodziłam.

Asoria jest piękna :loveu: ma mnóstwo energii i uwielbia ludzi. Mam tylko kilka zdjęć dzięki Avaloth

Posted

Astoria to takie cudo do miziania z tego co widziałam, jak była na spacerze z greatmadwomen. :D dobrze, że dobków nie jest w schronie tak dużo...

Posted

Jest chudziutka, choć jeszcze nie bardzo, lecz na szczęście jest jeszcze w szpitalu, choć szczęście w nieszczęściu bo nikt jej nie widzi.
Jeszcze mam jedno:

Posted

i Astoria :) Kochana psinka, jest na boksie D7, położyła się na kupie i śmierdziała, ktoś ją wytarł troszkę lecz wyglądała i śmierdziała strasznie, więc wrzuciłyśmy ją do wanny, idealnie się zachowywała, przemyłyśmy, a potem wysuszyłyśmy ręcznikiem i na wybieg aby wyschła w całości :) Zakochałam się w niej :loveu:
tylko kilka zdjęć dam bo mam chyba z 40 jej samej, lecz jeszcze kilka jest tu: https://picasaweb.google.com/Paula.rumianek/Astoria#

ja latam

po kąpieli widać że jeszcze mokra

Posted

karusiap napisał(a):
a mnie wraca Kora ta brazowa 2 latka z adopcji:( zdemolowala troszke pomieszczenie....

:( a już się cieszyłam jak nie wiem.... niecenzuralne słowa mi się na usta cisną....
miałam dobcia który demolował nam gdy nas nie było i w końcu poszukaliśmy mu nowego domu, ale to głównie z powodu że się gryzł z naszym dobciem rezydentem i już nie dawaliśmy rady.... Więc wiem co to znaczy lecz nam pogryzł kanapę ze skóry do stelarza, więc troszkę demolowania to się da oduczyć jak się chce...