Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co za wiadomość!:-o:multi:

oby właściciel mieszkania nie zmienił zdania, takiej zmiany sytuacji się boję najbardziej:oops::roll:
bo Bary piąty raz by takiego dramatu po prostu nie przeżył:shake: on ma już swoje lata i o tym należy pamiętać, starzejące się psy mają w schronach nikłe szanse na przeżycie:-(

ale póki co będę krzepić serce tym, że Bary już jest w swoim domku ze swoimi ludźmi i oby już zawsze tak zostało....

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero niestety dziś znalazłam chwilkę, żeby przeczytać tą bardzo smutną, ale ze szczęśliwym zakończeniem powieść.... Mam nadzieje, że następne "rozdziały" będą już tylko wesołe.
Trzymajcie się Dafan i Bary :)
I proszę tu zaglądać, ale tylko z miłymi ;) wiadomościami

Posted

tak jak Wy wszyscy rozumiemy sytuacje Barego,gdybyśmy przeprowadzali sie do swojego mieszkania nie byłoby problemu, tu jednak był...ale udało się ,po rozmowach z włascicielem, mamy i od niego pewnosc ze nas na lodzie nie zostawi a jak tak to już tylko z Barym! wiemy co musiał przeżyć, odzyskaliśmy go już na zawsze i zawsze bedzie z Nami...Kochamy tego psinkę,pozdrawiamy was wszystkich i dziękujemy

Posted

a ja czułam że tak się to skończy :)

po zachowaniu Barego w schronisku, było widać jak bardzo się przywiązał i tym razem po raz pierwszy na prawdę stracił swój dom, bo bardzo cierpiał.

no to zakańczamy to allegro, cieszę się, że udało się właściciela przekonać

no i czekamy na zdjęcia szczęśliwego psiaka :)

Posted

zajęta przekopywaniem wszelkich domowych tymczasków w kraju wzdłuż i wszerz, nawet nie spodziewałam się że już nie trzeba powiększać wyboru hotelików!!!!! co za radość!!!!! na szczęście wpisów radości jest już wiecej niż próś bo pomoc. TAK NAM POTRZEBA TAKIEGO BALSAMU DLA DUSZY!!!!

BARY, PSIAKU, JUŻ JEST DOBRZE, NA ZAWSZE MAM NADZIEJĘ!!!

A może sunię przejmie pałeczkę i zawalczy też o swe miejsce?

Posted

Baruś jest już z Nami, jest szczęśliwy, jeździ z nami samochodem i nawet to polubiał, My równiez jesteśmy szczęslii że go mamy,że nie bedzie dluzej cierpiał, nie znieslibysmy tego dluzej.
jest wielu takich Piesków,jak bedziemy mogli pomóc ,wesprzeć,napewno to zrobimy. Trzymamy kciuki za Sunię, i wielu innych starszych ale jak wdziecznych piesków.

pozdrawiamy

Posted

[quote name='danka4u1']Miło byłoby zobaczyć szczęśliwego Barusia:lol::lol::lol: Możemy liczyć na sesję zdjęciową...Tyle osób interesowało się jego losem.:lol:
Właśnie.
Jakby ktoś ze sponsorów Bartusia miał wolny grosik proszę niech zajrzy do niewidomego Totika
http://www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-uspienia-boksio-zbiera-na-utrzymanie/page25?p=14672924#post14672924
Brakuje jeszcze tylko 65 zł stałych deklaracji na na hotelik dla biednego ślepaczka:shake::shake::shake:

Posted

UWAGA!!! PILNE!!!

Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu.
37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku.
Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów.
One nie odnajdą się w schronisku

BARDZO PROSIMY O POMOC !!!

Link do wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma...

I opis na stronie edano :

http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html

Posted

witam ...Baruś jak najbardziej ma sie dobrze,wariuje...hehena spacerach, jest szczesliwy, szczególnie nam to okazuje jak wracamy z pracy, mało nie poprzewraca nas z radosci, to kochany i wierny piesek. nie bardzo umiem wkleic tu zdjecia bo zrobilibyśmy to, prosze o podpowiedź