Jump to content
Dogomania

Jasia zamieszkała w Warszawie, Joko w Iwinach pod Wrocławiem:)Jasia i Joko z podzamojskiej wsi to kolejne suczki, które czekają na odmianę życia.

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś na szczepieniu suniek, obie są już zaciążone :/ a ja się martwiłam czy cieczki lada chwila nie dostaną..

Za tydzień w czwartek sterylka (musimy trochę odczekać po dzisiejszym szczepieniu)

Posted

Ja się postaram im przed sterylką zdjęcia porobić, żeby można już było ruszać z ogłoszeniami.

Poza tym Joko ma okropną chorobę lokomocyjną, nawet na trasie do weta wszystko zarzygane :(

Posted
Dnia 28.01.2025 o 12:47, Nesiowata napisał:

No to mają podwójne szczęście.

Tak, bo za moment byłyby dwa mioty szczeniaków, a może i 3...

Ale martwię się, bo diagnostyka łapek Joko przesunie się w czasie, trzeba będzie odczekać jakiś czas z ponowną narkozą:(

Posted
Dnia 28.01.2025 o 18:59, Tola napisał:

Z tego co wiem RTG jest jest w narkozie 

Ja nigdy nie pozwalałam na Jasia do rtg czy USG. Weci nadużywają  usypiania dla własnej wygody.

• Like 1
Posted
Dnia 28.01.2025 o 19:35, Poker napisał:

Ja nigdy nie pozwalałam na Jasia do rtg czy USG. Weci nadużywają  usypiania dla własnej wygody.

Do usg nie ma takiej potrzeby, chyba, że zwierzak wybitnie nie chce współpracować, ale do rtg ktoś musi tego zwierzaka trzymać, a ja nie chcę świecić w nocy :)

• Upvote 2
Posted
Dnia 28.01.2025 o 19:00, Alaskan malamutte napisał:

Jeśli będą potrzebne ogłoszenia sunieczkom, to chętnie zrobię 🙂

Bardzo dziękuję;  z ogłoszeniami  zawsze problem, a przydałoby się ich jak najwięcej.

Dnia 29.01.2025 o 10:06, Jo37 napisał:

Przelew za transport zrobiony - 100,00 bazarek + 60,00 ode mnie.

Pięknie dziękuję serce-ruchomy-obrazek-0837.gif

Posted
Dnia 31.01.2025 o 15:23, agat21 napisał:

Zdjęcie superowe, jedno ładniejsze od drugiego. Psiny cudne, to prawda, ale jednak trzeba mieć ten dar, żeby umieć na zdjęciach tak fajnie pokazać ich urok 🙂

Murka ma dar 🙂

• Like 1
Posted

Dziękuję Murce za jak zawsze piękne zdjęcia, mobilizuję się do zrobienia pierwszego ogłoszenia, ale ciężko mi to idzie po śmierci Fuksika:(.

Teraz jeszcze bardziej przeraża mnie myśl o czwartkowych zabiegach, ale nie mamy innego wyjścia; tym bardziej proszę o ciepłe myśli tego dnia.

Czekam też na promocję na OLX, bo dawno nie miałam, a przydałaby się bardzo.

Posted
Dnia 2.02.2025 o 21:01, Alaskan malamutte napisał:

Joko i Jasia (u mnie Linka i Lenka) ogłoszenie na Warszawę. 

Ustaliłam z Tolą, ze na razie wspólne. 

Dwie malutkie suczki do wspólnej adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Bardzo dziękuję, ja dzisiaj wieczorem postaram się też zrobić. Na pewno trudno znaleźć dom dla 2 psiaków id razu, ale warto próbować. Na FB panie, które 4 lats temu adoptowały od Murki Axę i Aylę bardzo polecają taka adopcję w dwupaku, podrzucają zdjęcia swoich dziewczynek, teraz Tosi i Moli. Suczki też czekały u Murki.

FB_IMG_1738576832763.jpg

• Like 4