__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Basia i Barni napisał(a):nie moge przestac o tym biedaku myśleć ,oby odmienił się jego los :roll: Trzeba myśleć pozytywnie, trafi na swój domek, oby znalazł się szybko i na zawsze!:thumbs::thumbs: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Bary piesku, tak pusto u Ciebie.... :roll: Quote
Basia i Barni Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a co ty tak cicho , normalnie nie mogę o nim zapomnieć , biedny pies, co on musiał przejść :oops: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Basia i Barni napisał(a):a co ty tak cicho , normalnie nie mogę o nim zapomnieć , biedny pies, co on musiał przejść :oops: Czy można prosić o jakieś wiadomości ? Quote
kaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jejku tu rzeczywiście cichutko i puściutko :-( . Quote
kaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Baruś jest nadal w schronisku w Tychach, pisała do mnie Grażynka, ona ma mnóstwo zwierząt na utrzymaniu i nawet nie ma czasu tu zajrzeć, zresztą myślę że nie będzie mieć nic przeciwko temu że ją zacytuję. ""Kasiu Bary jest nadal w schronisku. Na szczęście nie wygląda źle. Niestety nikt o niego nie pytał. Przepraszam, że nie wchodzę na dogo, ale obecnie w samym swoim domu mam przeszło dwadzieścia kotów + mam jeszcze dwa kocie tymczasy 2*dziennie do obskoczenia. Obecnie wyłapuję koty na sterylki i trochę się nie wyrabiam, tym bardziej, że niestety dzikusy to najczęściej chore bestyjki. Jak trochę się odrobię to napewno postaram się o nowe fotki Barego tym bardziej, że już pozbył się zimowego futra i dość ładnie wygląda. Myślę, że Bary dość dobrze znosi schroniskowe warunki, ale na pewno domek byłby dla niego wskazany. DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA! Quote
Brysio Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Bary trzeba odnowic ogloszenia, zajmiemy się tym;) Quote
kaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Baruniu pamiętam o Tobie, puki co na początek :roll:. Quote
kaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Baruś dzięki Iwonce, będzie w najbliższych dniach w nowinach zabrzańskich, ogromnie dziękujemy :multi:. Quote
Brysio Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Iwonka jestes wspaniała dziękujemy;) zaraz zrobię ogłoszenia z świetnym tekstem autorstwa kaa;) Quote
Recommended Posts