Poker Posted March 22, 2025 Author Posted March 22, 2025 Dnia 22.03.2025 o 21:33, Alaskan malamutte napisał: Odpisałam tak: Dobry wieczór. Ogłoszenie jest grzecznościowe. Proszę dzwonić do pani Leny, ona odpowie na każde pytanie Dziękuję Quote
Tola Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. Quote
Tola Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 Dnia 23.03.2025 o 10:45, Tola napisał: Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. Odpisałam, że siostry Duni akceptują koty i że w poprzednim miejscu, skąd zostały zabrane, miały kontakt z kotami. Prosiłam o kontakt tel. z Poker. Quote
Nadziejka Posted March 25, 2025 Posted March 25, 2025 ZAPRASZAM SERCA!koja Cegiełki Dziękuję SERCE WIELKIE.RZEŻBENY STOJAK POTWÓR,KSIĄŻKI..WISI DUNI I NIESPODZIANKA 12.04 zapraszam gorąco ♡ ♡ Quote
Poker Posted March 28, 2025 Author Posted March 28, 2025 Bardzo dziękuję Nadziejko. Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO. Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce. W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania . Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać. Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki. Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi z Sosnowca. 5 Quote
Nadziejka Posted March 28, 2025 Posted March 28, 2025 Mocno mocno kciuki! Ja też Sosnowiec ... ale ja nie nadaję do sprawdzania itd... bo nie wydałabym nikomu w dzisiejszym strasznym świecie Quote
Tola Posted March 28, 2025 Posted March 28, 2025 Dnia 28.03.2025 o 14:19, Poker napisał: Bardzo dziękuję Nadziejko. Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO. Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce. W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania . Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać. Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki. Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi z Sosnowca. O, to świetnie , trzymam kciuki za owocne rozmowy i za jutrzejsze odwiedziny. Wczoraj skończyło się wyróżnienie w tym olx na Katowice i miałam pytać, czy nadal nikt nie dzwonił. Quote
Poker Posted March 28, 2025 Author Posted March 28, 2025 Czekamy co się zadzieje. Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię. Quote
Tola Posted March 29, 2025 Posted March 29, 2025 Dnia 28.03.2025 o 23:00, Poker napisał: Czekamy co się zadzieje. Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię. Tak się często dzieje, może wpisała jakaś cechę psa i wyskoczyło jej Twoje ogłoszenie, może wrzucają też ogłoszenia wrocławskie - najważniejsze, że są zapytania i to dobrze rokujące Quote
Poker Posted March 29, 2025 Author Posted March 29, 2025 Dunia ma domek. Rodzina bardzo się spodobała Anecik. Sunia nawet brała od nich smaczki . Przyjadą po Dunię w czwartek, bo pani planuje wziąć urlop , a wcześniej nie może. 6 Quote
Gabi79 Posted March 29, 2025 Posted March 29, 2025 Ostatnio wokół mnie pełno pseudo- rasowych, które są uważane przez opiekunów za rasowe i lepsze od kundelków. Smutne to bardzo. Tym bardziej cieszy fakt, że Państwo zdecydowali się na adopcję suni po przejściach . Oby to był wspaniały domek już na zawsze. Quote
Tola Posted March 29, 2025 Posted March 29, 2025 Cudnie, bardzo się cieszę Widać do na nich sunia czekała Poczekam do czwartku i usunę olx. Quote
Poker Posted March 29, 2025 Author Posted March 29, 2025 Okazało się, że pani wypatrzyła Dunię na Lento czyli ogłoszeniu , które robiła Ellig. Państwo w drodze powrotnej kupili wypasione spanko, miseczki na podwyższeniu i zabawki. Mają kupić szelki i adresatkę. Oczywiście wykastrują ją. Zdejmijmy ogłoszenia, bo mam dość durnych telefonów o Dunię. 1 Quote
Poker Posted April 1, 2025 Author Posted April 1, 2025 Bazarek dla dziewczynek https://www.dogomania.com/forum/topic/365880-przewodniki-po-różnych-krajach-dla-duni-i-nuri-które-są-na-wielkim-minusie-do-0604-g22/ Quote
Recommended Posts