izabela1234 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dziewczyny wysyłajmy linka gdzie się da. Ja dokładam do stalej deklaracji 35 zł czyli na stałej będe miala 50 zł nie jestem w stanie dac wiecej :( . Pani Tereso gdzie mozna jeszcze wysylac Barego kto może dać dodatkowych pare groszy ?? Quote
TERESA BORCZ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 jest miejsc sporo, pisałam ale trzeba wiecej deklaracji, jest astaroth pod Warszawą. LWÓWEK ŚLASKI, OBORNIKI, transport free do obu, jest MIELEC, (TRANSPORT PŁATNY) jest KRAKÓW, (możliwy transport free), do sprawdzenia hotelik pod WROCŁAWIEM, teraz tylko trzeba kasy, no i ta opcja dobra zreszta u PAJI. Bedę tez dzis spamowac jak moje obowiazki tymczaskowe pokończę Musze obiecać jakieś grosiki, w formie wpłaty jednorazowej. WRACAM. Quote
polubek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 o nie. zaraz podnoszę alarm na wątkach naszych tyszaków mam nadzieję że nas nie zostawią Quote
agusiazet Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dostałam informację, lecz bardzo mi przykro finansowo nic nie pomogę, mam już zbyt wiele zobowiązań i sama utrzymuję dwa psy w hoteliku w Mielcu oraz wspomagam nasze psy u Murki, wybaczcie zatem. Jak będę w Polsce (czerwiec) mogę komuś dać książki do zrobienia bazarku, jeśli znajdzie się chętna osoba! Życzę Baremu szczęścia!!! Quote
Paja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja równiez jestem z Barym , rozsyłam od wczoraj wątek :) Baruś czekaj cierpliwie tyle dobrego tutaj sie dla Ciebie dzieje :) Quote
AgusiaP Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dziękuje za zaproszenie. Niestety w tej chwili nie mogę pomóc finansowo. Jejku skąd wziąc pieniążki na te bidulki. Quote
ajlii Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dajcie nr konta na pw, coś postaram się wyskrobać. Kontaktowałyście się ciotki z Kundelkową Skarbonką? Hotelik u Astaroth jest świetny, jakby co to polecam. Sama tam umieściłam znajdę Sabę (znalazła już swój domek), ciągle wciskam im szczury czekające na dom, i moje własne prywatne kundle też tam siedziały kilka dni (tzn. spały z Astaroth w łóżku ;) ). Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 normalnie bank jakiś by się przydało obrabować... Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Smutna historia... niestety nie jestem w stanie pomóc :( Powodzenia piesku... Quote
Pliszka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jeśli Bary opuści schron, dorzucę jednorazowo 20zł. Quote
beataczl Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dziękuję za zaproszenie. i ja się dołożę choć 10 zł/m-c . Bardzo szkoda pieska , powinien jak najszybciej trafić do hoteliku takiego domowego. Quote
Ada-jeje Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Przykro wchodzic na watki, na ktorych oprocz wpisu nie mozna pomoc. Taki ogrom psow w potrzebie ze nawet gdyby czlowiek cala swoje kase przeznaczyl na nie to i tak zbraknie. :-( Quote
polubek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ra_dunia']normalnie bank jakiś by się przydało obrabować...[/QUOTE] albo dwa albo trzy. kto wie :evil_lol: Quote
magda222 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Zapisuję się na wątek i obiecuję, że w wolnej chwili poczytam. Quote
Mada:) Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Może zmieńcie dziewczyny tytuł wątku, wtedy może odezwą się jakieś dobre duszyczki, które pomogą zorganizować hotelik. Ja niestety nie mogę... :( Quote
Alicja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 DZiewczyny , ja finansowo w żaden sposób pomóc nie dam rady ...oddaję na psiaki mój dodatek za wychowawstwo , a teraz już kończy się rok szkolny i za pracę w wakacje w przedszkolu nie wypłacają dodatku ...:( Psiaczek myśle wspaniale by się czuł w domku z ogrodem , gdzie mógłby sobie wejść do budki wtedy kiedy ma na to ochotę . Sucha ciepła budka i ciepła smaczna strawa i człowiek który zadbałby o jego zdrowie to było by szczęście ... Quote
danka4u1 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dzień dobry Bary ! Dopiero teraz mogłam dotrzeć do ciebie. Przejrzałam poranne posty i rozumiem Wasze obawy dotyczące finansów. A tak bardzo chcialoby się, by trzęsący się ze stresu pies, opuściłjuż schron. Tak sobie myślę po lekturze tych postów, że padło tutaj kilka propozycji i postaram się je zebrać w jednym miejscu, by nie umknęły naszej uwadze. -Jest post 345 z telefonem do Grażyny. Kto zadzwoni ? Można skonkretyzować trochę plany ewntualnego wyjazdu psa. - Gdzie ? trzeba podjąć decyzję- nawet teoretycznie bez pełnych deklaracji- Wydaje mi się, że w grę wchodziła Paja jako najlepsza opcja. - Teresa proponowała darmowy transport !! To bardzo ważne. Czy nadal aktualne ? -I wreszcie Kundelkowa Skarbonka. Nie pamiętam, czy taki pomysł był tutaj ropzważany. -Podreperowanie finansów- bazarki- nie mam pojęcia, jak to się robi, ale jest tutaj tyle doświadczonych i kompetentnych osób..to też jakaś myśl w tej sytuacji - Ja ze swej strony deklaruję jednorazową wpłatę, jeśli Bary opuści schron. U mnie też pustawo w kieszeni jak u większości dogomaniackiej braci. Rozsyłamy nadal wątek....każdy, nawet duble są w cenie. Stawką los, a może życie psa. Przepraszam, że tak się mądrzę, ale chciałam głośno sobie uporządkować to wszystko. Może komuś się przyda. Piesku, tyle nas tutaj, bez forsy, ale z sercem. Cóż, kiedy tobie trzeba teraz szybciutko kasy... Quote
anita_happy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dacie rade..by u ATOSA mamy połowę deklaracji...druga połowa to bazarki.... Quote
gonia66 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 JAki tu dziś ruch:):) No i przybyło troszke deklaracji i pieniązkow jednorazowych:) Trzeba to zebrac i myśle, że warto sie zastanowic nad wyjazdem Barusia;) Quote
kamilawa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jestem, dzięki za zaproszenie. Niestety, nie mam jak pomóc... Ale będę zaglądać :) Quote
Mada:) Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 BARY MA DOM!! ODEBRALI GO WŁAŚCICIELE! UBŁAGALI WŁAŚCICIELA MIESZKANIA I TEN ZGODZIŁ SIĘ NA PSA!!! HURAAAAAAA!!!!!!! ALE RADOCHA! :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 czy to jest na 100%??? niewiem czemu ale jakos nie wpadlam w euforie...oby to bylo juz na zawsze Quote
Recommended Posts