Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):

Zdjecia śliczne, ale nie rozumiem dlacego na nich jest śnieg?? Mamy chyba maj...wprawdzie deszczowy, ale jednak bez śniegu...???

bo wlaścicielka Barego przeslala mi pare starych fotek jeszcze z zimy, reszta to juz nowe obecne

• 4 weeks later...
Posted

Baruś pozdrawia Wszystkie Panie, które opiekowały i interesowały się nim. Ma się dobrze, jest zdrowy, nie ma problemu z jedzeniem, już ma swoje miejsca na spacerach, i wie gdzie jego DOM.;))
pozdrawiamy

Posted

danfan napisał(a):
Baruś pozdrawia Wszystkie Panie, które opiekowały i interesowały się nim. Ma się dobrze, jest zdrowy, nie ma problemu z jedzeniem, już ma swoje miejsca na spacerach, i wie gdzie jego DOM.;))
pozdrawiamy

Dziękujemy i pozdrawiamy również. Jeśli dobrze zrozumiałam, na zdjęcia nie możemy liczyć. Szkoda...ale najważniejsze, że piesek jest u siebie.

Posted

http://i50.tinypic.com/fe1ks6.jpg

i jeszcze jedno zdjecie:)

Bary cały czas spedza z nami czas i ten aktywny i pasywny;)) śpi przy łóżku naszego 6 letniego syna, nawet w hop siupie z nami był;)))to radosny psiak;)
dziękujemy za pozdrowionka,
życzę powodzenia dalszego, robicie Wiele Dobrego dla multum psiaków;))

Posted

Gosia czyli danfan, dziękujemy za zdjęcia.Psiak jest przepiękny- synek tez niczego sobie:multi::lol:- obaj radośni i szczęśliwi.
Odpisałam Ci dopiero teraz na pw, bo wcześniej nie było mnie na dogo, ale widzę, że poradziłaś sobie :evil_lol::evil_lol:
Życzymy Wam słoneczka- ale nie za dużo:evil_lol:- i pokaż nam czasem Barego. To również duża radość dla nas.