Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieoceniona radośc Nasza i Barego....poszliśmy sami go odebrać , ogromnie sie cieszył,nigdy wiecej nie chce tego przeżyć, widzieć tej tęsknoty, to i dla nas ogromny ból, ale udało się! bedzie z Nami już na zawsze!!! bedziemy dodawac zdjecia Barego jaki jest szczęśliwy....nie wiedzieliśmy że ma tak wielu bratnich dusz...

Posted

jak narazie zwiedza terytorium, mieszkanie, swoje legowisko, pierwsza kapiel na trawce,hehe nie można go było umyć w wannie, ale to nie jest jak narazie najważniejsze...najważniejsze ze jest z Nami!!!

Posted

Dziś dostałam zaproszenie na wątek..........wchodzę............widzę radość........... Podzielam ją, dobrze, że piesek ma znów dom. Oby na zawsze.

Posted

danfan - cudowną rzecz zrobiliście i cudownie, że odezwaliście się! Bary potwornie cierpiał psychiczne, bardzo tęsknił! Nie potrafię sobie wyobrazić, jaką radość sprawiliście mu, odbierając go!!
Dziękujemy Wam serdecznie!! :) I wygłaskajcie od nas Bary'ego, bo zasłużył na to ten wspaniały pies!

Posted

:multi:Kochany Bary, nie będzie się już nigdy trząsł ze stresu !! Taka radość.:multi: Teraz- zgodnie z obietnicą- czekamy na relację z domku cudem odzyskanego i zdjęcia szczęśliwego psiaku.
Taka nieoczekiwana wiadomość, że aż trudno uwierzyć:shake:. Teraz będzie już tylko dobrze.:multi:
Czekamy na wiadomości :lol:

Posted

KAMIEŃ Z SERCA!!!! Kochany Bary, jak dobrze, ze szczęśliwy!!!!

Chciałam podziękowac wszystkim, którzy odwiedzili wątek i pragneli pomóc temu nieszczęsnikowi!!!!

DZIĘKUJĘ !!!!! :):):)::)

Posted

jestem - w tym tygodniu nie mam duzo czasu... ale bede zagladac...

ale napisze cos dot. bazarków

Proszę -niech kazdy z odwiedzających wątek przejrzy swoje szafy - nietrafione prezenty, ksiazki; nowe - zbyt male, czy za duze ubrania itp. itd.

Wystawic bazarek to nie problem - jesli ktos nie umie tego robic - moze rzeczy wyslac do kogos, kto sie tym zajmie :)

edit-wlasnie doczytalam.. bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze BARY bedzie z nimi na zawsze.

Posted

uwierzcie że dla nas nie było to łatwe pozostawiać Barego w schronisku,każdej nocy o nim myślelismy,baliśmy sie kolejnej przegranej jeśli chodzi o mieszkanie, teraz wiemy że na min.5 lat mieszkamy, zreszta bez względu na mieszkanie Bary juz bedzie z nami, cierpieliśmy wiedzac ze i on Cierpi!!!, ale jest szczęśliwy,zapewniam, nie posiadał sie z radości gdy opuscił schronisko a my płakaliśmy....

Posted

Na razie musi nam wystarczć to zdjęcie uśmiechniętego psa. Miejmy nadzieję, że uśmiech Barego nie będzie znowu chwilowy.......i ten kamień z serca może też nie chwilowy.....
Wątek mam zapisany. Będę zaglądać do pieska, cioteczki pewnie też.

Posted

Weszłam i myślala, ze pomylilam watki:o
Aż trudno uwierzyć w to wszystko:)
Ale wierzę... i wierzę, ze tym razem będzie już na zawsze w swoim domku...Nie umiem sobie nawet wyobrazic tego co ten biedak przeżywał..ale tez nie umiem sobie wyobrazic radości, jakiej doznal widząc swoich ludzi znowu...
NAjwazniejsze, ze juz jest dobrze...i niech juz będzie dobrze na zawsze...:):)

Posted

A ja Wam powiem, że podświadomie dokuczała mi myśl o tym, że Bary do Was wróci. Jednak intuicja mnie nie zmyliła! Ogromnie się cieszę szczęściem Bary'ego!! :)
Dziękuję za to, co zrobiliście dla tego psa!! :)

Posted

Paja dzięki:)

To Kochani niesamowite i dzięki wielkie że go odebraliście:loveu::loveu::loveu:

Gdyby jeszcze kiedyś sie przeprowadzalibyście to już tylko z Barym, byle Was mieć to wszystko na pewno zniesie.
Ja ze wględów rodzinnych zaliczyłem już ze 4 przeprowadzki, przy ostatniej do nowego mieszkania pojechałem najpierw z synem i Psiakiem - żeby zaoszczędzić mu przeżyć - a potem przyjechało wielkie auto z rzeczami i resztą rodziny.

Cieszę się i Wszystkich Pozdrawiam:loveu:

Posted

Bardzo się ciesze szczęściem Barego, niech już ma na zawsze swój kont i swoich ludzi :) , do końca i na zawsze, to naprawde wspaniały psiak, znałam go 4 lata, zasłużył sobie na miłośc, stabilność i spokój . Trzymaj się Barusiu. :) , i bądz już zawsze szczęśliwy . :)

Posted

[quote name='danfan']nieoceniona radośc Nasza i Barego....poszliśmy sami go odebrać , ogromnie sie cieszył,nigdy wiecej nie chce tego przeżyć, widzieć tej tęsknoty, to i dla nas ogromny ból, ale udało się! bedzie z Nami już na zawsze!!! bedziemy dodawac zdjecia Barego jaki jest szczęśliwy....nie wiedzieliśmy że ma tak wielu bratnich dusz...[/QUOTE]

mam prośbe....za nim następnym razem będziecie zmuszeni do pozostawienia psa w schronisku zadzwońcie do któejs z osób, kt oferowała pomoc psiakowi z tego wątku...mozna bylo oszczedzic mu pobytu w schronisku
- dać na przetrzymanie do hoteliku lub osoby, kt przetrzymalaby go tymczasowo

schronisko to nie miejsce dla niego jak widac...teraz liczcie sie z tym, ze pies bedzie inny niz przed oddaniem...niestety...widmo porzucenia i jego konsekwencje robi swoje..oby nie..oby
sama przezylam to gdy jeden z moich tymczasowiczów musiał zostac zwrócony - sunia po powrocie byla zupełnie inna, wpadła w depresje....
a nie miała, az takich wrazen ja BARY..ona mieszkała w domu, kt zakochał sie w niej, ale ona nie zakochala sie w tym domku bo tesknila do mnie..wróciła, odzyła i jest przewspaniałą sunieczką, kt obiecałam, ze nigdy juz jej nie oddam

powodzenia BARY - oby nigdy juz twoja szczesliwa gwiazdka nie zgasła...choćby na chwilkę....

Posted

Ja równiez sie bardzo ciesze z powrotu Barego:lol: i proponuje jesli sie nie obrazicie oczywiscie,zeby te soby co zadelarowały pomoc na niego wpłaciły i wyciagniemy nastepna bide ze schronu na hotelik :loveu: