Poker Posted April 3, 2025 Author Posted April 3, 2025 Pojechała. Biedna nie chciała, ale co miała zrobić. Mam dziś urwanie głowy. Jutro zadzwonię do DS i spytam co i jak. 1 Quote
Poker Posted April 4, 2025 Author Posted April 4, 2025 Dzwoniła pani Duni. Kochana kobieta spała specjalnie na kanapie w salonie, żeby Dunia nie czuła się osamotniona. Sunia wczoraj nie chciała ani jeść, ani pić, brała tylko z ręki smaczki. Dziś jest lepiej. Za to wychodzi na ogródek sama i wraca do domu. Oczywiście jest pod kontrolą. Pani na tydzień wzięła pracę zdalną, żeby oswajać Dunię. Cała rodzina przeżywa przyjęcie nowego członka rodziny, córcia chciałaby, by sunia pokochała ją najbardziej Pani obiecała przesyłać zdjęcia u informować co się u nich dzieje. Kastrację będą umawiać na koniec maja. I Dunia i ja wiedziałyśmy na jaki domek czekamy. 6 Quote
Tola Posted April 5, 2025 Posted April 5, 2025 Dnia 4.04.2025 o 12:12, Poker napisał: Dzwoniła pani Duni. Kochana kobieta spała specjalnie na kanapie w salonie, żeby Dunia nie czuła się osamotniona. Sunia wczoraj nie chciała ani jeść, ani pić, brała tylko z ręki smaczki. Dziś jest lepiej. Za to wychodzi na ogródek sama i wraca do domu. Oczywiście jest pod kontrolą. Pani na tydzień wzięła pracę zdalną, żeby oswajać Dunię. Cała rodzina przeżywa przyjęcie nowego członka rodziny, córcia chciałaby, by sunia pokochała ją najbardziej Pani obiecała przesyłać zdjęcia u informować co się u nich dzieje. Kastrację będą umawiać na koniec maja. I Dunia i ja wiedziałyśmy na jaki domek czekamy. Bardzo się cieszę z domku Duni:) Bądż maleńka szczęśliwa i kochana, jak siostrzyczki Quote
Tola Posted April 6, 2025 Posted April 6, 2025 Opłacona faktura za hotelowanie Duni: 600 zł Nuri Dunia hotelowanie 3.pdf Quote
Poker Posted April 10, 2025 Author Posted April 10, 2025 Dnia 10.04.2025 o 12:40, Ellig napisał: Powodzenia Dunia! Zamykam ogloszenia. Dziękuję Quote
Nadziejka Posted April 12, 2025 Posted April 12, 2025 Dnia 25.03.2025 o 17:20, Nadziejka napisał: ♡ ♡ posłałam dla DUNI 57 zl 50 gr z tego kramu zakończonego proszę potwierdzenie Quote
Tola Posted April 14, 2025 Posted April 14, 2025 Na koncie Zea jest wpłata od Poker na hotelowanie Duni - 600 zł (07.04.) Quote
Poker Posted May 14, 2025 Author Posted May 14, 2025 Dzisiaj dzwoniła pańcia Duni. Suńka miała kastrację w poniedziałek. Zniosła ją dobrze i już bawi się z dziećmi. Nadal najbardziej woli panią i córę. Cała rodzina jest z niej zadowolona. Udało się jej pogryźć pilota i skarpetki., poza tym jest grzeczna. 3 Quote
Poker Posted May 21, 2025 Author Posted May 21, 2025 Dunia ma jeszcze 765 zł długu. Pomału spłacam. Quote
Recommended Posts