Tola Posted February 3, 2025 Author Posted February 3, 2025 A tak napisały o tej adopcji: Jasia i Joko wyglądają dokładnie jak Tosia i Moli 4 lata temu. Kibicujemy mocno dziewczynom, aby znalazły wspólny dom, a co za tym idzie, obdarowały podwójną dawką szczęścia i miłością nową rodzinkę Z doświadczenia powiem, że nie ma niczego lepszego niż mieć w domu więcej niż jednego pieska. Dwa psy w domu to dwa razy więcej radości, bezwarunkowej miłości i czułości. Pieski w parze lepiej się chowają, nie ma problemu z lękiem separacyjnym, ponadto doskonale się uzupełniają. Jasia i Joko wydają się być zżyte ze sobą jak Tosia i Moli, trzymamy kciuki by znalazły wspólny dom. Nie można rozdzielać rodziny! Prosimy o udostępnianie 1 Quote
Murka Posted February 3, 2025 Posted February 3, 2025 Rozliczenie za styczeń: -550 zł hotelowanie 21-31.01 -160 zł transport ze Zwierzyńca + do weta -10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie +160 zł Jo37 Razem: -560 zł Maluchy się rozbrykały, dzięki nim dowiedziałam się czym są wypełniane pontony dla psiaków :) Obie już ogarnęły w 100% wychodzenie i powrót do domu. Obawiają się jeszcze (zwłaszcza Jasia) jak się coś nowego pojawia albo nowe osoby, ale szybko się przyzwyczajają. Do innych psów, kotów bardzo przyjacielskie. Koty wręcz uwielbiają - jak tylko zobaczą to lecą z machającymi ogonkami. M.in. na sesji foto na kanapie moja kotka pomogła trochę przełamać napięcie (bo coś nowego się działo i suczki na początku były speszone) i jak się tylko pojawiła obok to ogonki u suczek poszły w ruch :) Trzymam kciuki za wspólny domek! 1 1 Quote
Tola Posted February 3, 2025 Author Posted February 3, 2025 Wspólne OLX na Katowice : https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutkie-malutkie-jasia-i-joko-czyli-podwojna-dawka-milosci-CID103-ID14gT33.html?bs=olx_pro_listing Quote
Tola Posted February 3, 2025 Author Posted February 3, 2025 Dnia 3.02.2025 o 17:44, Murka napisał: Rozliczenie za styczeń: -550 zł hotelowanie 21-31.01 -160 zł transport ze Zwierzyńca + do weta -10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie +160 zł Jo37 Razem: -560 zł Maluchy się rozbrykały, dzięki nim dowiedziałam się czym są wypełniane pontony dla psiaków Obie już ogarnęły w 100% wychodzenie i powrót do domu. Obawiają się jeszcze (zwłaszcza Jasia) jak się coś nowego pojawia albo nowe osoby, ale szybko się przyzwyczajają. Do innych psów, kotów bardzo przyjacielskie. Koty wręcz uwielbiają - jak tylko zobaczą to lecą z machającymi ogonkami. M.in. na sesji foto na kanapie moja kotka pomogła trochę przełamać napięcie (bo coś nowego się działo i suczki na początku były speszone) i jak się tylko pojawiła obok to ogonki u suczek poszły w ruch Trzymam kciuki za wspólny domek! Opłacona faktura: 560 zł hotelowanie Jasia joko.pdf Quote
Poker Posted February 3, 2025 Posted February 3, 2025 Też tak pomyślałam, że sytuacja jest podobna do Tosi I Moli. Mają cudowny dom we Wrocławiu. Może i tym dziewczynkom się poszczęści. 1 Quote
Tola Posted February 5, 2025 Author Posted February 5, 2025 Wyróżnilam na miesiąc olx dziewczynek, może ktoś je zauważy... Quote
Murka Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Obie suńki juz po zabiegu, wszystko ok. Jasia była w ciąży, Joko na szczęście nie. Obie sunie ważą dokładnie tyle samo, czyli 5,60 kg :) Suńki zostały też już zaczipowane. Przy ostatnich zabiegach udawało mi się uniknąć ubranek i kołnierzy, ale z tymi panienkami to niestety nie przejdzie :( Musiałam obydwie zakołnierzować, bo się za bardzo interesują brzuchami :( 3 Quote
Poker Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Dobrze, że już po. Może z powodu ciąży Jasia tak się zachowywała. Quote
agat21 Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 Cieszę się, że zabiegi już przeprowadzone i że poszły pomyślnie. 1 Quote
Tola Posted February 7, 2025 Author Posted February 7, 2025 Bardzo się cieszę, że jest wszystko dobrze, niech suńki nabierają sił, zdrowieją. Z ogłoszeń cisza, ani jednego zapytania. Czy ktoś mógłby zrobić OLX na Kaków? Quote
terra Posted February 8, 2025 Posted February 8, 2025 Ala i Ola/Jasia i Joko na Kraków: https://www.olx.pl/d/oferta/ala-i-ola-dwie-malutkie-suczki-do-adopcji-CID103-ID14mbfC.html?bs=olx_pro_listing 1 Quote
Tola Posted February 9, 2025 Author Posted February 9, 2025 Dnia 8.02.2025 o 21:34, terra napisał: Ala i Ola/Jasia i Joko na Kraków: https://www.olx.pl/d/oferta/ala-i-ola-dwie-malutkie-suczki-do-adopcji-CID103-ID14mbfC.html?bs=olx_pro_listing Pięknie dziękuję Na razie nikt nie zadzwonił z żadnego ogłoszenia siostrzyczek:( Quote
Tola Posted February 16, 2025 Author Posted February 16, 2025 Niestety nie miałam ani jednego zapytania o dziewczynki, cisza. Po rozmowie z Murką zacznę chyba ogłaszać sunie osobno; mają zupełnie inne charaktery i potrzebują jednak różnych domów - Jasia spokojnego, raczej bez dzieci i innych psów; Joko natomiast bardziej aktywnego, chętnie z innym psem, bo sunia uwielbia zabawy, ruch. Szkoda, bo Jasi na pewno będzie trudno, ale mam nadzieję że jak dostanie miłość i troskę, to i ona będzie szczęśliwa. Quote
Poker Posted February 16, 2025 Posted February 16, 2025 Może Joko tłumi Jasia i ona dopiero bez niej odżyje. Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2025 Posted February 18, 2025 Jasia u mnie Figa na Warszawę Do adopcji śliczna młodziutka Figa! Warszawa Ochota • OLX.pl Tolu sprawdź tekst czy wszystko dobrze. Zaraz zrobię też Joko 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2025 Posted February 18, 2025 Joko u mnie Iga na Warszawę Iga, mała sunia do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl 1 Quote
Tola Posted February 18, 2025 Author Posted February 18, 2025 Dnia 18.02.2025 o 12:04, Alaskan malamutte napisał: Jasia u mnie Figa na Warszawę Do adopcji śliczna młodziutka Figa! Warszawa Ochota • OLX.pl Tolu sprawdź tekst czy wszystko dobrze. Zaraz zrobię też Joko Dnia 18.02.2025 o 12:35, Alaskan malamutte napisał: Joko u mnie Iga na Warszawę Iga, mała sunia do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl Bardzo dziękuję Moze teraz się coś zadzieje. Quote
Tola Posted February 18, 2025 Author Posted February 18, 2025 Ja tez zrobiłam Jasi na Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutka-niezwykle-ujmujaca-suczka-do-adopcji-CID103-ID14wWAs.html?bs=olx_pro_listing Wieczorem zrobię Joko i wtedy wrzucę wszystko na 1 stronę. Murka ma dorobić zdjęcia, to wtedy uzupełnimy i może jeszcze na Kraków ktoś dorobi... Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2025 Posted February 18, 2025 Wypromowałam ogłoszenia na tydzień. Dobre domki przybywajcie!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2025 Posted February 18, 2025 Na początku marca zabierzemy z Alaskan pod opiekę mamę suniek i jeszcze jedną sunię. Będą miały szansę spotkać się u Murki 1 Quote
Tola Posted February 19, 2025 Author Posted February 19, 2025 Dnia 18.02.2025 o 14:42, Alaskan malamutte napisał: Wypromowałam ogłoszenia na tydzień. Dobre domki przybywajcie!!! Dziękuję bardzo, na pewno będą bardziej widoczne. Dnia 18.02.2025 o 17:52, Ewa Marta napisał: Na początku marca zabierzemy z Alaskan pod opiekę mamę suniek i jeszcze jedną sunię. Będą miały szansę spotkać się u Murki Jestem bardzo szczęśliwa, że tak się suczkom zmieni życie 1 Quote
Ellig Posted February 20, 2025 Posted February 20, 2025 Na jakie miasta robić ogłoszenia suniek ? 1 Quote
Tola Posted February 20, 2025 Author Posted February 20, 2025 Dnia 20.02.2025 o 11:36, Ellig napisał: Na jakie miasta robić ogłoszenia suniek ? Jak Lento lub Gratka to Kraków, Warszawa lub Katowice. Dziękuję Quote
Tola Posted February 21, 2025 Author Posted February 21, 2025 Joko na Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/niebanalna-uroda-i-piekne-serce-mlodziutka-joko-do-adopcji-CID103-ID14zhz7.html?bs=olx_pro_listing Quote
Recommended Posts